Şimdi Ara

307 xt 110 lpg önerileriniz.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar araca lpg taktırmaya karar verdim hangi kiti önerirsiniz?daha önce 307 ye lpg taktırıp sorun yaşayan arkadaşlar varmı?

• BRC nin iyi oldugunu duydum ama o da pahalıymış..
  • atiker var kesinlikle taqvsiye ederim..
  • aracınız kaç binde ve kaç model hiç sorun yaşadınızmı?
  • zavolli.kesinlikle
  • 2003 model 146000 de şimdi 130 000 km takılmış, zavoli takılı memnum vesselam .. şehir içi 18-19 kuruş şehir dışı 13-15 kuruş.. saygılar.
  • arkadaşlar aracıma sonunda kme marka lpg kiti taktırdım.10 gün 400 km oldu.ilk gün rolanti sorunu yaşadım.tekrar ayar yaptılar bu düzeldi.fakat bu seferde stop etme sorunu yasadım.park ederken,ışıkta yavaşlarken sık sık stop ediyordu.tekrar ayar yapıldı,enjektör uçları 1,9mm den 2,4 çıkardık sorun çözüldü.ogünden bugüne 2 3 defa daha stop sorunu yaşıdım.sizce sorun nerde?bu tür bir sıkıntı yaşayan varmı?yanlız şunuda belirteyim araç lpg takılmadan öncede rolantide beklerken çok çok az sarsıntılı çalışıyordu zaman zaman acaba sorunumun kaynağı bu olabilirmi bilindiği üzere benzindeki sorun lpgde 2 katına çıkar diyorlar.ayrıca bujileri de değiştim lpg takılır takılmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bende taktırmaya karar verdim ancak en kalitelisi hangisi???birde bu benzin göstergesi düşme olayı varmış...psa modül galiba çözüyomuş bunun fiyatı nedir??simit tüp+psa modül fiyatı ortalama nedir(en kalitelisi hangisiyse)...adanada bunu yapan en iyi yer neresidir?tam dolu simit tüple kaç km gidilir??
  • arkadaşım benim aracimda 307 bva ben yoğun araştırmalarım sonunda BRC taktırdım ne stop etme problemi nede rolanti problemi yaşadım çok şükür BC yi tavsiye ederim. Fakat modül olayı gereksiz bence 150 tl gibi bi rakama takılıyor kontak açılınca reset atıyor ibre eski konumuna geliyor. Bence bu reset atma işi sonradan takılan bir modül oldugu için sıkıntı yaratabilir.
  • bu gösterge stop edince tekrar reset falan olmadı benimkinde.geçen akşam 25 tl benzin aldım yerinden bile oynamadı.bu arada il depomu bitirdim.33lt ile 390 km yaptım.
  • 307 araç tüp takıldığında ne kadarlık bir tasarruf sağlıyor ... km deki yakıt ne kadardan ne kadara düşüyor??
  • sakin kullanım benzinde 250 yakıyordu km de şimdi seri kullanıyorum lpgde 150 yakıyor km de şehir içi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilterunsal

arkadaşlar bende taktırmaya karar verdim ancak en kalitelisi hangisi???birde bu benzin göstergesi düşme olayı varmış...psa modül galiba çözüyomuş bunun fiyatı nedir??simit tüp+psa modül fiyatı ortalama nedir(en kalitelisi hangisiyse)...adanada bunu yapan en iyi yer neresidir?tam dolu simit tüple kaç km gidilir??

Selam.Eğer aracın 307 ise sana önerebileceğim tek bir yer var Adana'da dostum.Yunus otogaz- Zavolli-Şükrü Usta.Bendede Zavolli var ve iş bilmez bir ustaya bakım yaptırdım ve enjektör meme uçlarını değiştirdi.Araç rolanti bozukluğu yaşadı.Mersindeki Sistem otogazla sorun yaşadık anlatması uzun sürer.Bende polaristen (genel müdürlük-izmir) Faruk Usta'nın önerisi ile adana bölge bayii olan yunus otogaza gittim.şükrü Usta dizel kamyonlara LPG takabilen tek ustaymış.Geçen hafta geminin birine monte etmiş ve yakın zamanda Hollandaya gidecekmiş çalışmaya çünkü firmanın birisi transfer edecekmiş.Bence kaçırma bu adamı.orada çalışanlar şöyle diyorlar.''abi hani insan fazla akıldan delirirmiş ya bazen işte Şükrü ustada öle bi adam''..
    Motoru dinledi benim aracın ve elini sürmeden önce git boğaz kelebeğini temizlet sonra gel dedi.Bakım yaptırdım geçen ay desemde gönderdi ve hakikatende pismiş kelebek.Sonra enjektör memelerini değiştirdi ve program attı.araba panter gibi öne atlıyor şimdi.Yaptığı araba hoşuna gitti kendisinin bile.tabii benimde.yanlızca montajını beğenmedi.böyle kablo enjetör boru kaput altından görünürmü diye baya bi kızdı bayiilerine.Bana bir araç gösterdiler HOnda.Enjektörleri motor bloğunun kapağını söküp içine atmışlar.Borular yok ortada.ECU sigorta kutusunda saklamışlar vs...Yani hiç kimse gözüyle aracın kaputunun altına bakınca lpg li olduğunu anlayamaz.aldığın Paranın hakkını vereceksin diyorlar.
    arkadaşlar..rolanti bozukluğu lpg li araçlar yaşarlar.Fakat olay tamamen yazılımsal.(standart olarak filte enjektör ve kelebek temizliği yapıldıysa tabii).Eğer usta işini biliyorsa inanın bozukluk olmuyor.Her ustada usta olmuyor.Adamlar müthiş ilgili.
    ilterunsal kardeş.Eğer düşünüyorsan kaliteden yani zavolliden şaşma.sen beni dinle.Ben tam 60000km yol yaptım zavolli ile.Şehirler arası 130 kuruş yakıyor.Eğer aracın 110 beygirse ve zavolliden sonra 109 beygir hissedersen kitinin parasını ben vericem.(sanki ben satıyorum töbe töbe:P görende ortaklığım var zannedecek)Şaka bir yana amaç paylaşım.Daha yazacak bişey yok.Şu çok önemli.Bu kiti ile yada bir bayii ile bir sorun yaşarsan Zavollinin genel müdürüne de genel merkezdeki en yetkili ustasınada bölge müdürünede anında ulaşabiliyorsun ve kesinlikle yardımcı oluyorlar.daha önce 2 kez yaşamış ve denemiş birisi olarak söylüyorum.Yani sevis hizmetleri süper.Sana tavsiyem bu kit.Elbette sen bilirsin.BRC yede iyi diyorlar bak.Fakat bence başka bişey taktırma...kolay gelsin...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.