Şimdi Ara

308K SIRALAMAYA NE YAZILIR? [SAYISAL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu sene sınava girdim iyi bir sıralama yapamadım 150-200k arası bir şey yapma hedefim vardı fakat nasip olmadı.
    308308 sıralamam geldi sayısalda. Hedefim yazılım mühendisliğidi yazılım çıkmaz ise bilgisayar,endüstri mühendisliği olabilirdi. Fakat 300.000 mühendislik barajından dolayı mühendislik tercih yapamıyorum.
    Şimdi bu sıralama ile ben bilişime yatkın bir bölüm arıyorum İstanbul'da, fakat fazla seçenek yok. Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri diye bir bölüm var sadece Yeditepe (İngilizce) ve Okan'da var. %50 bursluya rahat yetiyor sıralamam ama çok pahalı. Hadi bunu geçtim diyorum başka bölüm bakayım sayısalda yok yani.
    Eşit ağırlık kısmına bakıyorum yönetim bilişim sistemleri var hem pazarlama hem yazılım güzel bir bölüm. EA sıralamam çok kötü EA hiç çözmedim.
    830k sıralamam. Yönetim bilişim sistemleri 750k civarı almış. Kontenjan arttıran okulları yazmayı düşünüyorum. Hani ne yapmalıyım hiç fikrim yok. Yardımcı olabilecek fikir verecek arkadaş var ise çok mutlu olurum. Teşekkürler.

• Mezuna kal diyeceğim. Bu sene gerçekten çoğu kişi baraj altı kalmış. Bence vakıf üniversitelerin çoğu barajdan dolayı boş kalacak.
  • Mezuna kalsam yine burs kazanamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehuntermare -- 4 Ağustos 2020; 2:1:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıllık bilgisayar programcılığı yazıp 4e tamamlamayı deneyebilirsin

• onun yerine mezuna kalması daha mantıklı bence çünkü mühendislikte türev integral olsun ayt mat çok önemli + fizik dersleri.
  • tabi kalabiliyorsa kalsın yazılım veya pc müh. çok daha iyi

• https://forum.donanimhaber.com/tercihler-ile-ilgili-yapici-bir-elestiri-ve-oneri--144874890

Belki işine yarar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir de şuna bak.
    yokatlas.yok.gov.tr
    KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ - İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri (106210238) | YÖK Lisans Atlası
    https://yokatlas.yok.gov.tr/lisans.php?y=106210238

• Dostum il dışına çıkamam. Yazılım geliştiriciliği yazacağım güzel bir bölüme benziyor fikriniz var mı?
    Ve attığınız linkteki arkadaş çok doğru demiş.

• Bilgisayar programcılığı okuyup dgs ile geçmeyi düşündünüz mü hocam?

• ekanosfer456 kullanıcısına yanıt
    Hayır.
  • O zaman düşünün derim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.