< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superposition -- 6 Eylül 2014; 18:20:37 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superposition -- 6 Eylül 2014; 18:20:37 > |
Hahaha..
"Kapak olsun" Tabi ya; Koca koca fabrikalar kataloğa 0,1lt az tüketim yazabilmek için kendini parçalarken; Katalogunda şehiriçi 10 litre yakar diyen arabaya 7 yaktırırsınız 😂😂 Şehiriçi 8 lt yakar diyen araca da 5 litre yaktırırsınız... Ama; Katalog değeri 5,5 litre olan araca biri çıkıp 6 litreyle geziyorum derse; "vay efenim yalan dolan" muhabbetleri.. Yaa var ya ne sahtekar ne yüzsüz adamlar var bu forumda... Komedi resmen 😂😂😂 |
objektifliğinden ve detaylı bilgilerinden ötürü öncelikle konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim dediğiniz gibi vosvosun kendi 1.6 102hp hitler atmosferiğine göre 1.2 tsi elbet az yakacak ancak modern 1.6 atmosferiklere göre şehiriçinde avantaj sağlayacağını sanmıyorum ayrıca güç olarak oldukça geride. bu durum yüklü konumda 1.2 tsi nin tüketimini çok yükseltiyor.. yeterli turbo desteğini alana kadar hantal bir sürüş hissi uyandırıyor modern atmosferiklere örnek vermek gerekir ise toyota auris in 1.6 atmosferiği 132 hp güç üretiyor ve cvt otomatik şanzıman ile tüketim ve performans olarak iyi iş çıkartıyor neticede bütün 1.6 atmosferikler vosvosun eski motorları gibi düşünülmesin |
1.2 tsi 110bg Leon sahibi olarak eski tip motorlarda 1.2 clio 1.2 micra 1.4 palio araçları sahibi olarak kullandım.. palio benzini içer, micra iyi giderdi tek kapı.. clio ise ist ortalama 8 civarın gitmeyen bir arabaydı... 1 kez yolun ortasında kaldım araç gitmedi yığıldı araba giriodu.. nese uzatmadan 1.2 tsi a gelirsek..
bu motorlu aracı aldıktan sonra gerçekten diğer düşük hacimli motorların hayal kırıklığı olduğunu anlayacaksınız.. 1.2 tsi 110bg 10 sn 0-100km 170km/hıza kadar üzmeyen ivmelenme.. şehir dışı 110 bandında 5.5 6 arası sürüşe bağlı yakıt tüketimi.. 120-160 arası 6-6.5 lt tüketim aralığı.. gelelim istanbul içine.. istanbul içi merkezde bir yerde oturuyorsanuz yokuş in çık arada gazlama trafik falan 8-8.1 yakıyor araç... gerisi hikaye.. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 6 Eylül 2014; 19:54:56 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BojanBogdanovic -- 6 Eylül 2014; 21:44:48 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|