Şimdi Ara

315. Dönem Yedek Subay Adayları (NİSAN DÖNEMİ) BURAYA....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
1
Favori
179.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    315. Dönem yedek subay adayları...
    Bir başlık altında toplanırsak güsel olur die düşünüyorum; malum askerlik kapalı kutu.

Bu gün davetiye geldi. 21 martta kadar askerlik şubeme başvurmam gerekiyomuş. Ama yabancı askerlik subelerinden başvuracaklar için daha erken. Zaten muayene olurkende martta gene gel demişlerdi asal memuru. Neyse 31 martta test ve mülakat merkezine sevk edilecekmişsiz.

Neyse şimdiden dönem tertiplerime şimdiden belasız, hırsız, gürsüz bir askerlik geçirmelerini dilerim.

Mod arkadaşlarda sabitlerse başlığı tam süper olur...

Belli mi olur 313 dönem gibi mesaj patlaması olur....

ZONGULDAKLI TERTİPLERİMLE GÖRÜŞEBİLİRİM....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehali78 -- 28 Mart 2007; 18:59:24 >

• evet bende gitmeye çalışıyorum bu nisan itibari ile,okul gecen haftabası pazartesi yolladık tecil iptal yazını dedi,sube gelmedi dedi,yarın son gun kağıtın subeye gelmesi için eger nisanda gideceksem,tyarında ugrasacağım biraz hayırlısı,yoksa agustosa kalıcam 6 ay daha yatış zor olur yani
  • çıktık bi yola hayırlısı olsun..

15 marttta şubeye gitmem gerekiyormuş benimde..31 inde askeriz...

neresi olur,nasıl olur hiçbir fikrim yok...ama az zaman kaldı düşünmemeye çalışıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: b_sevki

evet bende gitmeye çalışıyorum bu nisan itibari ile,okul gecen haftabası pazartesi yolladık tecil iptal yazını dedi,sube gelmedi dedi,yarın son gun kağıtın subeye gelmesi için eger nisanda gideceksem,tyarında ugrasacağım biraz hayırlısı,yoksa agustosa kalıcam 6 ay daha yatış zor olur yani

Pek bir malumatım yok ama Sanırım sen kaçırdın nisan celp başvurularını.
    http://www.asal.msb.gov.tr/yedek_subay/ydsb_7.htm
    yada bu sayfa öyle diyor bende aralık celbi için başvuruları 8 gün ile kaçırdım. O yüzden 4 aydır evde yatış durumu, hali hoş çalışıyoruz ama..

Ama bir yerde okudum Ankara Asker alma dairesi başkanlığına bizzat dilekçe ile başvurarsan alıyolar die ama dediğim gibi malumatım yok..

ZONGULDAK 315. DÖNEM Yd. ADAYI

• Ankara etimesgut hakkında bilgisi olan varmı. nasıl bir yer. oto park durumu.

ZONGULDAK 315. DÖNEM Yd. ADAYI
  • evet arkadaslar bu nisan için gidişim kesinleşti,dun ankaraya yollamışlar benım bilgileri duzce subeden,bir ara ugrayıp sevk belgelerimi alacakmısım az once konustum memur ile

zor olurdu 6 ay daha yatmak,zira adidasda bir iş tanımı var tam ben ama askerlik yapılmış olmalı diyor kaçırdım,bir an evvel yapmalıyım
  • Komşular Nisan 2007 erken sevk dilekçem kabul edilmişti. Şimdi eve belge mi gelecek?
    Martta evraklarını yabancı şubeden (Ankara) al demişlerdi. Şubeye giderken birşey götürmek gerekiyor mu? Önce davetimi beklemek gerekiyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: eteksen

Komşular Nisan 2007 erken sevk dilekçem kabul edilmişti. Şimdi eve belge mi gelecek?
    Martta evraklarını yabancı şubeden (Ankara) al demişlerdi. Şubeye giderken birşey götürmek gerekiyor mu? Önce davetimi beklemek gerekiyor?

Öncelikle Şimdiden hayırlı teskereler...
    bende nisan 2007 ben askerlik için ocak ayında erken sevk dilekçesi verdim. şubat ayının ilk haftasında yerli askerlik şubeme telefon ederek dilekçe netiçesini olumlu oldugunu söylediler... bir kaç gün sonrada ikamet ettigim semtin polis karakolundan evrakınız var diyerekten davetiyemi almaya çagırdılar.

Davetiyede yerli askerlik şubemden evraklarımı alaçaksam 21 marta sabahtan randevu vermişler. eğer yabancı askerlik subemden evraklarımı alacaksam daha önce bir tarihte askerlik şubeme gitmemi söylemişler. EĞER 25 MARTA KADAR HİÇ BİR İŞLEM YAPMAZSAM BAKAYA KALIP ASKERİME MAHKEMEDE YARGILANACAGIMI BELİRTMİŞLER...

İşin kısası 31 mart da test ve mülakt merkezine sevk edilecegim...

İlla davetiye lazım mı konusuna gelirse bence gerekmez polis karakolunda önemsiz oldugu çoğu kişin almaya bile gelmedi söyledi polis memuru....

ZONGULDAK 315. DÖNEM YEDEKSUBAY ADAYI...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehali78 -- 28 Şubat 2007; 17:53:47 >

• banada onumuzdeki hafat içi gel sana bir tarih verelim dediler,
    şimdi bu tarih sınav tarihi mi yani uzun mu kısa mı belli olacak sınav tarihimi olacak,

bu bir haftalık bir sure değil mi,yoksa sadece belirli bir gun mu sınav yerine illa o gun mu gitmem gerekecek
  • quote:

banada onumuzdeki hafat içi gel sana bir tarih verelim dediler,
    şimdi bu tarih sınav tarihi mi yani uzun mu kısa mı belli olacak sınav tarihimi olacak,

bu bir haftalık bir sure değil mi,yoksa sadece belirli bir gun mu sınav yerine illa o gun mu gitmem gerekecek

hayır senin evrakları alman için gitmen lazım şubeye. Sana kapalı bir zarf verecekler. Sınav 1-2-3 nisanda olacaktır. 1 nisan pazara denk geliyo belki sarkabilir.http://www.asal.msb.gov.tr/yedek_subay/ydsb_5.htm

onlar seni bulundugun yere göre en yakın sınav merkezine yönlendireceklerdir.
    buraya bakarsan anlarsın..http://www.asal.msb.gov.tr/yedek_subay/ydsb_9.htm

ZONGULDAK 315. DÖNEM YEDEKSUBAY ADAYI...

• kısa yapmak içinde sanırım son gun gidecez sınava
  • 12 nisan da askersiniz arkadaşlar.ama askerliğiniz 31 mart itibariyle başlıyor ve izin kullanmayanlarınız 17 eylül de teskereyi alır.şimdiden hayırlı teskereler..
    imza:309.kd. hv.p.çvş.
  • PEKİ SINIF BELİRLEMEDE KAC TANE İŞARETLEMEMİZ GEREKİYOR,BİR DE HANGİLERİNİ İŞARETELİYELİM,
    BEN MUHENDİSLİK KOKENLİĞİM
  • quote:

PEKİ SINIF BELİRLEMEDE KAC TANE İŞARETLEMEMİZ GEREKİYOR,BİR DE HANGİLERİNİ İŞARETELİYELİM,

Asker Alma Dairesinin resmi sitesinde (Linki Aşagıda)
    B- maddesinde beritmişler. Aşağıda

"b. Statü olarak; 12 ay Yd.Sb., 6 ay Kısa Dönem Erbaş ve Er, Sınıf olarak; Piyade, Komando, Tankçı, Topçu, İstihkam, Muhabere, Ulaştırma, Levazım, Ordudonatım, Personel sınıflarından birini tercih edebilirsiniz."

http://www.asal.msb.gov.tr/yedek_subay/ydsb_16.htm

ZONGULDAK 315. Dönem Yedek Subay Adayı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehali78 -- 1 Mart 2007; 10:02:07 >

• bu gun askerlik şubesine. Öyle paydosu bittimine 15 dakika vardı beklemek zorunda kaldım. Bu arada orada bir askerle muhabbet etme şansı buldum ayak üstü.

Neyse ben yabancı askerlik şubesine bağlı oldugumdan 2 tane dilekçe doldurdum. Daha sonra bana 15 martta randevu verdi. Dilekçeler sevk evrakların yerli askerlik subesinden istemesi üzerine. Zaten orada hazır var hemencenecik dolduruyorsunuz. Ama Şimdiden söyleyeyim YANINIZA MUHAKKAK KALEM ALIN. Ben orada ilgilenen rütbeli bir memurdu sanki kızını istemişşim gibi pis pis baktı.
    Şube sakindi kimsecikler yoktu. Bence hareketlenmeden oralar gidin randevunuzu alın..

Ayrıca randevuya giderken benden 3 tane diploma fotokopisi ve aslı; 3 tane kimlik fotokopisi ve aslını istediler bu da bilgi olarak kalsın....

315. Dönem Yedek Subay Adayı ZONGULDAK...
  • senin işaretlemenle pek bir ilgisi yok dostum ya..ordunun kime ihtiyacı varsa oraya adam alır.ne mühendisi olduğunu bilmiyorum ama inşaat makina falan ise istihkamcı olabilirsin...
    quote:

PEKİ SINIF BELİRLEMEDE KAC TANE İŞARETLEMEMİZ GEREKİYOR,BİR DE HANGİLERİNİ İŞARETELİYELİM,
  • bu iş eninde sonunda olacak bir an önce gitmekte fayda var
  • meraba bende sizin gibi ist.dan 315.dönem olarak askere gidecem.hayırlısı inş.jandarma olmayı istiyorum ama kısmet memleketin,askerlik şubenin önemi olabilirmi benim akrabalarımın çoğu jandarma gitti.bu konuda bilgisi varsa lütfen cevaplarını bekliyorum.
  • slm arkadaşlar. istanbuldan katılıyorum. aöf iktisat mezunuyum.
    315.dönemde bende gidiyorum.. yedek subay olma şansım nedir sizce??
  • BENDE HAYIRLISIYLA GİDECEĞİM.MERAK ETTİĞİM İZİN KULLANMAZSAK KISA DÖNEMDE EN ERKEN NE ZAMAN GELİRİZ.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.