Şimdi Ara

308 mi, ASTRA mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
12.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gokselelkn

-fransizi kapima koymam
    -alman iyidir
    -peugeot arabami
    -bilmem neyi tek gecerim
    -forever ....
    -opel mi uzak dur

Coluk cocuk ergen yorumlarindan ne zaman kurtulacaklar. Hayatinda birakin yorum yaptigi arabaya sahip olmayi yada test etmeyi, arka koltuguna dahi oturmamis insanlar neden yorum yapar anlamam. Hadi dedin "şunun tipi iyi" anladim, gorsel yaklasmissin. Bir seyi soylerken sebebini de soylemeyen birinin yorumunu zerre kadar onemsememek gerek.
    +1000

Hiç bir içerik yok, dayanak yok, açıklama yok, tek kelime ya da tek cümle yaz geç. Bomboş.

Astra'nın yıllardır süregelen başarısını silip Opel'e "çakma alman" diyen mi arasın, avrupada yılın otomobili seçilmiş üzerine o kadar özenilmiş 308'e "fransız falan fişman" yapan mı ararsın, her tip mevcut, hastayım bunlara İki üç cümleyi bir araya getirip de ortaya bir fikir oluşturmak neden bu kadar zor geliyor, sanırım bir fikirleri olmadığından ötürü Maksat mesaj sayısı artsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 15 Ocak 2016; 10:27:42 >

• rst78 kullanıcısına yanıt
    Hacı ben forumda yeniyimde mesaj sayısı çok olana ne veriyolar ?
  • test etmiş biri olarak alure donanımda 308 test edin zaten kendiniz de tamam diyeceksiniz... ciddi anlamda fark yaratmış araç...
  • Astra ile daha test surusu yapamadim ama epey inceledim.

308 in surusu cok guzel, yag gibi akiyor. Yalitim iyi, konfor iyi, malzeme kalitesi iyi. Daha ne olsun?

Ayni ikilemde kalsam 308 tercih ederdim. Bence su an focusla birlikte sinifinin en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cbascan -- 15 Ocak 2016; 15:22:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ikisini de sürdüm astra diyorum
  • Iki arabayı da uzun inceledim. Test sürüşü yaptım. Yakın arabalar. Zevk meselesi.
    Ben olsam daha klasik olması, yeni kasa olması ve alman olması nedeniyle astrayi seçerdim.

• rst78 kullanıcısına yanıt
    👏
    Hicbirsey ayni devam etmez.
    2005-2008 arasi sirket araci olarak focus 2 dizel kullandim. 145 bin km. O donemki en iyi araclardandi. Yeni kasalarda elestirilecek yerler var. Iyi olan noktalarda.

Bir modelin eski nesliyle yada alt-ust modellerini baz alarak dusunmek bence yanlis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokselelkn -- 15 Ocak 2016; 16:34:17 >
  • 308 dizel otomatim active 71. On park sensoru ekli. 

308 benzinli otomatik 65.5 

308 dizel otomatik allure 76.

• Şuan dizel otomatik allure 119 bin tl geçen yıl 76 bin tl arada 50000 tl fark var ben böyle vergi sisteminin taaaaaaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkan1905

Şuan dizel otomatik allure 119 bin tl geçen yıl 76 bin tl arada 50000 tl fark var ben böyle vergi sisteminin taaaaaaaa
    Şuan ise sözde ötv indirimi ile 181 bin tl 2.5 kat artmış fiyatı. Vay arkadaş.. Artık sıfır araba almak hayal oldu.

• Konu sahibi hangisini seçti acaba?

Ben de aynı ikilemdeyim.

308 daha uygun fiyata daha çok özellik sunuyor.
    Astra'nın ise dış tasarımını beğeniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwertyaxe

Konu sahibi hangisini seçti acaba?

Ben de aynı ikilemdeyim.

308 daha uygun fiyata daha çok özellik sunuyor.
    Astra'nın ise dış tasarımını beğeniyorum.
    Fransızdan uzak dur. Astra iyidir. Alman arabası. Alman arabalarında vw->opel->ford diye gider.
    OndAn sonra caponlar. Fıransıza fıransız kalacan.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Fransızdan uzak dur. Astra iyidir. Alman arabası. Alman arabalarında vw->opel->ford diye gider.

Alıntıları Göster
    Nick-entry uyumu

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Alıntıları Göster
    sevgili beyinsis

PSA grubu ve Opel arasında bir bağlantı olabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeblood6

sevgili beyinsis

PSA grubu ve Opel arasında bir bağlantı olabilir mi

Alıntıları Göster
    opel 2. dünya savaşı öncesi dönemden beri gm'ye aitti kimse o zamanlar amerikan demiyordu şimdi de kimse fransız demiyor.
  • volvo da hala isveç o zaman
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Genel olarak ford vwyi gömer, opel alman değil bile gm deyken bile sıkıntılı idi şimdi motoru ford şasesi psa yani opelin kimden olduğu belli değil opele bineceğime psa ya binerim forda binerim hyundaiye bile binerimde opele binmem çünkü çok karıştı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartipi

Genel olarak ford vwyi gömer, opel alman değil bile gm deyken bile sıkıntılı idi şimdi motoru ford şasesi psa yani opelin kimden olduğu belli değil opele bineceğime psa ya binerim forda binerim hyundaiye bile binerimde opele binmem çünkü çok karıştı.
    valla senin de yakınların vardır illa ki almanya'da, ben bizzat yakınlarıma sordum ve bu bilgiyi aldım. orada tercih önce vw, sonra opel ve en son olarak da ford.

şahsi fikrime gelince de yahu focus nasıl gömer golf'ü bir anlatsan hele? kalitesiyle gömemez, ergonomisiyle gömemez e satışlarıyla golf zaten gömüyor. nasıl gömecek?

mondeo zaten gömülmüş, passat'la başa çıkamamış?

bir fiesta var ki o da iyi olmasına rağmen polo'nun gerisinde.

nasıl gömüyor yahu?

vw alamasam sıradaki tercihim opel olurdu şahsen.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Ford performans ve dayanıklılık olarak vw nin önünde, focus 2015'e kadar dizel otomatik olmadığı için geride kaldı ama manuelde şanzıman motor olarak golfun önündeydi, golf yol tutuşu olarakta geride kaldı. Mondeo ise passatla kafa kafaya hatta bir tık daha üstün bir araç ama onunda satış stratejisi hatalıydı buna rağmen premium olmayan d segmentin en başarılı araçlarındandır. Opel zaten fos, fiesta polo demişsiniz polo 6r ve 6c fiestadan üstün bir araçtı ama şuanda polo fiestanın çok gerisinde. Hem vw hem ford araç var ailemizde opelde çok eskiden vardı yol tutuşu freni iyiydi ama devamlı arıza çıkarıyordu dizel opele binerseniz motorunuz ford şaseniz psa olacak. Opel bütün araçlarını yenilediğinde psa olacak yani vw seat gibi. Bu durumda opele binmek çok riskli sonuçta gm nin tasarımına psayı entegre etmek zor bir iş, astranın motor ve şanzımanı değişti şaseye müdahale edilmiş olabilir bu sebepten. Almanyada akrabam yok bu sebepten oradaki tercihler hakkında bir şey diyemem. Ama ingilterede fordun daha fazla satıldığını söyleyebilirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartipi

Ford performans ve dayanıklılık olarak vw nin önünde, focus 2015'e kadar dizel otomatik olmadığı için geride kaldı ama manuelde şanzıman motor olarak golfun önündeydi, golf yol tutuşu olarakta geride kaldı. Mondeo ise passatla kafa kafaya hatta bir tık daha üstün bir araç ama onunda satış stratejisi hatalıydı buna rağmen premium olmayan d segmentin en başarılı araçlarındandır. Opel zaten fos, fiesta polo demişsiniz polo 6r ve 6c fiestadan üstün bir araçtı ama şuanda polo fiestanın çok gerisinde. Hem vw hem ford araç var ailemizde opelde çok eskiden vardı yol tutuşu freni iyiydi ama devamlı arıza çıkarıyordu dizel opele binerseniz motorunuz ford şaseniz psa olacak. Opel bütün araçlarını yenilediğinde psa olacak yani vw seat gibi. Bu durumda opele binmek çok riskli sonuçta gm nin tasarımına psayı entegre etmek zor bir iş, astranın motor ve şanzımanı değişti şaseye müdahale edilmiş olabilir bu sebepten. Almanyada akrabam yok bu sebepten oradaki tercihler hakkında bir şey diyemem. Ama ingilterede fordun daha fazla satıldığını söyleyebilirim.
    golf son senesinde olmasına rağmen ingiltere'de focus'u geçmiş:
    https://www.driving.co.uk/news/business/uks-top-10-best-selling-cars-2019-updated/

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.