Şimdi Ara

3080 ti termal ped değişimi 'Part 2 yolda' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Arctic yok bende. Noctua vardi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wearesorryserver kullanıcısına yanıt

Bende asus aldim 2.el. X670e a wifi yarı fiyatına denk geldi. Yoksa asusun proart modelini istiyordum. İşlemcide 7800x3d aldım oyunlarda üst iki modeliyle arasında çok fark yok diye. Ramlerde intel amd expo değil ama çalıştırıyor yeter 3080 ti termal ped değişimi "Part 2 yolda" 

• Ben çok aradım ikinci el x670 fakat baktığım bütün ilanlar sıfırdan daha pahalıydı 3080 ti termal ped değişimi "Part 2 yolda" , mecbur sıfır aldık paramız anca sıfıra yetiyor 3080 ti termal ped değişimi "Part 2 yolda" 

• Benimkide oyle ramda amd expo yazmiyor ama timmingleri cok iyi 30/46/46/76 7800x3d efsane ya heleki callofdutyde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Acaba bu contact frameden alsammi ya 😂

• i Am Not Dead kullanıcısına yanıt

Ben macun kullanmadığım için aldım , pad alanı daha geniş ve kesme ile uğraşmayacağım, tabi macun için de alınabilir , dökülme derdi yok

Pad nasil oluyor hocam ilk defa duydum? Bende mx6 aldim daha sürmedim yorumlarda inteldeki gibi am5 icin faydali olmadigini soyluyorlardi oyuzden almamiştim.

Kryosheet , yukarıda resmini attım , işlemci üstünde duruyor , macun vs derdi yok , ömür boyu kullanım 3080 ti termal ped değişimi "Part 2 yolda" 

Boyle bez parcasi gibi bisi 3080 ti termal ped değişimi "Part 2 yolda" 

3080 ti termal ped değişimi "Part 2 yolda"
  • Youtubeden simdi baktimda termal pasteye gore daha kotu performans sergiliyormuş sizin deneyiminiz nedir bide contact frame alsammi acaba hala surmedim mx6 yi açmaya eriniyorum

Youtubedekiler macun kadar etkili olmadigini soyluyor sizin deneyiminiz nedir bu konuda

11700kf +240L sıvı soğutucu 80 derece stok benc alıyordum , buna geçtim 60 derece Max alıyorum , üstüne 5.3 GHz OC yaptım full benc 70 derece 

Bu AMD sistemi de test edicem de sipariş ettiğim ram yurtdışında geziyor , yılbaşı sonrası teslim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wearesorryserver -- 22 Aralık 2023; 19:39:0 >
  • Kryosheet bez değil, aman ha bez diye eline alırlar parça pinçik olur 3080 ti termal ped değişimi "Part 2 yolda"  sizin attığınız carbonaut , fiber bez , Eline al oyna hiçbişi olmaz 3080 ti termal ped değişimi "Part 2 yolda" 

Vay be bi deniyim madem arcticte uretiyormuş merak ettim

Deneyimleyemedik ki kutu bos cikti 3080 ti termal ped değişimi "Part 2 yolda"  para iadesi aldim.

Yok biliyorum nazik davranilmasi gerektigini. Neye benzedigini açiklamak için dedim 3080 ti termal ped değişimi "Part 2 yolda" 

• MX 6 geldi bugün yapıştırdım ve 3080 extreme 77 dercelerden 66 seviyesine düştü 97 hot spot 78 falan oldu çok rahatladım ya... 3080 ti termal ped değişimi "Part 2 yolda" Noctua macun pert olmuş nh1 olan dışarı atmış iki ay önce yapmıştım. Eğer bu mx6 da bir haftaya patlamazsa kral macun demektir. Amazon orjinal ürün göndermiş kazıdım baktım siteye doğruladı falan satıcısı teknobiyotik bu arada daha önce bazı kişilere barkotsuz ürün gitmiş iade edenler olmuş öyle bir durum olmadı neyseki. Bakacaz duruma artık zaman gösterecek. İşin boktan yanı ısınan kart uv de yemniyor sürekli hayvan gibi güç çekiyor bunu da yazın bir kenara macun önemli mevzu agalar.

• Valla konu sahibi hocam size helal olsun üşenmeden kartı söküp mod yapmışsınız. Ben olsaydım Msi afterburnerdan VRAM clocklarını 250-500 mhz arası düşürüp öyle kullanırdım. 2019 temmuz'dan beri 2080 non super kullanıyorum daha hiç içini açıp bakımını vs yapmadım.

• Skylik S kullanıcısına yanıt

oyun acinca fanlar full calisiyordu, o ses motorun yaptigi dalga, kopurmesi gibi degil. anlayamazsiniz 3080 ti termal ped değişimi "Part 2 yolda" 

• Ps4 fat kasa sesi kadar kötü değildir 3080 ti termal ped değişimi "Part 2 yolda" 

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.