Şimdi Ara

308 mi, ASTRA mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
12.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: coskunserce

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Siz sanırım liste fiyatlarına bakarak konuşuyorsunuz. Astra yeni diye fiyatta çok inmezler ama peugeot'ta liste fiyatından çok iyi indirim yapıyorlar. Ankara görallar bayisini arayın. Arkadaşıma allure blue hdi otm 308 için 15bine yakın düşmüşlerdi liste fiyatı üzerinden, yani zorlasanız o paraya manuel active e hdi değil, otm allure blue hdi alırsınız ki astrayı ikiye çarpar dörde böler o araç. Hem kalitesiyle, hem motoru hem şanzımanıyla. İki aracı da test ettik, 308 iç ve dıştan çok daha albenili ve modern bir araç.Allure alırsanız tam güzel oluyor, donanımda da eksiği yok. 136lık opel dizeli de test ettik ama 120 beygirlik blue hdi motor o sınıfta sunulan en iyi dizel motorlardan bir benim için. Çok rafine ve tüm devir aralığında yağ gibi akan ipek gibi bir motor. Ben kesinlikle bu iki araç arasında kalsam iyi bir indirimle 308 blue hdi alır arkama bakmazdım. Yeni astranın içi oldukça vasat hem kalite hem tasarım anlamında. İçi karanlık ve boğuk. 308 beyaz iç mekan ve cam tavanla son derece ferah bir araç.

Golf bir bütün olarak malzeme kalitesi anlamında 308den daha iyi ama öyle içinden geçecek bir araç değil. 308 iç ve dış tasarımıyla çok daha modern ve ferah bir araç. Ayrıca blue hdi nere, vwdeki traktör bozması 1.6tdi nerde. 308de şanzıman tork konvertörlü aman bozulur mu derdi yok. Tüketim derseniz dizelde psadan iyisi zaten yok. Astra şehir içi 6 litrenin altına düşmez. Blue hdi'da ise düşersiniz. 308in tek dezavantajı ikinci elde daha zayıf olması ki bunu ilk el sıfır alırken aldığınız yüksek indirime sayarsanız yine zararınız olmuyor.

i30da düşünebilirsiniz. Onda da iyi indirim verirler ama o paraya elite vermezler. Elite donanım gayet kaliteli ve gırtlak dolu bir araç. İç mekan kalitesi astradan daha yüksek. Direksiyon ve orta konsolu braz eski kalıyor yoksa koltukları, arka diz mesafesi, cam tavan ferahlığı, amortisor konforu gayet iyi. Dizeli güçlü, çekşi çok kuvvetli ama pek ekonomik değil. Genelde 7ye yakın değerler görüyor kullanıcıları. dct şanzımanı çok seri ve pürüzsüzdür. Ben tipini beğenemiyorum çok yumurta gibi. Ama onun dışında verdiğiniz paranın karşılığını aynı peugeot gibi iyi veriyor. Fakat yine de söyleyeceğim blue hdi motor varken hatch dizel isteyen adam başka markaya bakmamalı.

1.6 HDI motor ve EAT6 Aisin Tork konvertörlü şanzıman bence şuan C sınıfındaki en iyi motor şanzıman birlikteliği. Donanım çok iyi olmasada tercih edilebilir ki donanımda fena değil. E fiyatta da güzellik yapıyorlar diyorsunuz. 0 km alamam ama bir 4 yıl sonrası için 2. elde düşündüğüm model bu. Bu yüzden herkese öneriyorum. Otomatik 1.6 HDI 308.

Alıntıları Göster
    hocam 4 yıl olmuş aldınız mı

• Reul kullanıcısına yanıt
    Fransıza geçtim ama araç farklı. Şuan aracım Citroen C5 1.6 THP Exclusive. Hydractive süspansiyonlu, full donanımlı bir araç. Aynı kombinasyon ile Peugeot 508 alınası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coskunserce

Fransıza geçtim ama araç farklı. Şuan aracım Citroen C5 1.6 THP Exclusive. Hydractive süspansiyonlu, full donanımlı bir araç. Aynı kombinasyon ile Peugeot 508 alınası.
    görünce dayanamayıp sormuştum iyi sürüşler hocam 508 çok alınası iştede stok ve fiyatlara çok zam geldi birden
  • Reul kullanıcısına yanıt
    Yeni 508 bizi aşar hocam. 10 sene sonra belki alırız.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.