Evrakları yetiştirememişlerdi galiba. Aynı yönetim hala işbaşında. Görev süresi boyunca sergiledikleri basiretsizliğe bir örnek sadece. Bu sene sezon erken açıldı, transferler erken yapıldı. Bu bir başarıdır ama yüksek bonservis bedelleri ödendi ve yıllık ücretler de yüksek. Sözleşmesinin bitmesine bir yıl kalan Belhanda'ya 8 milyon euro bonservis ödedik. Aynı durumda olan Asamoah'a 7-8 milyon euro bonservis ödeyeceğimiz söyleniyor. Transferler akıllıca gibi gözükse de, ekonomik anlamda sıkıntılı. Muhasebeciliğe soyunmuyorum, eleştiriyorum.Lens Galatasaray'a gelseydi yıllık 2.2m euro değil en az 3.5m alırdı. İlk maç itibariyle takım göze hoş gelen bir futbol sergiledi. Ama devamlılık önemli. Havaya girmenin gereği yok. Temkinli olmakta fayda var. Kayserispor acaba şu anda hangi düzeyde bir takım? Bu maç gelecek için bir gösterge olabilir mi? Peki, Riva kime peşkeş çekildi? Bunun hesabını kim verecek? Divan kurulunda eleştirilere maruz kalan Dursun Özbek, kulüp aracılığıyla basın açıklaması yapıyor, şikayetçi durumdan. Kimi kime şikayet ediyorsun? Pohpohlanmayı bekliyordu herhalde. Yönetimi eleştirsek de, oynadığı futbolla yüzümüzü güldüren bu takımı sonuna kadar desteklemeliyiz.
Sanırım Galatasaray tarihinde ilk kez yaşanan bir faciaydı.