Şimdi Ara

31 ekim benzine 12, motorine 17kuruş zam!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
3
Favori
23.972
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CwLk

Akaryakita zam gelince haliyle herseye zam geliyor sonrada enflasyonu dusurmeye calisiyorlar

aaa enflasyon yüksek mi ki?

Enflasyon memura, işçiye zam verilirken düşük; mtv ve bilimum vergi artışında yüksek oluyor. Öyle de bir enflasyonumuz var. Böyle bir enflasyon görülmemiştir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: k2fg9

Hiçbir yerindeyim.
    Evlenmedim, evlenmeyi de pek düşünmüyorum (benim gibi birisini bulursam evlenebilirim ama çok basit bir düğünle), evlensem de en fazla bir çocuk yaparım. Telefonlarım hep ucuz olmuştur ve en az üç sene kullanırım. Peşin parayla aldığım 2003 clioya biniyorum, mercedes de alabilirdim o zamanlar param vardı, almadım (öğrenciyken hem de). Öğrenciyken 500 liralık bir kart almıştım, nasıl bir pislik olduğunu anlayınca kapattırdım, ölene kadar kredi, kredi kartına bulaşacağımı sanmıyorum. Maaş ve enpara kartı dışında kartım yok. Avm'ye gitmem, fastfooddaki bir hamburgerin 25 lira etmeyeceğini bilirim. Bir çok iş başvurumda ve iş teklifinde verdikleri para almam gerekenden az olduğu için kabul etmedim. Alkol pahalandığı için yılda iki üçe düşürdüm. Kredi çekip ev almam, uzaktan arsa aldım yavaş yavaş müstakil ev yapacağım. Milletvekili akrabam olduğu halde torpil istemedim ve yaptırmadım ki şu an hiç bir firma istediğim parayı vermediği için çalışmıyorum. Dinleri araştırdım, bütün kutsal kitapları okudum ve ateist oldum (akp sürükledi beni bu yola, teşekkür ederim).

Ben de hata yaparım ama hataları SÜRDÜRMEM.

Nefes alıyor musunuz ? Oda parayla çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: Orta Seviye Gitarist

Hocam burada ne anlatmak istedin

bir orası kaldı şey yapılmadık sıra onada gelecek
  • inşallah ego'ya zam gelmez.
  • Gelir vergisi çalışmadığım için ödemiyorum. Zaten anlatmak istediğim şey "vergi vermeyin" değil. Gereksiz harcama yaparak siyasilerin hunharca harcama yaptığı vergi cennetini yaşatmayın.
    Siyasete rant için girenler azalmadıkça bu düzen değişmez ama senin gibi daha anlatılanı anlamayanları gördükçe umudum iyice yok oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oysa referandum sonrasında başkanlıkla her şey daha güzel olacaktı.. Evet güzel oldu ama sadece RTE ve hanedanınıa güzel oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Orijinalden alıntı: CwLk

Akaryakita zam gelince haliyle herseye zam geliyor sonrada enflasyonu dusurmeye calisiyorlar

aaa enflasyon yüksek mi ki?

Enflasyon memura, işçiye zam verilirken düşük; mtv ve bilimum vergi artışında yüksek oluyor. Öyle de bir enflasyonumuz var. Böyle bir enflasyon görülmemiştir.

Sana bana yuksek kardes onlara dusuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zam konularını görünce inadına AK partiye oy veriyorum

• 31 ekim benzine 12, motorine 17kuruş zam!!!

• Gittim doldurdum depoyu

Bu arada 165 liraya 585 km yol yapmışım şehir içi

Tabi mozotla

• güncellemedir o
  • Yakında damlalıkla alacaz,bu vicdansızlar yüzünden...
  • ee nabak yani biz heb 50 liralık alıyok diyok anlamıyonozmu
  • Yalan haber. Zam yok . Sadece fiyatlar arttı. Neden manipüle ediyorsunuz. EGM ye bildirin lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitrovic

31 ekim benzine 12, motorine 17kuruş zam!!!

telefonla mı çektin? hangi model?
  • vur joker vur vur
  • Zamcıktır o zam olsa duramazsın.

• 31 ekim benzine 12, motorine 17kuruş zam!!!

Türkiyenin özeti.
  • ACIMADIKİİİİİİİİİİİİİ ACIMADIKİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.