Aday No 90025 Adı ve Soyadı TEZCAN DEMİRBAŞ Baba Adı AHMET Doğum Yeri EREĞLİ Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı P.Komando Statüsü Yedeksubay Branş KOL K. Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI ISPARTA EĞİRDİR
ARKADAŞLAR BU BRANŞ DA YAZAN KOL K. NIN ANLAMI NEDIR DIGER ARKADASLARDA YOK
flood koruması yüzünden fazla sık post atamıyorum.. öğrenmek isteyenler bana özel mesaj atsınlar numaralarını... özel mesajdan cevaplıyorum
313 KD
şafak 37
quote:
Orjinalden alıntı: sezginmert
nerden öğreniyorsunuz yahu:s helecanlandım:) bir bakın hele 31350 nereye gidiyormuş
Aday No 31350 Adı ve Soyadı ŞEVKET SEZGİNMERT Baba Adı AHMED Doğum Yeri FATİH Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 172'NCİ ZH. TUG K.LIĞI K.MARAŞ
33571 Adı ve Soyadı SERKAN KOPUZ Baba Adı SABİT Doğum Yeri RİZE Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 3'ÜNCÜ OR.MU.A.K.LIĞI ERZİNCAN
Herkese hayırlı olsun arkadaşlar...
Hayırlı teskereler dilerim
"Praetor " arkadaşım sana çok teşekkür ediyorum umarım şaka değildir değilse gayet güzel, gerçi komando olmak istedim ama levazım olduk
Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Levazım Statüsü Yedeksubay Branş BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi LV. MLY. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI İSTANBUL KÜÇÜKYALI
eh, beklediim oldu. süpriz olmadı yani
40048 HAKAN FİLİK 4'ÜNCÜ J. SNR. TB. K.LIĞI / KÖPRÜLÜ HAKKARİ ÇUKURCA 50910 SEZGİN GENÇ DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI ISPARTA EĞİRDİR 90596 YAVUZ BÜLENT KÖSE 39'UNCU MKNZ. P. TUG. K.LIĞI HATAY İSKENDERUN 30314 CÜNEYT YILDIRIM K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 4'NCÜ MÜHT.DP.K.LIĞI 41'İNCİ MÜHT.BL.K.LIĞI AFYONKARAHİSAR
bir arkadaşımın 40590
yokmu 49. motorlu piyade tugayı TRABZON tertipler... görüselim...
70469 hüseyin karagülle arkadaşlar bakarmısınız bunada çok acil...şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar nereye çıktıklarını öğrenenler lütfen bana özel mesaj atarak bildirsinler listeye ekleyeceğim ve herkes kendisiyle birlikte aynı yere düşen arkadaşları görme imkanı bulacak akşamada toplanıp konusabiliriz isteynler akşama burda olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: aagir
bir arkadaşımın 40590
Aday No 40590 Adı ve Soyadı CAFER ÇAMLI Baba Adı İSMAİL Doğum Yeri HAN Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 4 ÜNCÜ KR.HVCL.A.K.LIĞI İSTANBUL KARTAL
Herkese hayırlı teskereler Jandarma olup ta Sakaryaya düşenler hemen mesaj atsın ;)
PUSAT35-----------ADAY NO: 40048
H. FİLİK,Jandarma Er,4'ÜNCÜ J. SNR. TB. K.LIĞI / KÖPRÜLÜ HAKKARİ ÇUKURCA
Zeskin--------------ADAY NO: 50910
S.GENÇ, Kara Kuvvetleri Sınıfı P.Komando Yedeksubay ,KOL K., DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI ISPARTA EĞİRDİR
ybkose-------------ADAY NO: 90596
Y.B. KÖSE, Kara Kuvvetleri, Piyade Er, 39'UNCU MKNZ. P. TUG. K.LIĞI HATAY İSKENDERUN
85526 ???????
40590 CAFER ÇAMLI Er 4 ÜNCÜ KR.HVCL.A.K.LIĞI İSTANBUL KARTAL