Şimdi Ara

3080Tİ için psu önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3080 ti için linkteki psu yu sipariş geçtim, güncel inceleme bulamadım. Sizce iş görür mü, iade verip yenisini alabilirim.

iyi forumlar dilerim.

www.vatanbilgisayar.com
    Evga SUPERNOVA 850 GA 850W 80 PLUS GOLD FULL MODULER Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Evga SUPERNOVA 850 GA 850W 80 PLUS GOLD FULL MODULER Güç Kaynağı en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/evga-850-supernova-ga-850w-80-plus-gold-full-moduler-guc-kaynagi.html

• 3080 Tİ için 850 W yeterli gelir. Kart tek başına kullanım deneyimim boyunca 350 W civarı bir tüketime ulaşıyor fakat 3x8 pinli olan kartlarda yer yer 400 W görülebiliyor. Sistemin diğer bileşenleri ve ekran kartı hız aşırtmalı olacaksa yine 850 W yeterli gelir ama yeni donanımların güç tüketimleri yükseldiği için ben olsam kaliteli bir 1000 W PSU tercih ederim. PSU denilince benim aklıma ilk gelen her zaman Seasonic ürünleridir. Kendi kullandığım PSU da kaç tane sistem kurdum ve halen ilk günki verimliliğinde çalışıyor. Bu nedenle Seasonic dışına başka bir PSU kullanmadım. 

• 3080 Tİ için 850 W yeterli gelir. Kart tek başına kullanım deneyimim boyunca 350 W civarı bir tüketime ulaşıyor fakat 3x8 pinli olan kartlarda yer yer 400 W görülebiliyor. Sistemin diğer bileşenleri ve ekran kartı hız aşırtmalı olacaksa yine 850 W yeterli gelir ama yeni donanımların güç tüketimleri yükseldiği için ben olsam kaliteli bir 1000 W PSU tercih ederim. PSU denilince benim aklıma ilk gelen her zaman Seasonic ürünleridir. Kendi kullandığım PSU da kaç tane sistem kurdum ve halen ilk günki verimliliğinde çalışıyor. Bu nedenle Seasonic dışına başka bir PSU kullanmadım. 

• Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, araştırayım hocam
  • Psu'ya %20lik bir pay bırakmak her zaman iyidir.

Referans 3080Ti 350W, tasarım modeller 400W çekiyor diyelim.

3080Ti besleyecek bir işlemci de 150-200W aşağısı çekmez.

Anakart ve üstünde bulunan diğer komponentlere de 100W diyelim.

Kabaca 850W yeterli olur.

• Rahatlıkla alabilirsiniz

• Kartın modeli evga ftw3 arkadaşlar, belki faydalı olur
  • deluxx kullanıcısına yanıt

Eğer vatandaki fiyattan aldıysanız, onun yerine şu psuyu tavsiye edebilirim.

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-nzxt-c850-gold-np-c850m-eu-850-w-fiyati,1370219059.html

• Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    Bunu alacaktım aslında hocam lakin satıcı güven vermedi,o yüzden vazgeçmiştim
  • Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    İşlemci 5600x hocam
  • Söylediğiniz evga modelini veya önerilen psu nzxt modelini ya da farklı bir şey aldınız mı ? 850 watt psu 5600x ve 3080 ti için yeterli olur.

İşlemcinin tdp değeri yüksek değil zaten. Fiyatı uçmamış olsaydı corsair rmx 850 falan önerirdim ama çok çıkmış fiyatı. Kendi sordunuz evga veya yukarda önerilen nzxt modeli de işinizi görür.

• Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt
    Evgayı aldım hocam, teşekkür ederim
  • EVGA GA serisi Tier B • Recommended for midrange systems için ( low priority units ) başlığı altında bulunuyor.

[1] Units experiencing tripping issues with high transient power draw GPUs like AMD Vega, 6900 XT and nVidia RTX3080 / 3080 Ti / 3090.

Kod

Yığını:
    1] AMD Vega, 6900 XT ve nVidia RTX3080 / 3080 Ti / 3090 gibi yüksek geçici güç çeken GPU'larla açma sorunları yaşayan birimler.

Böyle bir not düşülmüş. Bu listeye bir bakın, belki ben yanlış görmüşümdür. Durum anlatıldığı gibi ise yol yakınken dönün.

duzenleme: konu açılalı 2 hafta olmuş. Umarım alan arkadas sıkıntısız kullanıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeGetBe -- 21 Aralık 2022; 12:3:47 >
  • DeGetBe kullanıcısına yanıt
    Şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım hocam. Her şey iyi gidiyor şimdilik

iyi geceler. hayırlı olsun öncelikle.

şu an vatan bilgisayarda fiyatı 2.534TL görünüyor.

www.vatanbilgisayar.com
    Evga SUPERNOVA 850 GA 850W 80 PLUS GOLD FULL MODULER Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Evga SUPERNOVA 850 GA 850W 80 PLUS GOLD FULL MODULER Güç Kaynağı en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/evga-850-supernova-ga-850w-80-plus-gold-full-moduler-guc-kaynagi.html

siz kaç paraya almıştınız? bundan daha mı pahalıydı, yoksa daha mı ucuzdu?

2012'de inventus'Tan SEASONIC SEA-M12II-620 80Plus Bronze, 2 haziran 2017'de teknobiyotikten Seasonic 750W 80+ Bronze M12II-750 Evo Edition Tam Modüler Güç Kaynağı satın almıştım. hala onları kullanırım. seasonic konusunda herhangi bir şikayetim olmadı.

ama yeni toplamayı düşündüğüm sistem için(sizin ekran katınızdan daha düşük ve orta bir işlemci için) seasonic 850W almaya niyetlendim, hiçbir yerde bulamadım.  

o yüzden bu güç kaynağını, fiyatını da uygun(görece) görünce size bir danışmak istedim... sizin aldığınız fiyata göre ucuzsa ve geçici bir durumsa hemen almak gerekir diye düşündüm...  

• Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

seasonic konusunda yazdığınıza katılıyorum... aynen...  

• srkn kullanıcısına yanıt
    Ben 3.100 tl ye aldım arkadaşım. İyi fiyat şu an

hocam 3080ti ekran kartı için hangi soğutmayı kullanıyorsunuz ve kasanızın modelini öğrenebilir miyim

• TcetveL kullanıcısına yanıt
    3080 ti'nin stok soğutucusu hocam, kasa aerocool nigthavk kullamıyorum,Airhavk çok daha güzel olurmuş.

Airhawkın tam olarak hangi modeli kardeş .geniş kasa arıyorum önceki kasama ekran kartı sığmadı malesef

• TcetveL kullanıcısına yanıt
    Aerocool airhawk bir tane var zaten. Aerocool Airhawk duo tam ismi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.