Şimdi Ara

31 ekim benzine 12, motorine 17kuruş zam!!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
3
Favori
23.972
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pompayı bir tarafımıza sokmadıkları sürece sesimizi çıkartmamalıyız diye düşünüyorum. Zaten benzinli araçların da sonu geliyor. Yarın öbürgün taktırırız aracımıza elektrikli sistemi benzin menzin tarih olur. Sabır...
  • zam değildir o zamcık dır
  • Dis guclerin oyunu bunlar fetoooooğ. Reyiz yapmaz oyle seyler peygamber gibi adamdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAUL WALKER -- 30 Ekim 2017; 18:37:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi ara petrol 100 dolara çıktı, çıkasıya kadar hayvan gibi zam yaptılar, sonra 40 dolarlara indi, gram indirim yapmadılar. Ya arkadaş, biz bu kutsal topraklaeda doğduk büyüdük ekmeğini yedik. Hep düzülmeye mahkum muyuz ya, yaşım 29 bi gün yüzü göremedim, devlet memuruyum, ama bi fırsat denk gelse kanada, Avustralya falan vallahi de billahi de bir dakka durmam, bu nedir lan yeter artık ya. Geçen elektrik faturası gelmiş, evde 10 gün yoktum, zaten tek başıma yaşıyorum, sadece buzdolabı çalıştı, 116 tl, bu nasıl bi soygundur ya.

• Depoyu doldurdum ama pişmanım, arabayı brandayla örtüp yerinden aylarca oynatmamak lazım. Gerçi öyle bile olsa bana aylık maliyeti 150-200 lira

• Yazacak çok şey var ama insan yazamıyor işte...

• Bırakın zAmmı mamı beyler Yarın cadılar bayramı kutlayamazsam şimdiden Kutlayayım herkesin cadılar bayramı kutlu olsun
    31 ekim benzine 12, motorine 17kuruş zam!!!

31 ekim benzine 12, motorine 17kuruş zam!!!

Ho ho ho

• Ben bu zamlardan hiç etkilenmiyorum hem 50 TL lik alıyorum,
  • Oooohhhhh zevke geldimmmmm yaaaaa😷😷😷😷

• Vay be bikaç sene önce forumda meşhur “Mazot 4 Benzin 5 olsun binenle binmeyen belli olsun” diye bir gırgır muhabbet vardı.

Demek benzin 5.52 olacak ha

• Malum kesimden kimse yok nedense

Acaba hep aldıkları gibi 50 liralık almaya mı kaçtılar?

• Geçen sene bindiğimin yarısını biniyorum ama aynı paraya

• 125 cc motosikletime bile benzin dayandıramaz oldum yazıklar olsun bu nedir ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: usta0037

Benzin 10 TL mazot 9 TL gaz da 8 TL olsun bitsin sen ne uğraşıyon öyle yaşa büyük şehirde trafiğe kesin çözüm yapıştır ihtiyacı olmayan binmesin

Araba almay8pta ne yapsın İstanbul'daki adam toplu taşımaya sabah binmek tam bir ölüm,. Tabi oda binebilirsiniz . Kapı açılıyor 5-6 tane afedersin göt çıkıyor karşıma. İnmek için 4-5 durak nceden hazırlık yapmak lazım

Her ülkede toplu taşıma ozenrilir. daha uygundur. Biz 4 kişi cikiyoruz gidi sdonus falan hesaplayinca araba çok daha karlı oluyor

• Tam zamanında sıralı sisteme geçmişiz valla, bu ne abi üstteki arkadaşın dediği gibi öpmedikleri bir kulak arkamız kaldı.

• SouthhPark kullanıcısına yanıt
    Lpg de iyi aslinda

• iyide bundan bize ne?
  • Yakında piyasada at arabası bulamaz bulursakta şahin parasına alacağız...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.