Şimdi Ara

307 1.6 triptronik (yakıt tüketimi) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
15.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • serwise sok kardes benim annemim 206 1.4 ü 400km yi zor yapıodu annemde benim gibi zorlamaz arabayı 3bin dewirde vites deiştirenlerden ona ragmen böleydi serwise sok biz soktuk düzeldi seninki bayagı anormalmiş amaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akcan1974

2006 model 307 1.6 triptronik vitesli arabamın yakıt tüketiminden müzdaribim. full depo benzinle 365km yol yaptım ama katolog değerlerine göre şehir içinde 525km yapmam gerek. dün servise götürdüm 100km şehirler arası yol yapmışlar ve 6.4 litre yakmış. pek agresif kullandığımda söylenemez ama kısa mesafe şehir içi kullanıyorum bu kadar fark olurmu. ilginize şimdiden teşekkür ederim.

bnde de 2007 modeli var triptronik.Maalesef katlanacaz buna :S sehir içinde dediğin gibi 400 e yakın civarda gidiyor, ama uzun yolda yarım depoyla 300 den fazla yapıo yani 600 u rahat gecersin toplamda.Arabadanda sorun yok yani bosuna goturmussun servise bn azaltmak için şehiriçi triptronik kullanıyorum otomatik yerine biraz da olsa fark ediyo ama tabi alışman zaman alır vitesi ileri geri oynatmak bu arada katalog degerlerine hiç bakma her markada onlar en düşük degerlerdir(agırlıksız ve normal surus durumları)

• BİR YANLIŞLIK OLMASIN BEN İSTANBULDAYIM EVİM HALKALI TOPLU KONUNLAR DA İŞ YERİM TAHTAKALE DE
    HERGÜN 42 KM YOLUM VAR VE ARABAYA 100 YTL LİK BENZİN KOYARIM VE TAM 400 KM YAPARIM BİLGİSAYARI 9.2 GÖSTERİR YERİ GELİYOR 1.5 SAAT TRAFİKTE KALIYORUM YERİ GELİYOR 35 DAKİKADA VARIYORUM
  • Arkadaşlar bu arabadan almak istiyorum. Şöyle 18.000-20.000 YTL arası 2002 model filan. Yakıtı fazla olacağı malum ama çok zorlarsa lpg taktırırım. Ama yapılan yorumlarda sorunlu araçlar deniliyor. Ama bu yorumları yapanların da bu arabaya sahip olup olmadığı muamma. Ama tabi insanın içine kurt düşürüyor. Ama bakıyorum da bu özelliklerde donanımlı araç ta fazla yok. Fikirlerinizi almak istiyorum.

Başka danışmak istediğim konu bakım fiyatlar ve yedek parça konusu. Fiyatları ne durumda servisin.

Fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim...
  • arkadaşlar bende 2004 model tiptronik var..yol bilgisayarı benzinliğe 50 km kaldı dıye gosterınce ışık yanıyor genelde...özellikle test ettim..ışık yandı...bunun üzerine 83 km daha gittim...sonra tırstım yolda kalırım diye..benzinliğe gidip fulledim depoyu...54,6 litre yakıt aldı...özellikle pompacıya ısrar ettim doldurmayı zorla diye..zorladık yer kalmamıştı..yani depoda daha 5 litre varmıs..bu da nerden baksan 50 km gider...ışık ilk yandığında 460 km de idim...artı ustune 83 km yaptım..kalan benzın de 50 km gitse...toplam 593 km yol yapar...ki bunun içinde şehir içi agırlıklı ve şehir dışı performanslı kullanım vardı..depoyu full lersek ki su an litre fiyatı Petrol Ofisinde 97 Oktan için 2,97 YTL , depo 60 litre aldıgına göre..depo tamamen doldugunda 178,2 YTL ye dolar...bu durumda kilometrede ortalama 300.000 TL yakar demektir...diğer yandan 593 km yolu 60 litre ile yapabildiğine göre 100 km yolu 10,12 litre ile yapar...tabii ki tüm bu değerler aracın kulanımına göre değişir..bu 593 km yolun tahminen 350 km si şehir içidir..80 km lik kısmında hakkaten usul usul gidilmiştir...geri kalan 163 km lik kısmında ise ayak gazı köklemiş..ve otoyolda araç 180-190 ve hatta 210 u görmüştür :) ve banamısın dememiştir :)

Saygılarımla

• Dostum şehir içi çok geniş bir kavram. Hangi şehirin içi ve o şehirin neresi gibi kollara ayırabiliriz. Hergün sabah 8-9 civarı istanbulda 1. kopruden gecerek işe gidiyorsan inanılmaz yakar, aynı saatte tem den gidersen farklı. İzmirde şehir içinde çok daha fazla km gidebilirsin.
    Şayet hep durkalk kullanıyorsan arabanı 360 normal derim ben. Bende 2007 307 2.0 benzinli vardı. Deposu 60 litre 370 km gidebiliyordum yurtdısında (şehir içi).
  • gayet doğal :) ben yakıt tüketminden şikayetçi olduğumdan değil..bu değerleri normal bulduğumdan yazdım aslında..
  • BUNU BİR VATANDAŞLIK GÖREVİ BİLİYORUM VE SÖYLÜYORUM UYARIYORUM..SİZLERİ TANIMASAM DA HEPİMİZ BİRER CANIZ VE SEVDİKLERİMİZ SEVENLERİMİZ VAR..HALİ HAZIRDA KULLANANLAR PEUGOUT 307 İLE 90 KM HIZI GEÇMESİNLER AMA ALMAYI DÜŞÜNÜNELERDE KESİNLİKLE UZAK DURSUNLAR LÜTFEN...BİR YIL OLMADI HENÜZ 5 CAN VERDİK BİR 307 NİN İÇİNDE VE BU ARAÇ HİÇBİRŞEYE ÇARPMADI..KESİNLİKLE TENEKE GİBİ ARAÇTIR..KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN HİÇBİR RANT SAĞLAMIYORUM SADECE SİZİ TANIMASAMDA CANDIR BU SONUÇTA UZAK DURUN..KAPUT EZİLİR ANLARIM,KAPUT KIRILIR ANLARIM,KAPUT UÇAR GİDER YİNE ANLARIM AMA KAPUT YIRTILMAZ ABİCİM..90KM Yİ GEÇERSENİZ AKLINIZA BU YAZI GELSİN..ARAÇTA 5 KİŞİ VARDI 8 DE AİRBAG 13 KİŞİ YAPAR 1 KİŞİMİ KURTULMAZ..BİRİ YEĞENİM..DİĞERLERİ ARKİDEŞİMDİ..ALLAH MEKANLARINI CENNET EYLESİN..
  • quote:

Orjinalden alıntı: baskanmercan

BUNU BİR VATANDAŞLIK GÖREVİ BİLİYORUM VE SÖYLÜYORUM UYARIYORUM..SİZLERİ TANIMASAM DA HEPİMİZ BİRER CANIZ VE SEVDİKLERİMİZ SEVENLERİMİZ VAR..HALİ HAZIRDA KULLANANLAR PEUGOUT 307 İLE 90 KM HIZI GEÇMESİNLER AMA ALMAYI DÜŞÜNÜNELERDE KESİNLİKLE UZAK DURSUNLAR LÜTFEN...BİR YIL OLMADI HENÜZ 5 CAN VERDİK BİR 307 NİN İÇİNDE VE BU ARAÇ HİÇBİRŞEYE ÇARPMADI..KESİNLİKLE TENEKE GİBİ ARAÇTIR..KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN HİÇBİR RANT SAĞLAMIYORUM SADECE SİZİ TANIMASAMDA CANDIR BU SONUÇTA UZAK DURUN..KAPUT EZİLİR ANLARIM,KAPUT KIRILIR ANLARIM,KAPUT UÇAR GİDER YİNE ANLARIM AMA KAPUT YIRTILMAZ ABİCİM..90KM Yİ GEÇERSENİZ AKLINIZA BU YAZI GELSİN..ARAÇTA 5 KİŞİ VARDI 8 DE AİRBAG 13 KİŞİ YAPAR 1 KİŞİMİ KURTULMAZ..BİRİ YEĞENİM..DİĞERLERİ ARKİDEŞİMDİ..ALLAH MEKANLARINI CENNET EYLESİN..

Kardeşim başın sağ olsun. Allah kimseye kaza bela vermesin. Kaybettiklerini tanımasamda bu gece onlar için dua edicem mekanları cennet olsun.

Siz savunun arabalarınızı pugcu arkdaşlarım. Allah sizi korusun.

• Abicim yapmayın ya, kaput durup dururken nasıl yırtılır olur mu öyle şey. Fizik kurallarına aykırı, kağıt mı bu. Ayrıca kaput saçının altında karkaslar var sacı tutan, yırtılsa dahi ki imkansızdır bu o karkasda kalır.
  • Ne Peugeot a binmiş ne de kaputunu kaldırmıs bu arkadas Clio kaputu filan zannetmiş herhalde Pug un kaputu cok saglam sactan yapılmıstır ve kaza anında akordiyon şeklinde katlanma özelliğine sahiptir..Böylece camdan içeri girme olasılıgı cok cok azdır...

ALIN YİNE SİZE ÖRNEKLERLE VE KANITLARLA 307 nin bizzat yakınlarımın kazası....
    Bu yeşil olanlar arakdasım 95 le kayalar üzerinde 3 takla attı önde kendisi arkada kız arkadası var)emniyet kemerleri takılı degil) gören coban ise 5 takla saymıs....Ve ikiside burunları kanamadan cıktılar bu fotoları nette baska hiçbir yerde bulamazsınız cünkü bizzat kendi cep tel cekimlerimdir....

307 1.6 triptronik (yakıt  tüketimi)

• Buda bir baskası Bu 307 yle tanımadıgım bir bayan 135 le sarampole ucmus kaza tam olarak nasıl şekillenmiş bilmiyorum ama aracın alım satımı esnasında konusmus bizim abiler BURNU BİLE KANAMAMIS!!!!
    Bu araca hurda arac toplayan abilerimin arabası forumda bilenler bilir onlar sayesnide cok markayı biliorum kaza sonucu saglamlık durumlarını...Keske bu 307 saglam deil kagıt gibi diyenlerle kaportacı abimle konusturabilsem...Gerci biz alıştık forumda agzı olan sallıoda...

UMARIM ARACIN SACININ ASFLATTA KAZINMASI VE DİREKLERİN ASFALTTA KAZINMASINA RAGMEN EGİLME VE YIRTILMA OLMADIGINA DİKKAT CEKMEK İSTİYORUM

Buda onun fotoları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __RaVe__® -- 3 Mayıs 2007; 11:31:09 >

• Başınız sağ olsun.Allah sizlere sabır versin...

quote:

Orjinalden alıntı: baskanmercan

BUNU BİR VATANDAŞLIK GÖREVİ BİLİYORUM VE SÖYLÜYORUM UYARIYORUM..SİZLERİ TANIMASAM DA HEPİMİZ BİRER CANIZ VE SEVDİKLERİMİZ SEVENLERİMİZ VAR..HALİ HAZIRDA KULLANANLAR PEUGOUT 307 İLE 90 KM HIZI GEÇMESİNLER AMA ALMAYI DÜŞÜNÜNELERDE KESİNLİKLE UZAK DURSUNLAR LÜTFEN...BİR YIL OLMADI HENÜZ 5 CAN VERDİK BİR 307 NİN İÇİNDE VE BU ARAÇ HİÇBİRŞEYE ÇARPMADI..KESİNLİKLE TENEKE GİBİ ARAÇTIR..KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN HİÇBİR RANT SAĞLAMIYORUM SADECE SİZİ TANIMASAMDA CANDIR BU SONUÇTA UZAK DURUN..KAPUT EZİLİR ANLARIM,KAPUT KIRILIR ANLARIM,KAPUT UÇAR GİDER YİNE ANLARIM AMA KAPUT YIRTILMAZ ABİCİM..90KM Yİ GEÇERSENİZ AKLINIZA BU YAZI GELSİN..ARAÇTA 5 KİŞİ VARDI 8 DE AİRBAG 13 KİŞİ YAPAR 1 KİŞİMİ KURTULMAZ..BİRİ YEĞENİM..DİĞERLERİ ARKİDEŞİMDİ..ALLAH MEKANLARINI CENNET EYLESİN..

• Bende 2004 307 var araba konfor güvenlik performans dizayn sürüş keyfi her açıdan mükemmel.
    Yok yol tutuşu iyi değil yok kartondan yapılmış bilmem servisle akraba olduk osuruktan laflar ulan diyorum kendi kendime bendenki pejo özel yapımmı yoksa fabrikadan çıkan en kalite pejoyu penmi satın olmışım niye bende tek bir teknik yada mekani sorun çıkarmadı???
    Neden bendenikinin yol tutuşu bu kadar iyi ulan 10 yıldır otomobilimiz var (ford focus ambiante 2002-mazda lantis 1998-99 golf -96 corolla-opel vectra daha yakınlarımızın olupta günlerce kullandıklarım haric) bu kadar otomomobil kullandım demek ki otomobilden anlamıyorum hepsinin yol tutuşu iyiyidi bu kötü ama iyi ile kötü arasındaki farkı anlayamamışım???
    sağlam değil diyenler euroncap testlerine baksın!!
  • arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım 307 1,6 triptronik 2005 model bir araç buldum 22.000.-ytl diyorlar nasıl tavsiye edermisiniz
  • hayırlı olsun 307 xt ise çok iyi
    quote:

Orjinalden alıntı: bluecaptain

arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım 307 1,6 triptronik 2005 model bir araç buldum 22.000.-ytl diyorlar nasıl tavsiye edermisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STRONG 1970 -- 20 Haziran 2008; 17:10:48 >
  • Arkadaşlar bendede 307 triptironik var landirenzo sistem taktırdım şehri içinde 260- 270 lira yakıyo normalmi sizce?
  • bende 2004 307XR 1.6 BVA (manual) var. Şehir içi 700km rahat yapıyorum gerçi herkes benim gibi sabırlı değildir muhtemelen ama yapılabilir. Sürüşe göre değişir.

Şehirlerarası ise bir depo ile 870km'ye yakın yol yapabildim.Gene aheste şekilde sürerek.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.