Şimdi Ara

315. Dönem Yedek Subay Adayları (NİSAN DÖNEMİ) BURAYA.... (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
1
Favori
179.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar nereye çıktıklarını öğrenenler lütfen bana özel mesaj atarak bildirsinler listeye ekleyeceğim ve herkes kendisiyle birlikte aynı yere düşen arkadaşları görme imkanı bulacak akşamada toplanıp konusabiliriz isteynler akşama burda olsun.

• Aday No 11300
    Adı ve Soyadı GÖKHAN KOLAY
    Baba Adı AYHAN
    Doğum Yeri ARDAHAN
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Piyade
    Statüsü Er

Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi LV. MLY. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI İSTANBUL KÜÇÜKYALI
    küçükyalıya düşen arkadaşlar msn adresim sateyvabukuraek@hotmail.com
  • [Deleted by Admins]
  • bakın ablamın eşide ordaymış yokmu başka giden yaw alooooo.
    quote:

Orjinalden alıntı: swedy

quote:

DEPOCEY------------ADAY NO: 95297 ÖZER Muhabere Yedeksubay MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI ANKARA MAMAK Kara Kuvvetleri MUHABERE EĞİTİM/KURS TK.K.

spid_erman------- ADAY NO: 51250
    Muhabere Yedeksubay MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI ANKARA MAMAK Kara Kuvvetleri KOMUTA YERLERİ İŞLETME TK.K. VE MU.TK.K.

MAMAK MUHABERE YDK. SUBAY
    İLK TERCİHİMDİ YAV...SEVİYOLAR BENİ..BENDE SEVDİM YAV BUNLARI...DEPOCEY DOSTUM YUKARDAKİ MESAJ SANAYDI

mebsciler bu kadar mı

• 21315....ankaradan artvin il jandarma'ya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: usenas26

33228 bakar mısınız?

33228
    Adı ve Soyadı EMRE LATİF ÖNOL
    Baba Adı ŞİNASİ
    Doğum Yeri ÇANAKKALE
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Piyade
    Statüsü Er
    Branş
    Kabul Toplanma Merkezi DİYARBAKIR Kab.Top.Mrk.K.lığı
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 16'NCI ZH. TUG. K.LIĞI DİYARBAKIR BİLGEKIŞLA

Hayırlı olsun dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: usenas26

33228 bakar mısınız?

Aday No 33228
    Adı ve Soyadı EMRE LATİF ÖNOL
    Baba Adı ŞİNASİ
    Doğum Yeri ÇANAKKALE
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Piyade
    Statüsü Er
    Branş
    Kabul Toplanma Merkezi DİYARBAKIR Kab.Top.Mrk.K.lığı
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 16'NCI ZH. TUG. K.LIĞI DİYARBAKIR BİLGEKIŞLA
  • Arkadaşlar listeye eklenmek isteyenler özel mesaj atabilirlerse karışıklık olmamamsı için diyorum sonra yanlış yazabiliyorum .
  • pascuu bana ulaş.. orada bir tanıdığım astsubay sana yardımcı olur... tysader@hotmail.com

pascuu -------- ADAY NO: 41027 Hv.Sn.Okul Komutanlığı İstanbul/Çekmeköy Kısa Dönem
  • 315 ARKADAŞLARDAN EĞİRDİR/ISPARTA DAĞ KOMANDO OKULUNDA KISA DVNEM ER VE YEDEKSUBAY UZUN DÖNEM OLANLAR ÇIKMIŞ
    BU ARKADAŞLARDAN ORAYI MERAK EDENLER VARSA BİLGİ VEREBİLİRİM.
    HAYIRLI UĞURLU OLSUN HERKESE ŞİMDİDEN HAYIRLI TEZKERELER.....

DECOPY, SEN SEWDY ARKADAŞIMIN EŞİNİN OLDUĞU YERE GİDİYORSUN, BİLGİ ALMAK İSTERSEN YARDIMCI OLURUZZZZZ

• ya bu arada benim memleketim doğum yeri olarak yazıyo anlamadım benim doğum yerim farklıydı ama neyse bi sorun o9lmaz heralde
  • terfi01 bende trabzona gidiyorum ne zaman ve nasıl gideceksin
  • Muğla il jandarma olan var mı başka yaw? Ya da 313. kd olupta orda olan var mı?
    warsa biraz bilgi alalımm şort mayo fln götürmek gerekir mi acep??
  • hepinize hayırlı olsun.. yalnız komanda yedek subayları babalar gibi bir eğitim bekliyor.. hiç ben yedek subay olacam havasına girmesinler..

kd lerin %95 'i ni daha rahat bir askerlik bekliyor...

şimdiden şafak saymaya başlayın
  • konya 47. motorlu piyade
    düştüğüm yer hakkında internette bir paragraf buldum.

yanınızda bir uyuşturucu bağımlısının, adam yaralama hatta öldürmeden sabıkalı bir askerin yatmasının son derece normal bir durum olduğu, askere piyade yemeği verilip komando eğitiminin yaptırıldığı, disiplin kurallarının tavizsiz uygulandığı, diskoların hiç boş kalmadığı, askere dayak atılmasına dahi tanık olabilceğiniz-ki bunlar zaten ülkenin durumunu da yansıtır- yerdir. bunların yanında bölükleri her açıdan, kendi sınıfları içinde hatta diğer sınıflarla mukayese edildiğinde, kara kuvvetlerinin gerçekten en iyi eğitimi almış, en hazır, en zor görevleri dahi rahatlıkla başarabilecek nitelikte unsurlarındandır.konya ve civarında büyük toplumsal olaylar, afetler, yangınlar karşısında sivil resmi kuruluşlardan çok daha fazla güven veren bir kurumdur.üst rütbe subayların pek çoğu akademik kariyer yapmaktadır.meslek sahibi olmayan erler meslek kurslarına gönderilmekte, okuma yazma bilmeyenlere gece okullarında kısa dönem askerler arasındaki türkçe öğretmenleri yoluyla okuma yazma öğretilmektedir.

• tafaba nickli arkadaş volki58'de var toplamda Kütahya'da üç kişiyiz Bana pm'den ulaş bu gece msn-tertip özel yapalım. Bu arada Nisan'da Kütahya'ya gidenleri yazlık havacı kamplarına veriyorlarmış, bilen duyan şahit olan var mı? 313'lerden giden var mı ulaşın bize dostlar kardeşler, hepinize hayırlı tezkereler.. Son olarak iç çamaşırları yeşil alınmıştı beyler değiştirmeye gerek var mı?Havacı olarak yapanlar, yapmakta olanlar cevaplarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle37 -- 9 Nisan 2007; 13:26:22 >
  • spedo-öztürk
    Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Piyade
    Statüsü Er
    Branş
    Kabul Toplanma Merkezi
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 39'UNCU MKNZ. P. TUG. K.LIĞI HATAY İSKENDERUN

aynı düşen arkadaalar la haberleşelim cagin1980@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spedo -- 9 Nisan 2007; 13:27:17 >
  • SELAM KARDEŞ
    KÜTÜĞE KAYITLI OLDUĞUN YERİ DOĞUM YERİ OLARAK KABUL ETMİŞLER, BENDE BİRAZ TEDİRGİN OLDUM AMA 2,3 KİŞİDE TEYİD ETTİ
    BENİM DOĞUM YERİ: İSTANBUL
    MEMLEKETİ: TRABZON YAZMIŞTIK KAĞITLARA Kİ ÖYLE TENBİH ETTİLER ISRARLA ( NUFÜSA KAYITLI OLDUĞU YER BURASI )

quote:

Orjinalden alıntı: djdream18

ya bu arada benim memleketim doğum yeri olarak yazıyo anlamadım benim doğum yerim farklıydı ama neyse bi sorun o9lmaz heralde
  • BENİM BURDUR' ÇIKTI.BURDUR'A ÇIKANLAR BEKLİYORUM.
    MSN: baytarih@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baytarih -- 9 Nisan 2007; 13:30:37 >
  • K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 4'NCÜ MÜHT.DP.K.LIĞI 41'İNCİ MÜHT.BL.K.LIĞI AFYONKARAHİSAR
    varsa görüşelim msn:cuneytyildirim@hotmail.com

dedelerimden orda olanlar varsada yardımlarınızı bekliyorum

hepimize hayırlı uğurlu olsun
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.