Şimdi Ara

307 içeriden gelen sesler (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
10.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mesajınızda dizel yazısı göremeyince öyle anladım :)
    bence o zaman opelci arkadaşlara da sorup bence bi cdti alın.vergiden de kazancınız oluyor unutmayın...koklanarak harcanan benzin de cabası.ama donanım konsunda peugeot daha iyi :)

ben 23 yaşındayım.kanım kaynar az çok :) hızı severim.çok km yapmam.arabanın iç dış dizaynı da beğenime hitap ettiği için hala çok severek biniyorum.ancak kullandığım astra en düşük versiyon olmasına rağmen ilk bindiğimde bana sanki üst sınıf bir arabaya biniyormuş izlenimi verdi.ne de olsa yol sesini içeri az alıyor ve süspansiyon sistemi daha sessiz.ama elektronik aletlerden ve bazı güvenlik ve konfor ekipmanlarından yoksundu.bu da dayımı pek alakadar etmese de bnim açımdan araç için eksi bir nottu.kaset çaları vardı lüks olarak :) arka camlar bile kolla açılıp kapanabiliyodu.

herneyse çok konuştum yine :)
    eğer beni biyerden biyere götürsün, az yaksın, sorun çıkartmasın, çok elektronikle işim olmaz derseniz astra.hele ki enjoy modeli ise.bi 307 kullanıcısı olarak bence 307 ye paranızı yatırmayın :) bu arada motor sesi de gerçekten çok az geliyor.1.4 tdi motorlar gibi değil

• Yeni kasa 307'i bende var,ama ses mes hak getire,yok.Amortisörden de ses gelmiyor.Bir çok kez stabilize yollarda kullanmama rağmen.Bir defasında stabilize yoldan yaylaya bile gittim.Arkadaşların bahs ettiği eski kasalar sanıyorum.Şükürler olsun benim araçta (5 ay oldu) hiç bir tarafından ses mes gelmiyor.

Astra mı,yeni kasa 307 mi derseniz kesinlikle yeni kasa 307 HDI 1.6 CC 110 BG diyorum.Bayiide görün,inceleyin ve de test edin.İşçilik kaliteside fena sayılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spirdal -- 4 Aralık 2006; 7:40:29 >
  • SELAM ARKADAŞLAR,

İNANIN BURADA YAZILANLARI OKUYUNCA KAFAM KARIŞTI. TAM DA 2005 MODEL 307 HDİ 1.6 110HP ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUM Kİ DUMUR OLDUM

BENİM ŞU ANDA KULLANDIĞIM ARAÇ 2004 MODEL SEAT IBIZA 1.4 100 HP SİGNO. MEMNUNUM AMA 2005 MODEL 307 HDİ 1.6 110HP İLE DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. ALLAH AŞKINA BİRİSİ TARAFSIZCA YAZSIN 307 HDİ 1.6 110 HP NE KADAR YAKAR ?

CEVAPLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • Yakıt olarak canını sıkacağını zannetmiyorum. Performans olarakta memnun kalırsın. Ama benim memnuniyetsizliğim performans ya da yakıtla ilgili değil.
    quote:

Orjinalden alıntı: cihantr

SELAM ARKADAŞLAR,

İNANIN BURADA YAZILANLARI OKUYUNCA KAFAM KARIŞTI. TAM DA 2005 MODEL 307 HDİ 1.6 110HP ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUM Kİ DUMUR OLDUM

BENİM ŞU ANDA KULLANDIĞIM ARAÇ 2004 MODEL SEAT IBIZA 1.4 100 HP SİGNO. MEMNUNUM AMA 2005 MODEL 307 HDİ 1.6 110HP İLE DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. ALLAH AŞKINA BİRİSİ TARAFSIZCA YAZSIN 307 HDİ 1.6 110 HP NE KADAR YAKAR ?

CEVAPLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• quote:

Orjinalden alıntı: hakkinenk

Yakıt olarak canını sıkacağını zannetmiyorum. Performans olarakta memnun kalırsın. Ama benim memnuniyetsizliğim performans ya da yakıtla ilgili değil.

hakkinenk e katılıyorum ben de.benim aracım dizel olmasa bile problemlerimiz ortak =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: extremeenvy

quote:

Orjinalden alıntı: hakkinenk

Yakıt olarak canını sıkacağını zannetmiyorum. Performans olarakta memnun kalırsın. Ama benim memnuniyetsizliğim performans ya da yakıtla ilgili değil.

hakkinenk e katılıyorum ben de.benim aracım dizel olmasa bile problemlerimiz ortak =)

kardes genç adamım kanım kaynar hızı sewerım dıosun 307 kullanıosun bu arabadan ne kdr performas alabılırsınkı git bi type-r al xsara vts al astra gsi al ne bılım yap bısıler :) xsara ve astrada basmadıgın zmn 300 bin yiyo bısey degil :)
  • dunyanın en az yakan arabası ford fiesta kardesım ustune tanımıorum :) alıcaksanız onu alın eger cok az yaksın diosanız su an elimde 30000kmde bi fiesta war hiç ses mes tıkırtı bısey yok tesisat takılı olmasına ragmen gayet guzel bi araba yanlız 190 nı gecmıo hbrınız olsun :)
  • belli oldu nie dünyanın en az yakan arabası olduu...
    bence en uygunu 206 HDI

@warlordz1984
    bu arabayı kendi paramla değil babamın sayesinde aldım.onların da binebileceği 5 kapılı uygun fiyatlı bi araç olması gerekiyodu.seçimi ben kendim yapmadım.seçenekleri sundum bu uygun görüldü.bu alındı.
    ayrıca ben bu aracla da beni tatmin edicek kadar hız yapıyorum.caddelerde asfalt kazıycak araca ihityacım yok benim.ya da otobanda 250 görücek...
    bu da yetiyo...
  • arkadaslar neyi tartısıosunuz FORD fiesta ve 206 da VOLVO FORD ve PUG un ortak geliştirdigi DV4 kodlu motor bulunmaktadır sanırm ECU degerleri bi kaç bişeyler daha farklı yani aracların yaktıları aynı :))) cok cok az bir fark belki olabilir bu arada ben pug sürüorum die degil ama kesinlikle fiesta almam aldırmadımda babam cok istedigi halde 206 tip kalite ve konfor olarak bence fiesta dan iiii en azında bir EFSANE PUG 206
  • ASRKADASŞLAR BENDE 2006 SI VAR BU ARABANIN GERÇEKTEN BERBAT Bİ ARABA. TOROS DAN FARKI YOK HİÇ Bİ SÜRÜŞ ZEVKİ VERMİYOR.ÇOK SERT GEREK SÜSPANSİYON GEREK İŞÇİLİK BİR ENKAZ.ALACAKLARA DUYURULUR PEJO VE RENO ENKAZLAR YARATIR HABERİNİZ OLSUN.
  • Evet aslında ben de bazen pişman olmuyor değilim 307 aldığıma. Aslında genel olarak memnunun rahatsız eden sert süspansiyon. Başka da memnun olmadığım pek konu yok. Hızlanmam yakıt tüketimim gayet iyi. Fakat, Focus almadığıma pişmanım çünkü aynı anda arkadaşım aldı tek şikayeti yok. Neredeyse aynı fiyata. Bir de benim 307 eski kasa.
  • bu kdr kişi şikayetçiyse bu puglardan wardır bısıler dımı :) gerçi 205 1.9 gti ve 106 gti ı bu sınıfa sokmuyorum :)
  • Bana Türkiyede kullanılıpta belli bir süre sonra hiç ses yapmayacak araba yapıldığında haber verin bir kaç yüztane alalım bu bir.
    Peugeotların sert süspansiyonu bir hata değil özellikle firmanın tercihidir artıları vardır, Konfordan kayıp olsada.
    megane meganedir focus focus 307 307 bilmem ne bilmem ne ne kadar uzadı gereksiz bir hal aldı bu muhabbetler anlamadım gitti. Eğer yarın bir gün aracımda bir hata bir arıza olursa götürürüm servisime yapar bu kadar basit yeterki ölümcül hatalar yapılmasın. Ayrıca peugeotta 2000 parça değiştirilmiştir diye bas bas bağırdım ama nedense hep şikayetler kaale alınıyor ama bu detaya kimse kulak asmıyor.

Arabasından ses gelecek diye korkan arkadaşlar kullanmasın o zaman hiç ses gelmiyor arabadan sıfır ses. Bende bir ara kafayı bozdum sesmi geliyor sesmi gelecek sonra dedimki ne yapıyorum ben yaaa bu yollarda ses gelmemesi mucize . Ve inanın o mucizeyi yaşıyorum ses yok...

Kolay gelsin Allah kaza bela vermesin.

• Kimse iyi bişey söylemiyor 307 hakkında...Bu kadar mı kötü bu araba?? Almayı düşünüyordum... Dizel bir 307 ama.... Şaşırdım kaldım...
  • fake alıp gelmeyin allah aşkına ya fake alacaksanız da daha ilk mesajınızda peugeot u kötülemeyin de foyanız ortaya çıkmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: deep1976

Kimse iyi bişey söylemiyor 307 hakkında...Bu kadar mı kötü bu araba?? Almayı düşünüyordum... Dizel bir 307 ama.... Şaşırdım kaldım...

hahaha die gülüorum ben 307 sürüorum 20 yasındayım hertürlü sürüorum ne varmıs 307 de yaaaa ÖCÜÜÜÜÜ

bak arkadasım ben 1,4 hdi kullanıorum 37000 oldu masallah tık demedi araba.al 1,6 dizel 307 110 hp lik hayır dua et bize öle 307 nin kapısını acmadan konusan insan coook var normal hayatta ve forumda nese iii günler varsa kafana takılan bişey 307 lerle alakalı sorularına cvp vermeye calışırım

• merhaba arkadaşlar nerden başlasam bilmiyorum ama 4 ay önce peugeot 307 1.4 16v 2004 model aldım ilk başta herşey çok güzeldi herşey bir sabah marşa bastığımda sürtünme sesi geldi ve araba rolantide iken dizel araçmış gibi çalışmaya başladı arabaya tüp taktırırsında enjektör sesi gelir ya o şekilde ilk önce elektrikçiye gittim matş motoru bakımı yaptırdım değişen bişey olmadı tamirciye gittim krank kasnağından yapıyor dedi dğeişirsek keser dedi tatmin olmadım başka bir tamirciye gittim o da bana krank kasnağı ile alakası olmadığını motor yağı ile alakalı oldugunu söyledi kafam katıştı bilen deneyimi olan bilgisi olan lütfen yazssın seve seve aldığım arabadan git gide soğumaya başladım arabadaki en ufak sese uyuz olanlardanım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammedyksl

merhaba arkadaşlar nerden başlasam bilmiyorum ama 4 ay önce peugeot 307 1.4 16v 2004 model aldım ilk başta herşey çok güzeldi herşey bir sabah marşa bastığımda sürtünme sesi geldi ve araba rolantide iken dizel araçmış gibi çalışmaya başladı arabaya tüp taktırırsında enjektör sesi gelir ya o şekilde ilk önce elektrikçiye gittim matş motoru bakımı yaptırdım değişen bişey olmadı tamirciye gittim krank kasnağından yapıyor dedi dğeişirsek keser dedi tatmin olmadım başka bir tamirciye gittim o da bana krank kasnağı ile alakası olmadığını motor yağı ile alakalı oldugunu söyledi kafam katıştı bilen deneyimi olan bilgisi olan lütfen yazssın seve seve aldığım arabadan git gide soğumaya başladım arabadaki en ufak sese uyuz olanlardanım...

İstanbuldaysan Maslak oto sanayi 2.kısımda paris oto var. Oraya göstermeni tavsiye ederim

• aracı alalı iki hafta oldu. sürekli sesler geliyor. ilk başlarda heyecan yapıyordum ama sonradan saldım gitsin
    sürüş konforu,hızlanması ve rahatlığı örtüyor tüm sesleri. bide CD çalar CD leri düzgün okusa başka da bir şey istemem
  • 307 NIN USTUNE ARABA TANIMAM KARDESIM AGZI OLAN KONUSUYO BININ BAKIN, FOCUSA BINIP BURDA 307 YI KOTULEMEYIN.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.