Beyler Piyade Er P. OKL. K.LIĞI İSTANBUL TUZLA'dayım. Tertiplerimle goruselim. Hepimiz icin hayırlısı olsun... Oraya gidecek ya da su an orada olanlarınız varsa konusalım haberleselim.
50319 Adı ve Soyadı ŞERAFETTİN ELEMAN Baba Adı CENGİZ Doğum Yeri GÜMÜŞHANE Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi TSK NBC OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI NBC SVN.TB.K.LIĞI KOCAELİ GEBZE
quote:
Orjinalden alıntı: Bigger Fish TOP. VE FÜZE OKL. K.LIĞI ANKARA POLATLI Hayırlı uğurlu olsun. Eve 20km
İnşallah komutanınız sorunlu biri değildir veya torpiliniz vardır da, usta döneminizde her hafta sonu Cuma-Pazar evci olarak çıkarsınız.
listeyi benide ekle yazıcı cavuşum.....Piyade Er 48'İNCİ MOT.P.TUG.K.LIĞI TRABZON
quote:
Orjinalden alıntı: OneRing1981
50319 Adı ve Soyadı ŞERAFETTİN ELEMAN Baba Adı CENGİZ Doğum Yeri GÜMÜŞHANE Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi TSK NBC OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI NBC SVN.TB.K.LIĞI KOCAELİ GEBZE
aha aynı yere gidiyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: markko
Hocam bi zahmet ADAY NO: 50319
Aday No 50319 Adı ve Soyadı ŞERAFETTİN ELEMAN Baba Adı CENGİZ Doğum Yeri GÜMÜŞHANE Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi TSK NBC OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI NBC SVN.TB.K.LIĞI KOCAELİ GEBZE
[Deleted by Admins]
beyler acıklandı en sonunda ya anlatlyaya jandarma dusen varmı beyler !!!!!!!!!!!
21173 ARDA ŞENSOY
ARKADAŞLAR ÇOK ACİL BAKABİLİRMİSİNİZ....
benden de ne sıhhıyeci olur be SAHRA SIHHIYE OKULU VE EĞTİM MERKEZİ KOMUTANLIĞI SAMSUN P.Er
karanet e kalsa hala "Service Unavailable". mağduriyetimizi gideren tüm arkadaşlara bütün 315. dönem forum üyeleri adına teşekkür ederim.
Esyaları topladık ewi bosalttık askere gideceğiz die ordu da gitti yine İstanbul'a werdi. Uzun istiyordum ama Tuzlaya uzun cıksa uzulurdum piyade uzun sıkıyorlarmıs orda neyse ki kısa cıktı umarım Allah herkesin gonlune gore vermistir. Benim kanka da gecen sene orada yazıcıydı :) Sanırım aynı bilgisayarı kullanacagız onunla
Aday No 21173 Adı ve Soyadı ARDA ŞENSOY Baba Adı HULUSİ Doğum Yeri ORDU Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K.LIĞI ANKARA ETİMESGUT
33228 bakar mısınız?
KAYSERİ KOMANDO ÇIKAN YOK HERALDE ÇIKAN VARSA HABERLEŞELİM