Şimdi Ara

31 ekimden itibaren 20 tl üzeri borcu olanlar paket alamayacak mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • circassianman kullanıcısına yanıt
    tipik malum kitleden olduğun o kadar belli ki. neyin borcu onu da yazsaydın keşke. sanki karşılığında bir hizmet alıyorsun. blok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben telsiz kullanım ücreti ödemiyorum. Türkcell benim yerime ödüyor merak etme.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar. Daha önce de sordum ama cevap alamadım. Aynı tablo bende de mevcut. Vodafone’dan Türk Telekom’a geçtim orada 10 gün durduktan sonra Turkcell’e geçtim. Bana 2019 yılından beri sanki hiç telsiz borcu ödememişim gibi 27.84 bakiye yansıtıldı dijital operatör ekranında görünüyor. Benden bu parayı tekrar tahsil etmezler herhalde. Maksimum 4-5 aylık kalan borcu alabilirler. Zaten operatör taşırken de borç yoktu. Ne olursa Türk Telekom’dan taşıdıktan sonra oldu. Btk’ya da durumu bildirdim ama henüz cevap gelmedi. Ne yapmam gerekir?

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Vodafone de iken vergi ödediyseniz almazlar zaten tutarı alırken ay olarak yazıyor mesaj geliyor

Hepsini Alırlarsa şikayet edersiniz
    evet ay bazında 2.32 alındı hocam uzun süredir hatta lira var ekstra çekim olmuyor. herhalde sıkıntı olmaz. her ihtimale karşı ekran görüntüleri de aldım zaten.
    btk'ya yazdım 1 hafta sonra tt'den cevap geldi.

yapılan inceleme sonrası eski operatörümde telsiz kullanım ücreti borcumun bulunmadığı. sadece kalan ayların yansıtıldığı,geri kalan tutarın silindiği bilgisini aldım.

yazmasam belki de baştan 27 lirayı tahsil edeceklerdi. şimdi 9 lira gözüküyor kalan borç. doğrusu da oydu zaten :)

bence hattında fazla tutar görünenler btk'ya şikayet kaydı oluştursun. eski operatör böyle kılçıklık yapabiliyor demek.
  • Malum kişi buraya gelmiş yine laf vuruyor turkcele aklı dengesinde bir şey var sanırım başka açıklaması olamaz

• yeğenime gs şampiyon paketini kredi kartıyla alamadım işleminiz gerçekleştirilemedi diye hata verdi, hattında 27 TL civarı borç var ondan mı oldu acaba diye düşünmedim değil. ama daha 31 Ekim de olmadı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.