Aday No 34416 Adı ve Soyadı ERCAN KOLAN Baba Adı MEHMETEMİN Doğum Yeri DOĞUBEYAZIT Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi MARDİN Kab.Top.Mrk.K.lığı Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 6'NCI MOT.P.TUG.K.LIĞI ŞIRNAK AKÇAY
quote:
Orjinalden alıntı: depocey
Şimdiye kadar liste ile uğraştğım için sonuçlara bakan arkadaşlara teşekkür edemedim tüm arkadaşlar adına adlarını hatırladığım kadarı ile timomass, darksunnn, kuzen, prokizya ve şuanda aklıma gelemyen tüm askerdekilere canı gönülden bir teşekkür etmek istedim .
eywallah kardes.. yardımcı olabildiysek ne mutlu bize..
kardes ben pekı kısa donemmıyım 5 aymı yanı??
aday nom 81157 site açılmıyor haaala...
Aday No 81157 Adı ve Soyadı SELÇUK KARAKUŞ Baba Adı RECEP Doğum Yeri PINARHİSAR Kuvveti Hava Kuvvetleri Sınıfı Hava Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA
Aday No 34416 Adı ve Soyadı ERCAN KOLAN Baba Adı MEHMETEMİN Doğum Yeri DOĞUBEYAZIT Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi MARDİN Kab.Top.Mrk.K.lığı Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 6'NCI MOT.P.TUG.K.LIĞI ŞIRNAK AKÇAY
Piyade ER kardeş kısa dönem
hepınız saolun arkadaslar pekı kısa donemııyım ben yoksa uzun mu??
Aday No 81157 Adı ve Soyadı SELÇUK KARAKUŞ Baba Adı RECEP Doğum Yeri PINARHİSAR Kuvveti Hava Kuvvetleri Sınıfı Hava Statüsü Er Branş Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA
ÖNEMLİ NOT:
quote:
Orjinalden alıntı: selcukist
mehabalar; öncelikler herkese hayırlı olsun diyorummm....
aday nom 81157 site açılmıyor haaala... herkesler öğrenmiş ama ben öğrenemedim haaala...
bakabilen var mı acaba?
bilgi rica
quote:
Orjinalden alıntı: selcukist
mehabalar; öncelikler herkese hayırlı olsun diyorummm....
aday nom 81157 site açılmıyor haaala... herkesler öğrenmiş ama ben öğrenemedim haaala...
bakabilen var mı acaba?
bilgi rica
Kara Kuvvetleri Komutanlığı 315. Dönem Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları Sonuç Açıklama Tarihi:09 NİSAN 2007
ÖNEMLİ NOT: Görev Yeri ‘DAĞ.KOMD.OK.VE EĞT.MRK.K.LIĞI’ olan Komando Yedek Subaylardan Aday Numarası 10000 – 50000 arası olanlar görev yerlerine 11 NİSAN 2007 tarihinde katılacaklardır.
Sorgulama sayfasına geri dönmek için tıklayınız...
81399 da bakın plzzz
quote:
Orjinalden alıntı: depocey
Şimdiye kadar liste ile uğraştğım için sonuçlara bakan arkadaşlara teşekkür edemedim tüm arkadaşlar adına adlarını hatırladığım kadarı ile timomass, darksunnn, kuzen, prokizya ve şuanda aklıma gelemyen tüm askerdekilere canı gönülden bir teşekkür etmek istedim .
Ne demek kardeş Torunumun torununa Hayırlı teskereler.
Varsa başka öğrenelim bizim nette hayret sorun yok bugün
Piyade ER kardeş kısa dönem
quote:
Orjinalden alıntı: akagunay
hepınız saolun arkadaslar pekı kısa donemııyım ben yoksa uzun mu??
81399 da bakın plzzz
81399 Aday Numarası kayıtlar arasında bulunamadı. Aday Numaranızı kontrol ederek tekrar deneyiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: Çatkıdı
81399 da bakın plzzz
Bu no da hata var.
quote:
Orjinalden alıntı: Çatkıdı
81399 da bakın plzzz
aday numaranın doğru olduguna eminmisin.. sonuc vermiyo karanet