Şimdi Ara

308 CC Navigasyon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim bir sorum olcaktı... Geçen hafta 308 cc aldım 2010 model. İçinde ses sistemi olarak win nav modeli mevcut navigasyon var ancak türkiye haritasını çalıştırabilmesi için hafıza kartı girişine türkiye haritası datası takılması gerekiyormuş. yeni çıkan 508lerin navigasyonlarıdamı sd kart üzerine yüklü. eğer o şekildeyse o kartı takıp navigasyon kullanabilirmiyim? eğer kullanamazsam navigasyonu nasıl çalıştırabilirim?

• Merhaba

Bende aynı sistemi yakın zamanda 308 HB ime uygulayacağım. Şu an haritalar daha 508 lere yüklenmedi sanırım yüklendikten sonra bizde kullanabileceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmerG

Merhaba

Bende aynı sistemi yakın zamanda 308 HB ime uygulayacağım. Şu an haritalar daha 508 lere yüklenmedi sanırım yüklendikten sonra bizde kullanabileceğiz.

ömer bey 3008 için bir navigasyon çözümü var mı Peugeot 'un?
  • quote:

Orijinalden alıntı: complication

quote:

Merhaba

ömer bey 3008 için bir navigasyon çözümü var mı Peugeot 'un?

Alıntıları Göster
    Navigasyon çözümünden kastınız nedir?

• quote:

Navigasyon çözümünden kastınız nedir?

Alıntıları Göster
    bizim için wip com 3d ya da başka bir navigasyon sistemi getirilmiyor ama ileride olabilir gibi bir yorum okumuştum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: complication

bizim için wip com 3d ya da başka bir navigasyon sistemi getirilmiyor ama ileride olabilir gibi bir yorum okumuştum da.

Alıntıları Göster
    Şu an için gelen navigasyonlu araç yok ama denildiği gibi ileride illaki gelecektir.
  • quote:

Şu an için gelen navigasyonlu araç yok ama denildiği gibi ileride illaki gelecektir.

Alıntıları Göster
    508 ler için çıkan navigasyon malesef 308,3008,5008 deki navigasyonlarda çalışmayacak.(harita)
    şu ana kadar rt2,rt3,rt4,rt5,wipcom,rneg şeklinde giden sistemler , 508 de rt6'ya geçmiş durumda.

ayrıca 508 lerin elektrik şebekesi komple yeni sistem.
    yani van-can olayı 508 de yok. can sistemin daha değişiği var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2014 Toyota Corolla Navigasyon
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Navigasyonu kullanamayacakmiyiz hicbir sekilde :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: individual

508 ler için çıkan navigasyon malesef 308,3008,5008 deki navigasyonlarda çalışmayacak.(harita)
    şu ana kadar rt2,rt3,rt4,rt5,wipcom,rneg şeklinde giden sistemler , 508 de rt6'ya geçmiş durumda.

Evet harita uyumlu olmayacakmış sanrıım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: individual

Evet harita uyumlu olmayacakmış sanrıım.

Alıntıları Göster
    308 cc için haritalar için son nokta. 508 için olan yazılımı kesinlikle 308 cc uymuyormuş.
    (Mepa servisdeki teknik danışmanla uzun bir görüşmem sonucudur.)
    Bir seçenek ise navigasyon firmalarıyla görüşerek aracı götürüp bir yazılım yüklemeyi denemek lazım.
    Navitech ile belki olabilir diye bir görüşmem olmuştu.
    Farklı görüşleri ve seçenekleri paylaşalım.

• 508 haritasini kullanamamak kotu oldu diger firmalarla goruselim bencede...
  • quote:

Orijinalden alıntı: talisma

508 haritasini kullanamamak kotu oldu diger firmalarla goruselim bencede...
    308 cc için haritalar için son nokta. 508 için olan yazılımı kesinlikle 308 cc uymuyormuş.

Navitech bayisi ile bir görüşmemin sonucu olumsuz oldu.

Sonuçta Binlerlerce TL ödeyip alınan araçta nevigasyon için Pull Up ekranımız var. Harita yok!

Pejo buna kesinlikle bir çözüm bulup bu araçları haritalandırmak zorunda.

308 cc kullanan arkadaşlar Pejo'ya bunun için baskı yapmamız yerinde olacaktır.

Haydi eyleme...javascript:void(AddText(''))
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyz1948

Navitech bayisi ile bir görüşmemin sonucu olumsuz oldu.

Sonuçta Binlerlerce TL ödeyip alınan araçta nevigasyon için Pull Up ekranımız var. Harita yok!

Pejo buna kesinlikle bir çözüm bulup bu araçları haritalandırmak zorunda.

308 cc kullanan arkadaşlar Pejo'ya bunun için baskı yapmamız yerinde olacaktır.

Haydi eyleme...javascript:void(AddText(''))

Alıntıları Göster
    bende 2011 başında aldım 308 cc ama hala navigasyon ile ilgili bir haber yok,hep gelecek gelecek diyorlar o kadar,ne zaman gelecek acaba 5 yıl sonra mı

• quote:

Orijinalden alıntı: erkutamca

bende 2011 başında aldım 308 cc ama hala navigasyon ile ilgili bir haber yok,hep gelecek gelecek diyorlar o kadar,ne zaman gelecek acaba 5 yıl sonra mı

Alıntıları Göster
    arkadaşlar konuyla alakasız ama 308cc lerin ekranında dvd veya tv seğredilebiliyor mu ? almayı düşünüyorumda merak ettim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: itallionstallion

arkadaşlar konuyla alakasız ama 308cc lerin ekranında dvd veya tv seğredilebiliyor mu ? almayı düşünüyorumda merak ettim ?

Hayır seyredilmiyor. Navigasyonda henüz Türkiyede çalışmıyor. Başka sorularınız varsa PM den sorabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: download

quote:

Orijinalden alıntı: itallionstallion

Hayır seyredilmiyor. Navigasyonda henüz Türkiyede çalışmıyor. Başka sorularınız varsa PM den sorabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Selamlar,

308 CC'lerin bir kısmında Feline Plus ismi altında WIP NAV(RNEG olarak ta bilinir) paketli geldi. Türkiye'de WIP NAV sistemli, klasik yol bilgisayarı ekranı yerinde 7" açılır kapanır ekranlı bir sistem mevcut. Bu RNEG sistemler SD Card üzerinden haritaları okurlar, kendi dahili hafızaları sadece işletim sistemini kaldıracak kadardırlar. İşletim sistemi güncellemeleri ise özel CD'si ile CD okuyucusu ile yapılır.
    Bu cihazlara PSA Grubunun diğer cihazlarında olduğu gibi NAVTEQ içerik sağlar. Dolayısıyla bir başka markadan alınacak haritanın çalıştırılması mümkün değildir. Ayrıca NAVTEQ'in haritaları da format kısıtlaması sebebiyle uymamaktadır.

PSA Grubu haritalarını yılda 1 kez yeniliyor. Şu an 2010-11 haritası yayında Tüm Avrupa ve Kuzeyimizdeki Rusya Ukrayna gibi ülkeler haritada olmasına karşın Türkiye yok. 2011-2012 haritalarına eklenecek diye biliyorum.

Ancak eklense dahi sesli tarifler Türkçe olmayacaktır.

508'de arkadaşların dediği gibi RT6 bir sistem kullanıyor. Ve bu sistemin haritaları diğer sistemlere uymaz. Rt6 larda ise Türkiye haritası mevcuttur. Ama, sesli yönlendirmelerde yine Türkçe yoktur. RT6'da diğer sistemlerden farklı olarak yorumsal sesli yönlendirme yapılır. Yani önceden kayıtlı seslerin çalınması yerine sistem okunacak metni hazırlar ve bir başka alt sistem metni okur. Bu da cadde sokak isimlerinin de okunabilmesine olanak sağlar. Bu yorumsal sesli sistemi loquendo firması hazırladı.

WIP COM ve WIP COM 3D li araçların resmi ithalatı yapılmadı. Bu sistemlerde ise 30 GB'lık HDD bulunur ve haritalar bu yerin yaklaşık 10 GB'ını işgal eder. Haritalar DVD'den yüklenir ve bu sistemlerin DVD Video oynatabilme imkanı vardır. HDD'nin geri kalanı ise Mp3'lere ayrılmıştır. Bu sistemlerde Bluetooth'un yanısıra direk sim card desteği de bulunur.
    3D olanının diğerinden tek farkı ise üstünde NVIDIA Tegra Grafik işlemcisi bulundurması ve harita üzerindeki üç boyutlu objeleri daha artistik şekilde gösterebilmesidir.

308 CC'nin navigasyon sistemiyle ilgili Peugeot Türkiye'den veya bayilerinden detaylı teknik bilgi alamayabilirsiniz çünkü bilen yoktur.

Öyleki 308CC'de Türkiye'yi çalıştırabilmem için benden destek istediler. Ama sonra kendileri vazgeçti.

WIP NAV'ınızın işletim sistemini güncelleyebilmeniz mümkün. Güncellemelerle Bluetooth ta oluşan Mute hataları Bas/Tiz lerin olur olmaz resetlenmeleri ve açılış ekranına beyaz fonda yeni aslan logosunu vb. koyabilirsiniz.

Türkiye içermeyen harita SD Card'ının içeriğini de internetten indirebilir(yaklaşık 4GB) ve SDHC olmayan yani sadece SD olan bir karta atarak NAV Mode'unu görebilirsiniz. Cadde sokak göstermese de ülkenin nereseinde olduğunuzu silüet olarak gösterecektir. NOT: Yazılım güncellemesi yaparsanız internetten indireceğiniz haritalar çalışmayabiilir. Güncellemeyle beraber orjinal SD'yi soruyor sistem.

• quote:

Orijinalden alıntı: bodycik

Selamlar,

308 CC'lerin bir kısmında Feline Plus ismi altında WIP NAV(RNEG olarak ta bilinir) paketli geldi. Türkiye'de WIP NAV sistemli, klasik yol bilgisayarı ekranı yerinde 7" açılır kapanır ekranlı bir sistem mevcut. Bu RNEG sistemler SD Card üzerinden haritaları okurlar, kendi dahili hafızaları sadece işletim sistemini kaldıracak kadardırlar. İşletim sistemi güncellemeleri ise özel CD'si ile CD okuyucusu ile yapılır.
    Bu cihazlara PSA Grubunun diğer cihazlarında olduğu gibi NAVTEQ içerik sağlar. Dolayısıyla bir başka markadan alınacak haritanın çalıştırılması mümkün değildir. Ayrıca NAVTEQ'in haritaları da format kısıtlaması sebebiyle uymamaktadır.

PSA Grubu haritalarını yılda 1 kez yeniliyor. Şu an 2010-11 haritası yayında Tüm Avrupa ve Kuzeyimizdeki Rusya Ukrayna gibi ülkeler haritada olmasına karşın Türkiye yok. 2011-2012 haritalarına eklenecek diye biliyorum.

Ancak eklense dahi sesli tarifler Türkçe olmayacaktır.

508'de arkadaşların dediği gibi RT6 bir sistem kullanıyor. Ve bu sistemin haritaları diğer sistemlere uymaz. Rt6 larda ise Türkiye haritası mevcuttur. Ama, sesli yönlendirmelerde yine Türkçe yoktur. RT6'da diğer sistemlerden farklı olarak yorumsal sesli yönlendirme yapılır. Yani önceden kayıtlı seslerin çalınması yerine sistem okunacak metni hazırlar ve bir başka alt sistem metni okur. Bu da cadde sokak isimlerinin de okunabilmesine olanak sağlar. Bu yorumsal sesli sistemi loquendo firması hazırladı.

WIP COM ve WIP COM 3D li araçların resmi ithalatı yapılmadı. Bu sistemlerde ise 30 GB'lık HDD bulunur ve haritalar bu yerin yaklaşık 10 GB'ını işgal eder. Haritalar DVD'den yüklenir ve bu sistemlerin DVD Video oynatabilme imkanı vardır. HDD'nin geri kalanı ise Mp3'lere ayrılmıştır. Bu sistemlerde Bluetooth'un yanısıra direk sim card desteği de bulunur.
    3D olanının diğerinden tek farkı ise üstünde NVIDIA Tegra Grafik işlemcisi bulundurması ve harita üzerindeki üç boyutlu objeleri daha artistik şekilde gösterebilmesidir.

308 CC'nin navigasyon sistemiyle ilgili Peugeot Türkiye'den veya bayilerinden detaylı teknik bilgi alamayabilirsiniz çünkü bilen yoktur.

Öyleki 308CC'de Türkiye'yi çalıştırabilmem için benden destek istediler. Ama sonra kendileri vazgeçti.

WIP NAV'ınızın işletim sistemini güncelleyebilmeniz mümkün. Güncellemelerle Bluetooth ta oluşan Mute hataları Bas/Tiz lerin olur olmaz resetlenmeleri ve açılış ekranına beyaz fonda yeni aslan logosunu vb. koyabilirsiniz.

Türkiye içermeyen harita SD Card'ının içeriğini de internetten indirebilir(yaklaşık 4GB) ve SDHC olmayan yani sadece SD olan bir karta atarak NAV Mode'unu görebilirsiniz. Cadde sokak göstermese de ülkenin nereseinde olduğunuzu silüet olarak gösterecektir. NOT: Yazılım güncellemesi yaparsanız internetten indireceğiniz haritalar çalışmayabiilir. Güncellemeyle beraber orjinal SD'yi soruyor sistem.

Alıntıları Göster
    Arkadaslar merhaba 2011 model 308 cc feline plus aracım var sorum su sd kartı takarak müzik oynatmam mümkün mu ben bulamadım bir türlü 2 hafta önce de aracımı servise götürdüm yeni yazılım yüklediler teype Türkiye haritası da gelmiş 300 tl karşılığında yüklüyorlar

• quote:

Merhaba

Ömer bey merhaba bendede 2011 model 308 hb mevcut yeni makyajlanmış kasadan, bende bu 308cc deki navigasyon u kendi aracıma uygulamak istiyorum siz nerede yaptıracaksınız bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler.
  • Arkadaşlar forumda yeniyim. 308cc wipnav ekranım bozuldu çalışmıyor. Bundan nerde bulabilirim elinde olan varmı acil yardım edermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar size sorum olacak bu 308 cc lerde açılır ekran var ondan nerde bulabilirim elinde olan varsa alabilirim.
     308 CC Navigasyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.