Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi Sosyal'ler dilerim herkese, 3 yılın sonunda benim laptop yavaş yavaş emekliye ayrılmaya başladı bunun için kendime masaüstü kuracağım hazır üniversite bitti artık evime döndüğüme göre masaüstü kurmak istedim. Sinerji-İtopya-gaminggentr-moleculepc-GameGaraj-teknobiotik sitelerinin hepsini gezdim hem fiyat olarak hem de sistem olarak olarak şöyle bir sistem buldum hem fiyat hem de özellik olarak benim bulduğum en iyisi. Sizlerinde bir önerisi varmadır? Sistem özellikleri: İşlemci AMD Ryzen 5 5500 4.2 GHz AM4 MPK 6/12 Çekirdek Anakart Msi B450M-A Pro Max DDR4 AM4 Bellek Kingston Fury Beast 16GB (8×2) 3200 MHz DDR4 CL16 Ekran kartı. Gainward GeForce RTX 3060Ti Ghost 8GB GDDR6 Depolama. Kingston A2000 500GB NVMe M.2 Kasa: Cooler Master MasterBox K501L Güç Kaynağı.:Cooler Master Elite v4 600W 80+ Soğutucu:AMD Wraith Prism RGB AM4 ürün linki : https://moleculepc.com/urun/kripton-gw/ Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Not: Şu kişi şu sitelerde video çıksın o dönem alırsın önerisi yapmayın lütfen arkadaşlar, 3 dakikada türkiyede 500 sistemin tükendiğine inanmıyorum ben her hafta yani kısacası 10 sistem açıyorlar sonra 1 dk içinde bitiyor bende robot değilim yetişemem,uğraşamam ve inanmıyorum. |
Bildirim