Şimdi Ara

307 için Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2007 model 307 im için sistem düşünüyorum fakat pek bir bilgim yok bu konuda. Araçtaki hoparlörler sesi 15-16 yi geçtikten sonra cızırtı başlıyor kulağa hiç iyi gelmiyor. Öndeki 2 hoparlör değiştirmeyi düşünüyorum. Nasıl bir sistem kurabilirim yardımcı olabilir misiniz ?
    Bütçe: 550-600Tl civarı
    Not: Aracımda orijinal teyp var sistem kurmaya kalktığımda değiştirmem gerekir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: esesli92

Merhaba arkadaşlar 2007 model 307 im için sistem düşünüyorum fakat pek bir bilgim yok bu konuda. Araçtaki hoparlörler sesi 15-16 yi geçtikten sonra cızırtı başlıyor kulağa hiç iyi gelmiyor. Öndeki 2 hoparlör değiştirmeyi düşünüyorum. Nasıl bir sistem kurabilirim yardımcı olabilir misiniz ?
    Not: Aracımda orijinal teyp var sistem kurmaya kalktığımda değiştirmem gerekir mi ?

kaliteli bir ses için değiştirmen gerekir. medimarkt ta 400 liraya bir paket yapmışlardı.
    anfi+hertz woofer+ön kolonlar hertz+ arkalara piooner tam modelleri şuanda aklımda değil ama onu kullanabilirsin.. işçiliğiyle beraber bütçeni tutturursun

• quote:

Orijinalden alıntı: esesli92

Merhaba arkadaşlar 2007 model 307 im için sistem düşünüyorum fakat pek bir bilgim yok bu konuda. Araçtaki hoparlörler sesi 15-16 yi geçtikten sonra cızırtı başlıyor kulağa hiç iyi gelmiyor. Öndeki 2 hoparlör değiştirmeyi düşünüyorum. Nasıl bir sistem kurabilirim yardımcı olabilir misiniz ?

orjinal teyp ile olmaz bu işler sadece 1 teyp 200 lira amfi 200 lira 400 etti :)

takması falan 100 lira derler.

500 oldu 100 liraya 2 adet pioneer oval alırsın kapı içlerini teyp e bağlarsın anca

teyp pioneer pioneer deh-3550 ui 200 lira

amfi CADENCE XA125.4 200 lira

2 adet oval Pioneer TS-A 6995 S 135 lira

• cevaplarınız için teşekkür ederim. bi 750 lirayı gözden cıkarmam gerekiyor anladığım kadarıyla :) Bu hafta içi önerdiğiniz aletleri bir göz atıcam teşekkürler
  • Yalnız şunu söyleyeyim orjinal teyp değişirse yol bilgisayarı iptal olur.direksiyondan kumanda da...ayrıca göğüsteki ekran sıfırlanacağı için sürekli yanıp söner, çok dikkat dağıtır. İkinci sorun ise kapı hoparlörlerinin saca değil kapı döşemesine monte ediliyor olması. Yani düzgün hoparlör taksanız da zırıltı kesilmez;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.