www.vatanbilgisayar.com MSI GeForce RTX 4070 TI VENTUS 12GB GDDR6X 192Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-rtx-4070-ti-ventus-12gb-gddr6x-192bit-nvidia-ekran-karti.html< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RTX3080Ti -- 5 Ocak 2023; 18:41:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
4070 Ti Ventus X3 - 18999 TL (VATAN)
-
-
Çok iyi fiyata gitmiş.Alanlara hayırlı olsun.
-
Havale ile sipariş verip hemen konusunu açtım açtığım gibi stoğu sömürdüler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Stok geldi ama 23.5K olmuş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fiyat hatası değil lansman fiyatı. 18999 a itopya TUF verdi yetişemedim.
Şöyle anlatıyım her yeni kart çıkışı vatan, itopya, incehesap, gamegaraj gibi büyük firmaların hepsi aynı fiyattan sınırlı stok kart satıyorlar yani iptallik yada yanlışlık bir durum yok bir sefere mahsus olan bir şey. Misal 4060 çıktığı zaman aynı şekil ucuzdan 10-15 stok verip daha sonra normal fiyattan satmaya başlayacaklar, yetişenler ucuz stoktan alacak.
799 dolarlık kartın Türkiye'de 15 bin TL'den satılması lazım bu dolar kuruyla ama vergiler vergiler daha çok vergiler...
899 dolarlık 7900xt 21276 TL'ye satılırken 799 dolarlık kart 23 bin oluyor :)
-
avrupa'da da kdv var bizde de, ekstra bir vergi yok ekran kartları için. kar marjını yüksek tuttukları için durum böyle, amd'ye talep yok fiyat düşük bu yüzden.
-
Gümrük var.
18999 TL den zararına satmadıklarına göre zenginin aç gözünü doyuramadığımızın kanıtıdır bu kar oranları.
-
Her ülkede var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hocam o MSRP fiyatında KDV yok. O nedenle kafadan %18 daha eklemek lazım. Bir de muhtemelen navlun farkından mütevellit %5 falan daha ekstra giriyor bize. Onun dışında ilave gümrük ya da başka bir vergi yok. En fazla olsa olsa USD değil EUR kurla MSRP üzerinden verirler ama Asus ve MSI USD ile alım yapıyor onu net biliyorum. Başka bir konuda 19.000'den girerse 7900XT'ye alternatif olur demiştim ve tam tahmin ettiğim fiyattan girdi lansman stokları. |
Benzer içerikler
- msi shout out
- epson l3260 yorumlar
- terabox güvenilir mi
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- phanteks t30
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X