0.1 saniye uyumak gibi başlıklar açılmaya başladığına göre sınava az kaldı. Sıkışmaya başlayınca insnalar yine boş umutlarla kapılmış. Bir mezun tavsiyesi, adam akıllı bir plan yapın 3 saat uykuyla durabilseniz bile 15 saat calışamazsınız. Herkese başarılar |
31 salise uyuyup, 99999 saat çalışabilir miyim?
-
-
Yooo 4.5 ayda çok şey yapılır ne azı son 2.5 3 ay da bu başlıklar hortlar genelde bu sene erken açıldı ??
-
120 gün × 8 saat = 960 saat yeter de artar bile. 8 saat uyuyan birisi çok rahat 8 saat çalışabilir. -
arşimed gece asasını kapıya dayar o kayıp düşene kadar uyur uyanırmıs
-
gerçekten istersen bu yolda ilerlemeye kararlıysan neden olmasın? biz sana yapamazsın desek yapmayacak mısın?
-
Usta, isteyerek pencereden atla uçabilecek misin? Adam günde 15 saat ders calışabilir miyim diyor. Bunun istemekle alakası yok. Bilimsel olarak imkansız -
Psikolojik bence insanlar kendilerinden bir şey feragat ettikleri zaman sanki her şey daha iyi olacak zannediyorlar ama böyle düşünüp hareket edenler kendilerine her zaman zarar veriyor çok nadir istisnalar oluyor onlara da baksana zaten Leonardo da inci tesla vs 8 saat uyu işte
-
O Einstein değil miydi
-
31 olur
-
Alışık değilsen ilk başlarda zorlanabilirsin -
ben bu uykudan kısma olayını anlamıyorum. tamam 8 saat uyuyorsun ve bu çok diyelim. o zaman 14 saat çalışıyorsun sanki ve 16 saat lazım uykumdan iki saat kısayım diyorsun. aşırı saçma. uyku bence kısılacak en son yer. şu sadece aptallar 8 saat uyur furyasına kapılmamak lazım. ben kapılmıştım. ve sonunda 8 saat uyumanın aptal olmak pahasına kabul edilecek kadar mükemmel bir şey olduğunu fark ettim. arkadaş haklı. az yemek yeyin, sosyalliğinizden ödün verin ama uykunuzdan vermeyin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X