Şimdi Ara

307 için uygulamalar (357. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.350
Cevap
11
Favori
703.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: halilgn

arkadaşlar 155 000 km de 19.000 tlye 307 1.4 hdi xr buldum boyasız bir araç bu fiyat hakkında bilgilenirizi alabilirmiyim arkadaşlar şimdiden teşekürler

pazarlık yapılabilir km yüksek olduğu için motoruna turbosuna dikkatli baktır ustana veya servisine götürmeden almatyın
  • 1.4 dizel motor 307 ye göre güçsüz gelmekte ve çokça arızalar çıkarmakta birde 19 bin tl inanki çok bence o fiyata 2005 kasa 1.6 dizeller bulabilirsin
  • Slm arkadaşlar ..2003model 1.4 hdi 307 ile aranızdayım bende..Hiç aklımda yokken ilk el , doktordan ve hiç boyasız olması 307 sahibi olmamı sağladı..Memnunum şimdilik..Tabi sorunlarda yok değil..Forumda okuduğum kronik sorunların hemen hepsi bendede mevcut..Korna keyfine göre çalıyor,5 kere basarsan 1 kere çalıyor..Zımparalamak gerekiyormuş sanırım,en kısa zamanda baktırıcam..Sinyal kolu direksiyonu toplarken diğer tarafa sinyal vermeye başlıyor(Önceki sahibi 2 kez değiştirdiğini söyledi).Cd çalar en ufak sarsıntıda bile atlama yapıyor,hele bozuk bir yola girdiğimde kapatmak zorunda kalıyorum artık. En önemli sorunum şu ön ve arka taraftan gelen lakırtılı sesler..Rot balansçı rot başı ve rot kollarını değiştirmemi söyledi.Dğiştirince kesilir umarım..En azından azalır:( Birde yakıtı uzun yolda 6.5 lt civarı.Bu bana fazla gibi geldi..Bakımdan sonra azalır biraz sanırım..Tüplü aracımda km de 20krş a kadar düşmüştü son indirimlerle..Ama tüm sorunlara rağmen aracımdan memnunum..

• Arkadaslar 307me lastik alcam malum 307lerde yol sesi biraz fazla geliyor. Sizce hangi marka lastik almalıyım? tesekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macman827

Arkadaslar 307me lastik alcam malum 307lerde yol sesi biraz fazla geliyor. Sizce hangi marka lastik almalıyım? tesekkürler...

mıchelın veya contınental tavsıye ederım.. bıde uretım tarıhlerıne bakmanızı tavsıye ederım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnsnl

quote:

Arkadaslar 307me lastik alcam malum 307lerde yol sesi biraz fazla geliyor. Sizce hangi marka lastik almalıyım? tesekkürler...

mıchelın veya contınental tavsıye ederım.. bıde uretım tarıhlerıne bakmanızı tavsıye ederım

Tesekkürler hocam Birde lassa yumusak ve sesi iletmiyor fazla dediler bir bilgisi olan varsa paylasırsa memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitalis07

Slm arkadaşlar ..2003model 1.4 hdi 307 ile aranızdayım bende..Hiç aklımda yokken ilk el , doktordan ve hiç boyasız olması 307 sahibi olmamı sağladı..Memnunum şimdilik..Tabi sorunlarda yok değil..Forumda okuduğum kronik sorunların hemen hepsi bendede mevcut..Korna keyfine göre çalıyor,5 kere basarsan 1 kere çalıyor..Zımparalamak gerekiyormuş sanırım,en kısa zamanda baktırıcam..Sinyal kolu direksiyonu toplarken diğer tarafa sinyal vermeye başlıyor(Önceki sahibi 2 kez değiştirdiğini söyledi).Cd çalar en ufak sarsıntıda bile atlama yapıyor,hele bozuk bir yola girdiğimde kapatmak zorunda kalıyorum artık. En önemli sorunum şu ön ve arka taraftan gelen lakırtılı sesler..Rot balansçı rot başı ve rot kollarını değiştirmemi söyledi.Dğiştirince kesilir umarım..En azından azalır:( Birde yakıtı uzun yolda 6.5 lt civarı.Bu bana fazla gibi geldi..Bakımdan sonra azalır biraz sanırım..Tüplü aracımda km de 20krş a kadar düşmüştü son indirimlerle..Ama tüm sorunlara rağmen aracımdan memnunum..

pioneer mp 3 ve direksiyon aparatı al cd atamaz ve direksiyon kumandasınıda kulanabilirsin,ön takımını yaptır arkadan amartisörler patlaksa gelir patlak değilse toz körükleri aşarıya düşmüştür yukarı yapıştır silikon ile.bunları yap eğer arkadan ses devam ederse vuruntu tak die dingil takozlarını orj ile değiştir ses kalmıyor arkdada tanesini 50 tl den almıştım servisten

• quote:

Orijinalden alıntı: crysantem

307 için aux uygulaması

2003 model 307 XS'imde de bu uygulamayı yapabilir miyim?

Resimdei tek Cd çalarlı teybi kullanıyorum sadece? 5li changer takılı değil.

• Merhaba arkadaşlar; 2006 model 19.000 km'de 307 1.4 16V benzinli comfort modeli sanırsam. Almış bulunmaktayım.
    Araç ile ilgili pek bir bilgim yok. Aracın değişeni, çiziği vs. gibi hiç birseyi yoktur. Expertiz raporu temizdir zaten araba garaj arabasıdır.
    Fiyatına gelirsek 25.000 tl'dir.
    Sizce km'sine göre araç iyimidir ? Yorumlarınızı düşüncelerinizi bekliyorum.

Teşekkürler...
  • Geçen haftalarda yazdığım msjdan sonra 307 imi bakıma götürdüm..Trigeri,yağı,bütün filtreler,devirdaim,rotkolu ve rotbaşı değişti ,korna çalar hale geldi..Bütün bu işlemler 550 tl tuttu ,fiyat ayrıntısı merak eden olursa yazabilirim....Servisten memnun kaldım.Tek hoşuma gitmeyen 10/40 yağ koymaları oldu bilgim olmadan..Dizel için 5-30 veya 5-40 yağın daha iyi olduğunu duymuştum.Biz hep bunu kullanıyoruz bir sıkıntı olmadı cevabını aldım..Arabanın ön düzendeki tüm sesler kesildi.Yakıt tüketimide oldukça farketti, hesabıma göre 175 krş yaktı,ş.dışı ağırlıklı,klima açık..
  • merhaba arkadaşlar. 307 kullanmaya başladım. hararet göstergesi en fazla 10 dakika içerisinde 90 ı geçiyor !!!! bu normal mi? odaki öyle pek hız falan yaptığımda yok. şehir içinde en fazla 50 yada 60 la gidiyorum... ayrıca iki gün önce 5 litre benzin yükledim ve dün olduğu yerde durdu. güya benzin bitmiş. toplasak 20 km gitmedim be...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejavu02 -- 10 Temmuz 2012; 18:52:49 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hsnsnl

quote:

Tesekkürler hocam Birde lassa yumusak ve sesi iletmiyor fazla dediler bir bilgisi olan varsa paylasırsa memnun olurum

uygun fiyatlı falkenler var ve çok iyi diyorlar onlar için sessizmişte üstelik.
  • Slm dostlar.Serviste ustaya hararet şu sıcak günlerde bile 80 i geçmiyor hemen hemen hiç,70 -80 arasında kalıyor genelde,normalmi dedim, normal dedi..Ama forumda okuduğum kadarıyla termostat arızası olduğu yönünde bilgiler var.Sizce durum nedir,normalmi bu değerler..
  • 307 mizi satıyoruz sahibinden.com ilan no : 90815425
  • sunroof düğmesı
    ve bagaj pandızotunu nereden temin edebilirim.
  • Arkadaşlar 307 min kontak anahtarı eskidi kapı açma kapama butonları yirtildi . Nereden üst kapak temin edebilirim......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker0638

Arkadaşlar 307 min kontak anahtarı eskidi kapı açma kapama butonları yirtildi . Nereden üst kapak temin edebilirim......

Klasik sorunlardan biridir.sahibinden.com sitesinden almıştım ben.sizde yakınınızdaki bir anahtarciya bakabilirsiniz yada netten alabilirdiniz zira montajını yapmak çok kolay.

• quote:

Orijinalden alıntı: mitto

quote:

Orijinalden alıntı: ilker0638

Arkadaşlar 307 min kontak anahtarı eskidi kapı açma kapama butonları yirtildi . Nereden üst kapak temin edebilirim......

Klasik sorunlardan biridir.sahibinden.com sitesinden almıştım ben.sizde yakınınızdaki bir anahtarciya bakabilirsiniz yada netten alabilirdiniz zira montajını yapmak çok kolay.

Şaşmaz da 25 tl ye cillop gibi oldu....

• quote:

Orijinalden alıntı: dejavu02

merhaba arkadaşlar. 307 kullanmaya başladım. hararet göstergesi en fazla 10 dakika içerisinde 90 ı geçiyor !!!! bu normal mi? odaki öyle pek hız falan yaptığımda yok. şehir içinde en fazla 50 yada 60 la gidiyorum... ayrıca iki gün önce 5 litre benzin yükledim ve dün olduğu yerde durdu. güya benzin bitmiş. toplasak 20 km gitmedim be...

Kitapçıkta 110 kadar normal diyor

• arkadaşlar bende 2004 1.6 xt bva şeytan kırmızısı var..Bende kasetçaların altında 5li cd changer mevcut ama çalışmıyor..Onun yerine kasetçaları iptal edip orjinal dvd çalar koysam direksiyon kumandası çalışırmı?? Nasıl bir yol izlemeliyim?
  • 
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.