Şimdi Ara

315. Dönem Yedek Subay Adayları (NİSAN DÖNEMİ) BURAYA.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
1
Favori
179.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SINAV YERİ:İZMİR / NARLIDERE
  • quote:

Orjinalden alıntı: erosim

BENDE HAYIRLISIYLA GİDECEĞİM.MERAK ETTİĞİM İZİN KULLANMAZSAK KISA DÖNEMDE EN ERKEN NE ZAMAN GELİRİZ.

Hizmet süren 6 ay. Ama izin yapmazsan 5 Ay 5 Gün olarak yapıyosun nisanda gitsen eylül 17 si gibi geliyosun....

315. Dönem Yedek Subay Adayı Zonguldak....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehali78 -- 2 Mart 2007; 11:56:07 >
  • @xX2HoT4uXx

özel mesaj attım kardeş bakarmısın..
  • askerliğimiz martta başladığına göre izin almazsak eylül 5 de gelmemiz gerekmiyor mu
  • valla bir yerde başka bir arkadaş bana öyle aktardı. Hizmet süremiz 6 tam ay (gün değil yani 6x30 değil.) yani eylül son geliyoruz. ama bu her ay için 2 gün iznimiz buda 12 gün ediyo yani eylülün 17 sine falan tekabül ediyo. Ama ben sadece okudugum budur. Askerliğini yapan; tecrübeli biri varsa aydınlatırsa sevinirim....

Zonguldak 315 Yd. Adayı
  • hangi bolumleri secelim statu belirlemede,
    hangilerinin iyi oldugunu bilen yok mu yawww
    tabiki yedek subaylık ve kısa donem için
  • Sivastan bir asker adayıda benım

az once şubeyı aradım 8 inde gel dedıler ne ıcınse artık gıdecez gorecez. Bi gıdeydık hayırlısıyla sıkıldım artık beklemekten
  • nisan gidenler tenha mı yoksa daha 1 ay var hesabı rahat mı
  • nasıl yanı ne demek ıstedıgını anlayamadık
  • bende varım bende 315. dönem im
  • şimdi arkadaslar bir de bu A ve S tribi var,
    A veya S oldugumuza nerede karar veriliyor,sınav zamanı oradaki doktor mu karar veriyor,yoksa subemizde sarı zarfı almaya gittiğimizde mi karar veriliyor

not:onceki msjımda bu topiğe fazla rağbet olmadıgını vurgulamak istemiştim
  • ne scerseniz secin sansa kalmış bişii
    quote:

Orjinalden alıntı: b_sevki

hangi bolumleri secelim statu belirlemede,
    hangilerinin iyi oldugunu bilen yok mu yawww
    tabiki yedek subaylık ve kısa donem için
  • yaa belli oldu kesin uzun yapacaz,baksanıza bu tertip giden kımse yok ,aralık donemi ne kalabalık dı oyle
  • Ben de Nisan Celbinde Yedek Subay Aday Adayiyim. Onumuzdeki hafta Ankara Askerlik subesine basvurumu yapacagim ve islemleri baslatacagim.
  • Valla arkadaşlar uzunmu olur kısamı olur bılmıyorumda bılgısı olan arkadaşlar pek paylaşmıyor gıbı mesela ankaraya sınava gıderken sacımız, üstümüz nasıl olmalı ne gıymelıyız ordakı muamele nasıl nasıl davranıyorlar bunları gıdıp goren arkadaşlar bı yazsalar
  • quote:

şimdi arkadaslar bir de bu A ve S tribi var,
    A veya S oldugumuza nerede karar veriliyor,sınav zamanı oradaki doktor mu karar veriyor,yoksa subemizde sarı zarfı almaya gittiğimizde mi karar veriliyor

Yaw walla ben 1,5 derece miyopum ve az derecede astigmatım var.Zaten gözlük kullanıyorum. Muayene olurken askeri doktor sordugunda Belirtim. Onlarda A gurubu arızalı yazdılar.
  • ne zaman muayene olurken,
    ben okuldan subat donemi mezun oldum,nisan gibide askere gideceğim,ne zaman bu dediğin muayeneye gireceğim ki

quote:

Orjinalden alıntı: mehali78

quote:

şimdi arkadaslar bir de bu A ve S tribi var,

Yaw walla ben 1,5 derece miyopum ve az derecede astigmatım var.Zaten gözlük kullanıyorum. Muayene olurken askeri doktor sordugunda Belirtim. Onlarda A gurubu arızalı yazdılar.

• bu gün dank etti kafama...kendi isteğimle erken sevk verdim..bitsin gitsin,yoluma bakayım dedim..

1 aydan az zaman kaldı..ben hertürlü zorluğu evel allah aşarım..neresi çıkarsa,ne görev gelirse yaparım,geçiririm günleri...ama geride bıraktıklarımı düşününce,nişanlımın yüzündeki o ifadeyi görünce şimdiden içim burkuluyor..
    aklım onda sürekli,ben gidince ne yapıcak,günlerini nasıl geçiricek...bi derdi olduğunda yardımına koşamama düşüncesi sıkıyor canımı...inşallah kısa dönem çıkar..bana kalsa yedek subay isterim,ama bu haksızlık olur..hergün dua ediyorum kısa dönem çıksın diye..

inşallah herkesin gönlünden geçen olur...belki aynı yerlere düşeriz,orda yeteri kadar dertleşicek zamanımız olucak nasıl olsa...

erdem-1982-izmir-inş.müh.

bide gider ayak,nick imin altında 2 tane kırmızı kutum olmuş.ne demek oluyosa...bi yanlış yaptık herhalde,canları sağolsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xX2HoT4uXx -- 4 Mart 2007; 0:49:58 >

• Peki, tecil Nisan’ın içerisinde bitiyorsa ve Nisan’da askere gidilmek istenmiyorsa ne yapılabilir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

Peki, tecil Nisan’ın içerisinde bitiyorsa ve Nisan’da askere gidilmek istenmiyorsa ne yapılabilir?

üstad seni benim bildiğim kadarıyla,bir sonraki celb döneminde alırlar zaten..sonuçta asker kaçağı değilsin ki nisan celbinin ortasında seni alsınlar apar topar..
    çekinmeden git şubeye,ille işlemini yapmak zorunda değilsin konuş ordaki sivil memurla en sağlıklı bilgiyi ondan alırsın..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.