Şimdi Ara

30FPS'de 60FPS Etkisi Philips Natural Motion

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuyu bilgilendirme amaçlı açıyorum

TV Alırken Philips Markasına Birkez daha bakın------------------------GTX 950 FTW İLE Philips "HD Natural Motion tv üzerinde 30fps ile gördüğüm şeyi Pc mi monitöre bağladığımda 60 fps'de görmek anca mümkün

Philips "HD Natural Motion BU TOKNOLOJİYİ BİLİYORMUSUNUZ ?

Arkadaşlar Philips "HD Natural Motion teknolojisi ile Kendi TV'im üzerinde 30 fps deyerde 60fps kadar akıcı görüntülerle oyun oynuyabiliyorum peki neden ekran kartı üreticileri 60fps ile uğraşacağına Philips "HD Natural Motion gibi bir teknoloji
    geliştirmiyorlar Şimdi bazılarıı olurmu öyle şey demesin 60fps hikayeleri dolaşmadan
    evvel HD Natural Motion ile Tv üzerinde ilk filim izlediğimde Tv bir şey yapıyor ama ne diye sormuştum kendime
    görüntüler çok deyişik hareket ediyordu Yıllarca ps3 ile bu teknolojiyi kullanarak, ps4 için yayınlanan görüntü akıcılığında oyonları oynamıştım

------------------------------------------------------------------------
    Philips "HD Natural Motion SAHİPLERİ Bu özelliği aktif ettikten sonra fps deyerini 30 yani Vsync yarım yada on yapıyorsunuz
    oyunu açıyor ve sonra asla başka bir durum için alta atmıyorsunuz eyer atarsanız
    HD Natural Motion üzerinde atlamalar olacaktır Bir tür yeniden kavrayamama diyebiliriz
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fınıshed ın chına -- 23 Ekim 2015; 19:28:26 >

• Bunu bende uzun süredir araştırıyorum, evde gsync monitorumde 80 90 fps de yakalayabildiğim akıcılığı, philips tv de natural motion açık şekilde 60 fps de çok rahat yakalıyorum, bu na uyan bir monitor varmıdır acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel hort olmuş. Bu özellik sadece philips'te yok. Neredeyse her markada farklı isimlerle bu teknoloji kullanılıyor.Eski plazmalarda bile var.Gerçekten akıcılığa bir etkisi var.Sabit 30 ve 24fps görüntülerde görüntüyü araya kareler ekleyerek 60fps'ye yükseltiyor.Tabi bunun da bir götürüsü var.Görüntüde artifactlar oluşuyor ve tvnin bu iş için kullandığı işlemci yeterli değilse görüntülerde anlık takılmalar oluyor.Takılmadan kasıt görüntü anlık olarak orjinal fps değerine geri dönüp tekrar 60a çıkıyor.Oyunlardaki stuttering olayı gibi.

Nvidia dlss 3 ile frame generation teknolojisini getirdi.Tvlern yıllardır kullandığı teknolojinin neredeyse aynısı.Artifact olayı biraz daha az oluyor nvidia'nın gelişmiş gpuları sayesinde.

• aterikasedi kullanıcısına yanıt

peki sizin bildiğiniz bu teknolojilere sahip bir monitör var mıdır monitörlerinde çok farklı özellikleri var ama hangisi tam olarak böyle iyi iş görüyor bilmiyorum

• evohan kullanıcısına yanıt

Bildiğim kadarıyla hıcbır monitörde bu ozellık yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.