Şimdi Ara

RTX Video Super Resolution Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

RTX 2060 kullanıcısıyım, tarayıcı olarak da microsoft edge kullanıyorum. Ama ne yaptıysam nvidia denetim masası rtx video iyileştirmesi kısmında durum:etkin değil yazıyor. İnternette de biraz araştırayım dedim ama net bir şey bulamadım. Ekran görüntüsünü de ekliyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• Rtx 4070 kullanıyorum bende de etkin değil şeklinde görünüyor. Kurduktan sonra bir kaç videoda denemiştim etkin miydi bilmiyorum ama videolarda pek bir numarasını göremedim.

• Dün yaptığım denemelerde youtube videosunu 360p'ye sabitledim. Tam ekran ve pencere içinde ayrı ayrı denemeler yaptım. Sistem her iki durumda da bazen etkinleşip bazen etkinleşmiyordu ama neye göre etkinleşmiyordu net çözemedim. Hatta etkinleştiğinde videoya bazen etki edip bazen etmediğini de gözlemledim. Garip bir durum.
  • youtube vs bir şey açmadım epic'e girdim sürünüyor 16 fps menüde. kapattım girdim düzeldi. daha beta falan herhalde? bence boşverin hiç açmayın oyun işini bozabiliyor.

• bende edge üzerinde çalışmadı ama chrome üzerinde çalıştı. gerçekten görüntüde farklılık oluşturuyor. tabi önce düşük çözünürlüğe almak lazım ki farkı göresiniz. edge ile alakalı olabilir.

• Sanırım uyumluluk sorunları var, herkes aynı şeyleri yaşıyor gibi görünüyor
  • Videoyu tam ekran yapıp deneyin.

• nvıdıa denetim masası pek stabil çalışmıyor zaten bazen etkin değil bazen de etkin diyor videonun kalitesini 720 p yapın ve görev yöneticisinden ekran kartının kullanımı artıyorsa çalışıyor demektir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.