Şimdi Ara

307 ve LPG ??????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2003-2004 model 307 benzinli almayı düşünüyorum... Ama LPG taktırmak da istiyorum....Benzinli arabaya binemem... Alışmışız bir kere lpg' ye.... Ne diyorsunuz olurmu??? PROBLEM çıkarırmı bana... İYİ bir SIRALI sistem taktırsam....

Bagajı yeterlimi acaba??? Bagajda lazım bana .

Ama heralde 307 bagajı yeterli derecede ... TEŞEKKÜRLER..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deep1976 -- 5 Ocak 2007; 23:33:51 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_10972655/tm.htm

şu forumun alt taraflarına doğru ilerlersen lpg ve pug arasındaki hassas durumu görürsün. umarım yardımcı olur. ama tabi yeterli olmaz. bizzatta gidip araştırsan faydalı olur ben henüz bizzat gidip araştıramadım
  • cok dikkatli olmalısın pug ve lpg yi biaradayken iii şeyler bahsetmiyolar ona göre bagaj 35 tank koydurdugunda işini görecektir nese kolay gelsin
  • ARKADAŞIM SLM
    benim bir arkadaşım 307 sine taktırdı bizzat izlenimlerim şu
    ilk zamanlar sorun çıkartıyor o sorun da şu;
    araç lpg de yol gidiyor benzin ibresi yol bilgisayarına bağlı olduğu için düşüyor ve benzinde bitiyormuş gibi gösteriyor
    sorun bu ama araç yakıt ta bayağı bir tasarruf sağlılyor ilk zaman soruna katlanırsan bence taktır sonra bu sorun da kayboluyor gez gezebildiğin kadar tahmini olarak yakıt şehir içinde 150 bin civarına düşüyor bence iyi bir usta ve iyi bir marka olursa taktır
    istersen ustada önerebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiesta'ya lpg
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.