Şimdi Ara

3080 için 850 watt psu tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Architect_16

Hocam 650w corsair'dan ben de bu yazdığınız Gigabyte 850w PSU ya geçmeyi düşünüyorum. Ne kadardır kullanıyorsunuz var mı bir şikayetiniz ? Bir sorununuz ? Nasıl ürün ile ilgili tecrübeleriniz ?

5 yıl 1080ti ve türevi amiral gemisiyle yakın arkadaşın tarafından kullanıldı uzun yıllar.

• shruikan kullanıcısına yanıt
    1200w psu nispeten daha az yüke rağmen mi fan sesi yapıyor 3080 de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam verdiğiniz cevap için  

• fanı dandik ve sürekli çalıştığından hababam ötüyor.

• Daxteroy D kullanıcısına yanıt

Bu mesja kafamı karıştırdı şimdi henüz almadım ama rm850 alacaktım. Seasonic daha mı iyi kalite olarak 850 olanı alacagım?

• Collermaster V850 ver 2 yada fsp ninn üst modellerini alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xcaka28 kullanıcısına yanıt

Kesinlikle bir kez daha coolermaster almak istemiyorum

• Hydro G PRO 850W f/p olarak iyidir.

• Cw psu dan geldiğine eminmsn

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • run...rabbt kullanıcısına yanıt

Evet en alttan geliyor eminim. Mesela oyundayken alttab ile masaüstüne geçiyorm çat diye duruyor. Tekrar alttab yapıp oyuna geçince vızzzz diye başlıyor çok sinir bozucu.

biraz araştırma yaptım bu aptal modelle ilgili çok fazla benzer şikayet gördüm internette kronik sanırm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirArthurDayne -- 26 Mayıs 2021; 14:26:54 >
  • Boşa para harcama bobini tespit et değiştir basit

• quote:

Orijinalden alıntı: SirArthurDayne

Bu mesja kafamı karıştırdı şimdi henüz almadım ama rm850 alacaktım. Seasonic daha mı iyi kalite olarak 850 olanı alacagım?

RM850 modelinde japon kapasitör yok. Kalite olarak söyleyeceklerim bu kadar :)

• Daxteroy D kullanıcısına yanıt

x li olanda varmış sanırım

• 5800x + 3080 için 750w Hydro G Pro kullanıyorum gayet memnunum.

• Arkadaşlar, corsair RM850X V2 almaya karar verdim. Son sorum bu psu boyut olarak cooler master h500 kasaya uygun olur mu? Şu an kullandıgım cooler master mwe 750 nin ölçüleri ile RM850X V2 

ölçüleri aynı değil. ARaştırdım ama bulamadım çok anlamıyorum bu işlerden.

Bir de bu psu yu aldıgımda takmakta zorlanır mıyım acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: SirArthurDayne

Arkadaşlar, corsair RM850X V2 almaya karar verdim. Son sorum bu psu boyut olarak cooler master h500 kasaya uygun olur mu? Şu an kullandıgım cooler master mwe 750 nin ölçüleri ile RM850X V2 

ölçüleri aynı değil. ARaştırdım ama bulamadım çok anlamıyorum bu işlerden.

Bir de bu psu yu aldıgımda takmakta zorlanır mıyım acaba?

Sıkıntılı olacağını sanmam, kasaya monte edilecek anakart, hdd, ssd, fan, psu gibi ürünler belirli ölçülerde yapılıyor. Aldığın psu da sıradan boyutlarda bir psu, takarken rahat bir şekilde takarsın.

Edit: Bu arada güzel seçim, uzun yıllar sıkıntı çıkartmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihcskn -- 30 Mayıs 2021; 13:20:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • melihcskn M kullanıcısına yanıt

Cw olayı cok canımı sıkıyor. Evet biliyorum bu işin garantisi yok ama acaba daha çok para verip daha üst seviye bir 850 mi alsam emin de değilim. gerekirse 300 500 fazla vereyim ama o lanet sesi duymayayım tek olayım bu artık. fiyat da önemini kaybetti benim için piyasada cw açısından en sorunsuz markayı almak istiyorum aslında. Herkes rm850x önerdi ama onun da sebebi muhtemelen bizim ülkede çok incelenmesi ve cok satılması muhtemelen. mesela şu ürünü de çok sessiz diye övmüşler ama hiç incelem yok türkiye'de https://www.amazon.com.tr/dp/B078X22YBR/?coliid=I31FDA2597C2L5&colid=RKXSJDGV4UAO&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it

• Rmx serisi önerme sebebim sadece bizim ülkede değil, bütün dünyada bolca kullanılıyor olması. Ürün ne kadar fazla kullanıcı tarafından kullanılırsa, sorunları varsa çok daha rahat gün yüzüne çıkıyor. Rmx serisi uzun yıllardır var, ara ara revizyona uğruyor belirli eksiklikleri gidermek için ama genel anlamda çoğu kullanıcının memnun olduğu bir model. Bunun yanısıra Corsair çok ilgili bir firma, zaten cw varsa kolayca değişim sağlarsınız ama asıl güzel olan taraf ileride başka sıkıntı olduğunda da yardımcı olacaktır. Cw konusunda bir popülerliği olan firma bilmiyorum malesef, deneyip bulmak tek çözüm gibi duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecikmeli de olsa seasonic focus plus 850w gold psu aldım. Herkese teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.