Şimdi Ara

315. Dönem Yedek Subay Adayları (NİSAN DÖNEMİ) BURAYA.... (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.480
Cevap
1
Favori
179.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben de kütahyalıyım burada askerlik yapanların söylediğine göre türrkiyenin en rahat askerliği burada yapılıyormuş ben de bir kaç sefer hava hastanesine gitmiştim baya rahattı
  • kütahyalı arkadaşım saolsın rahatlattın beni kütahaya nasıl biryer acaba merak ettim hiçte bilmem ege taraflaruını
  • sen nerdensinn..Kardeşime söyliyim takılırsınız eğitimde....
    İstersen e.eleman@jantsa.com.tr'ye yaz...
  • Şu anda bi arkadaşa baktım 1'İNCİ P. EĞT.TUG.K.LIĞI MANİSA çıkmış Giden varsa tanıstırırım

Allah (cc) hepinizin yolunu açık etsin arkadaşlar

Konya bölge ve alay jandarma hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler bana sorabilir.

Ekleme : Kütahya hava çıkanlar telaş etmesin orda yapan arkadaşlar çok rahattı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prokizya -- 9 Nisan 2007; 14:05:47 >
  • trabzon jandarma hakkında bilgisi olan varmı
  • 19'UNCU P. TUG. K.LIĞI BALIKESİR EDREMİT çıkanlar görüşelim email adresim erkany@turkcell.com
    listede
    80- momkaykut-----ADAY NO: 20725 AYKUT Piyade Er 19'UNCU P. TUG. K.LIĞI BALIKESİR EDREMİT Kara Kuvvetleri
    gördüm aynı yere düşmüşüz .
  • sivas yok mu yaww. içim sıkıldı zaten
  • ısparta 40 piyade okulu rahattır arkadaşım. orada komando olmadıysan korkacak bişi yok demektir.
    piyade olarak rahat edersin. korkma.
    hayırlı uğurlu olsun

quote:

Orjinalden alıntı: Untouch

Bir sürü ısparta eğridir var
    İÇ GÜV.EĞT.VE TATB.MRK.K.LIĞI 40'INCI P.ER EĞT. A. K.LIĞI ISPARTA hiç yokmu aranızda
    nasıl bi yer acaba ya, piyadeyim
  • Telefon kartı problem olacağından en iyisi aile kart arkadaşlar. Mutlaka çıkartın. Böylece kontör bitti, para lazım davası olmaz.
    Evdeki telefonunuzun bağlı olduğu telekoma gidin. Anından bir kart veriyorlar chipli. 4 hanelide şifresi oluyor. Bu karttan konuşunca evdeki telefonunuza yazıyor. Gayet ideal. Kesinlikle çıkartın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kuzen®

37- =WF= Wodanfire----- ADAY NO: 40466

HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA

tertip çok sağol
    ben öğrenir öğrenmez tüm tanıdıklara haber vermeye daldım
    foruma bildiremedim
    tüm hava er kütahya çıkan arkadaşlar
    buluşalım konuşalım
    aynı koğuşta kalcaz yahuuu

bide yav depocey o kadar foça foça dedin
    ankaraya gitmişin
    bence sana yakışan ver bir dilekçe ben foça istiyorum diye
    almazlarsa büyük ayıp olur valla
    partinin has adamı olmadan foçacılar yalnız kalır

bu arada herkese hayırlı olsun arkadaşlar
    hayırlı teskereler
    umarım herkesin gönlündeki yer olmuştur
    allaha emanet olun
  • arkadsalar ben ilgili sayfadan da gorebildim,darksun arkadasda tesekkurler sabah bakmıs

sarıkamışta olacağım onumuzdekı 6 ay sanırım

bu arada kabul toplanma merkez komutanlıgına gitmeden kı bende erzincan gozukmuş,direk sarıkamışa gitsem olmaz mı

kabul toplanma merkezinde ugrasmayayım diyorum hiç

ust donem tertıpler bu konuyada açıklık getirirse memnun olurum
  • Yerini öğrenemeyenler pm atın bakalım arkadaslar
  • aile kart evet çok iyi ama bazı yerlerde çalışmıyor siz yinede yanınıza normal kart da alın arkadaşlar. EĞİRDİR VE ISPARTADA AİLE KARTI ÇALIŞMIYOR TELEFONLARDA
    quote:

Orjinalden alıntı: eteksen

Telefon kartı problem olacağından en iyisi aile kart arkadaşlar. Mutlaka çıkartın. Böylece kontör bitti, para lazım davası olmaz.
    Evdeki telefonunuzun bağlı olduğu telekoma gidin. Anından bir kart veriyorlar chipli. 4 hanelide şifresi oluyor. Bu karttan konuşunca evdeki telefonunuza yazıyor. Gayet ideal. Kesinlikle çıkartın.
  • tertip senle hemşoyuz galiba

öle yazmışsın eski mesajlarda 81 mi?

quote:

Orjinalden alıntı: b_sevki

arkadsalar ben ilgili sayfadan da gorebildim,darksun arkadasda tesekkurler sabah bakmıs

sarıkamışta olacağım onumuzdekı 6 ay sanırım

bu arada kabul toplanma merkez komutanlıgına gitmeden kı bende erzincan gozukmuş,direk sarıkamışa gitsem olmaz mı

kabul toplanma merkezinde ugrasmayayım diyorum hiç

ust donem tertıpler bu konuyada açıklık getirirse memnun olurum
  • ya beyler küçükyalı levazım da ne eğitim veriyolar bilen varmı

yedek subay olduk
  • avukatım ama beni ısparta egirdir dag komandosu yaptılar. 2 arkadaş da foçaya.hayırlısı olsn. varmı dag komandosu ısparta egirdir.
  • bende avukatım komando istedim gittik levazım olduk
  • quote:

Orjinalden alıntı: eteksen

konya 47. motorlu piyade
    düştüğüm yer hakkında internette bir paragraf buldum.

yanınızda bir uyuşturucu bağımlısının, adam yaralama hatta öldürmeden sabıkalı bir askerin yatmasının son derece normal bir durum olduğu, askere piyade yemeği verilip komando eğitiminin yaptırıldığı, disiplin kurallarının tavizsiz uygulandığı, diskoların hiç boş kalmadığı, askere dayak atılmasına dahi tanık olabilceğiniz-ki bunlar zaten ülkenin durumunu da yansıtır- yerdir. bunların yanında bölükleri her açıdan, kendi sınıfları içinde hatta diğer sınıflarla mukayese edildiğinde, kara kuvvetlerinin gerçekten en iyi eğitimi almış, en hazır, en zor görevleri dahi rahatlıkla başarabilecek nitelikte unsurlarındandır.konya ve civarında büyük toplumsal olaylar, afetler, yangınlar karşısında sivil resmi kuruluşlardan çok daha fazla güven veren bir kurumdur.üst rütbe subayların pek çoğu akademik kariyer yapmaktadır.meslek sahibi olmayan erler meslek kurslarına gönderilmekte, okuma yazma bilmeyenlere gece okullarında kısa dönem askerler arasındaki türkçe öğretmenleri yoluyla okuma yazma öğretilmektedir.

nerden buldun? banada izmir il jandarma komutanligi hakkinda bilgi lazim:D

• [Deleted by Admins]
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.