307 hdi arabamda sorunum var yardımlarınızı bekliyorum arabayı çalıştırıp yola çıktıkdan sonra giderken birden kontağı kapatıp açmış gibi gidip gelmeler oluyor özellikle bu sabah işe gidinceye kadar nerdeyse yolda kalacaktım. göstergelere dikkat ettiğimde o bir saniye içinde kontağı açtığımızda ki ışıklar yanıp sönüyor. sebebi nedir belki birileri yaşamış olabilir yardımlarınızı bekliyorum.
sabahtan arabayı yaptırdığım tamirciye götürdüm bilgisayarda arıza gözükmüyor bütün kablo bağlantılarını kontrol edip bakacaklar tamirci ile beraber test ettik aynı sorun devam ediyordu. tamircinin söylediği elektrik arızası gibi diyor ama sonuç yapılınca belli olacak sanki kontak kapatılıp tekrar açılmış gibi sonucu belli olursa yazacağım.
anladım ki böyle sorun yaşayan olmadı herhalde, az önce tlf ile sorduğumda şaşelerden olabileceği şaşe kablolarının lehimlenerek tekrar bağlantı yaptıklarını , ve kabloların ve ateşleme sisteminin kontrol edildiğini test yaptıklarında bir daha yapmadığını bildirdiler sonucu kendim deneyince göreceğim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme