Şimdi Ara

315. Dönem Yedek Subay Adayları (NİSAN DÖNEMİ) BURAYA.... (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
1
Favori
179.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: comma

quote:

Orjinalden alıntı: Bigger Fish

Yaw polatlı diyince herkes "iyi lan ne ballısın" diyo, cidden iyi mi arkadaşlar benim hiçbi fikrim yok. Şans pek bana uğramaz ama

nette sonucu öğrendiğimden beri araştırıyorum. pek iyi bişey bulamadım. siz subaysınız bide.. er olarak ben ne yapacağım onu hiç bulamadım

• quote:

sende mi polatlıdasın tertibim?
    quote:

quote:

Yaw polatlı diyince herkes "iyi lan ne ballısın" diyo, cidden iyi mi arkadaşlar benim hiçbi fikrim yok. Şans pek bana uğramaz ama

nette sonucu öğrendiğimden beri araştırıyorum. pek iyi bişey bulamadım. siz subaysınız bide.. er olarak ben ne yapacağım onu hiç bulamadım

evet polatlı ama er. pm gönderdim bu arada :)

• site çalışıyor arkadaşlar açılmayan olursa buraya yazsın diğer arkadaşlar ve ben bakarım.
  • Biz de rütbesiziz daha zaten orası eğitim okulu 3 ay sonra sallayacaklar başka biyere
    quote:

quote:

sende mi polatlıdasın tertibim?
    quote:

quote:

evet polatlı ama er. pm gönderdim bu arada :)

• quote:

Orjinalden alıntı: timomass
    quote:

quote:

şimdiden tanışın, orda birbirinizi kollayın..

Bencede

Öğrenemeyen arkadaşlara hizmetimiz devam etmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prokizya -- 9 Nisan 2007; 15:41:51 >

• tertipler sivasta 5.er egitim tugaya gidecek var mı varsa görüşelim --- msn simsekoguz16@hotmail.com
  • Arkadaşlar edirne yokmu hiç...54, mknze piy. tug. kom.
  • arkadaşlar ellerinize sağlık teşekkür ederiz bu arada karanetten bize yardımcı olan tüm arkadaşlara hayırlı tezkereler sizede
    quote:

Orjinalden alıntı: prokizya

quote:

Orjinalden alıntı: timomass
    quote:

quote:

şimdiden tanışın, orda birbirinizi kollayın..

Bencede

Öğrenemeyen arkadaşlara hizmetimiz devam etmektedir.

• ARKADAŞLAR
    4 ÜNCÜ KR.HVCL.A.K.LIĞI İSTANBUL KARTAL
    CIKAN VARSA
    azazel.30@hotmail.com
    ekleyın tanısalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagle37

kütahya yok mu beah 4 kişi olduk volki58, tafaba, wodanfire, eagle37 olarak msn*tertipözel* yapalım beyler, bakalım kaç kişi olucaz..kolay gele..

10007
    MUSTAFA ERŞEN
    ALİ
    MELİKGAZİ
    Hava Kuvvetleri
    Hava
    Er

HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA
    bende kütahya yolcusuyum selam tertipler
  • polatlıya başka kimler var. bende topçu ve füze okulundayım
  • Aranızda
    48. Motorlu Piyade Tugayı Trabzona askerliği çıkan varmı tertipler irtibata gecelim lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terfi01 -- 9 Nisan 2007; 15:58:14 >
  • 3.ordu ulaştırma alay kom.

erzurum - ılıca

nasıl bir yer tertipler bilen var mı???
  • yahu HAVACILAR
    neler buldunuz gitceğimiz yer ile ilgili
    ben bi kaç bişey buldum
    işte Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı :

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    askeri turistik tesis
    - yemek yiyemezseniz kapınıza kadar fast food denen arabalar gelir ve karnınızı doyurursunuz.
    - her öğün yemekten sonra viziteye çıkmak isteyen varmı sorulur. hastalara bolca yatak izni verilir.
    - yağmur veya kar yağarsa yemeğe otobüsle götürülürsünüz (yürüyerek ara yollardan daha çabuk ulaşabileceğiniz halde)
    - içeriye yiyecek, içecek sokmakta asla zorlanmayacağınız biryerdir.
    - komutanlarınız sık sık bir sorununuz olup olmadığını sorar.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    askerlik yaptığım muhteşem tesis. orda yapacağımı garanti etsinler gene giderim. sivilden daha rahat ve huzurlu olarak askerlik yapılabilecek tek yer.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    heyecan içindeki asker adaylarına mini cennet vaadeden yer. ewet sözlerim fazla iddialı gelebilir ama burası askeriye standartlarında bir cennet sayılabilir. işin ince kısmına girmeden bodoslama fast food arabasını anlatayım ki herkes rahatlasın. saat 19:30 olmuştur. akşam yemeğinde ki kadın budu köfteye rağmen sizde bastıramadığınız bir açlık vuku bulmuştur. o da ne dışarıdan korna ve er/erbaş sesleri duyarsınız. ranzadan kafanızı uzatmanızla camdan binanın kapısına park etmiş fast food arabasını görürsünüz, üstünüze kabanınızı alıp aşağı koşturursunuz ki sıcağından kıymalı pidenizi ve ayranınızı alasınız. para varsa cebinizde çok ii olmamakla birlikte tatlı dahi alabilirsiniz. aldıklarınızı yüzsüz bir şekilde koğuşa çıkarırsınız ve afiyetle yemeye başlarsınız sonra aniden farkedersiniz ki askerdesinizdir ve saat 20 00 olmuştur. yüzünüzde aptal bir sırıtma oluşur, böylesine can kurban dersiniz.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    hava kuvvetlerinin goz bebegi, 1. erbas bolugu koguslarinda 24 saat sicak su akan, internet, kutuphane, sinema salonu, langirt aktivitelerini barindiran, sosyal ve kulturel bazda kutahya ilinden daha gelismis askeri birlik.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    yaz döneminde askerlik yapanların eğitim olmayan hafta sonlarında eğitim sahasında ki kavak ağaçlarının altında yatarak sivil hayatla ilgili bilumum rüyalar gördüğü yerdir.kısa dönem askerlik yapanların büyük çoğunluğunun tesadüfi şekilde burada (hamilen yakınımdır) askerlik yapmadığı bilindiğinden kötü muamele ve ağır eğitim yoktur.burada askerlik yaptığım 40 günlük süre içinde sadece bir kez koşu yaptırılmıştır.ortalama olarak kısa dönem askerlikte her dönem 500 kişi alınmaktadır.kütahyanın kışı kadar yazıda kötüdür.ağustos ayında sabah 6.30 da parka giyilmezse kıçın donma ihtimali yüksektir. öğlen vakti yapılan eğitimde ise verilen 10 dakikalık molada 500 kişi su içebilmek için çeşme başına tuz yalamış keçi gibi koşar.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    her sabah tam içtima saatinde ağzında bir fareyle geçerek yüzlerce kısa dönem askere caka satan bir kedisi olan yerdir. kedi adeta; "ulan o tüfekli, takımlı taklavatlı halinizle şöyle bir fare yakalayın da adamlığınızı göreyim" mesajını vermektedir; artist bir şeydir; kötü kedi şerafettin askere mi geldi acep şüphesi uyandırır.

çok enteresan bir yer gibi
    2500 kişilik sinema salonu
    her haftasonu AÇ AÇ
    internet cafe
    ....

hadi hayırlısı
    torpilde yoktu ama
    balım tuttu demekki

• quote:

Orjinalden alıntı: engineer37

polatlıya başka kimler var. bende topçu ve füze okulundayım

Bigger Fish , comma ve sen. 1 er 2 subay yeterde artarız
  • Arkadaşlar listemizdeki kişilerin nerede sınava girdikleri ve hangi bölüm mezunu olduğunu merak edenler aşağıdaki linke tıklayarak bakabilirler

1- REMCAN-------------- ADAY NO: 33024 RAMİS EMRE Deniz Er 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN Deniz Kuvvetleri

2- DJDREAM18-----------ADAY NO: 10559 FATİH Piyade Er 3'ÜNCÜ KOR. (HRF) MU.A.K.LIĞI İSTANBUL AYAZAĞA Kara Kuvvetleri

3- SOLDİER_OF_315----- ADAY NO: 20812 FERHAT Deniz Er 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN Deniz Kuvvetleri

4- TEAMAN1977--------- ADAY NO: 20452 AFŞİN Levazım Yedeksubay LV. MLY. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI İSTANBUL KÜÇÜKYALI Kara Kuvvetleri İNŞAAT MÜHENDİSİ

5- ONURLEVENT--------- ADAY NO: 20107 ONUR LEVENT Piyade Er K.K.LOJ.K.LIĞI BKM.K.LIĞI 7 NCİ ANA BKM.MRK.K.LIĞI NİĞDE BOR Kara Kuvvetleri

6- LOVENKRANDS-------- ADAY NO: 10091 ENİS Piyade Er SHR.SHH. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI SAMSUN Kara Kuvvetleri

7- BLANCE-35 -----------ADAY NO: 40750 ERYETİŞ Jandarma Er MUĞLA İL J. K.LIĞI MUĞLA Jandarma

8- VOLKİ058-------------ADAY NO: 30122 VOLKAN Jandarma Er ANTALYA İL J. K.LIĞI ANTALYA Jandarma

9- 10UR-----------------ADAY NO: 33848 ONUR Piyade Er K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 5'İNCİ MÜHT.DP.K.LIĞI 53'ÜNCÜ MÜHT.BL.K.LIĞI OSMANİYE TOPRAKKALE Kara Kuvvetleri

10- MEHALİ78----------- ADAY NO: 20057 MEHMET ALİ Jandarma Er ŞANLIURFA İL.J.K.LIĞI ŞANLIURFA Jandarma

11- EAGLE37------------ ADAY NO: 32165 MURAT Hava Er HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA Hava Kuvvetleri

12- AAGİR-------------- ADAY NO: 40580 AHMET Piyade Er 1'İNCİ P. EĞT.TUG.K.LIĞI MANİSA Kara Kuvvetleri

13- XX2HOT4UXX------- ADAY NO: 40576 ERDEM Piyade Er 3'ÜNCÜ KOMD.TUG.K.LIĞI SİİRT Kara Kuvvetleri DİYARBAKIR Kab.Top.Mrk.K.lığı

16- LORD----------------ADAY NO: 32122 SERDAR Piyade Er DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI ISPARTA EĞİRDİR Kara Kuvvetleri

17- NONİCK-------------ADAY NO: 10235 MURAT Piyade Er 55'İNCİ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI KIRKLARELİ Kara Kuvvetleri

18- COMMA-------------ADAY NO: 10011 MURAT Topçu Er TOP. VE FÜZE OKL. K.LIĞI ANKARA POLATLI Kara Kuvvetleri

19- SMİLERFORCE -------ADAY NO: 90087 YASİN Jandarma Er ISPARTA İL J. K.LIĞI ISPARTA Jandarma

20- DEPOCEY------------ADAY NO: 95297 ÖZER Muhabere Yedeksubay MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI ANKARA MAMAK Kara Kuvvetleri MUHABERE EĞİTİM/KURS TK.K.

21- DELTA27------------ADAY NO: 80605 ÖZGEN Piyade Er 54'ÜNCÜ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI EDİRNE Kara Kuvvetleri

22- BETTORMAN-------- ADAY NO: 20774 IŞILTAN ENGİN Piyade Er 3'ÜNCÜ OR. ULŞ. OTO A.K.LIĞI ERZURUM ILICA Kara Kuvvetleri ERZİNCAN Kab.Top.Mrk.K.lığı

23- KINDZADZA--------- ADAY NO: 33916 YİĞİT Jandarma Er 2'NCİ J. SNR. TB. K.LIĞI HAKKARİ YÜKSEKOVA Jandarma

24- AHMET283---------- ADAY NO: 31909 AHMET CEBRAİL Piyade Er 49'UNCU MOT.P.TUG.K.LIĞI BİNGÖL Kara Kuvvetleri ELAZIĞ Kab.Top.Mrk.K.lığı

25- SADDYY------------ ADAY NO: 90090 SADIK Jandarma Er AĞRI İL J. K.LIĞI AĞRI Jandarma

26- PEACERMAN-------- ADAY NO: 95205 ZEKİ FIRAT Piyade Er 95'İNCİ ZH. TUG. K.LIĞI TEKİRDAĞ MALKARA Kara Kuvvetleri

27- VANTECO-----------ADAY NO: 90025 TEZCAN P.Komando Yedeksubay DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI ISPARTA EĞİRDİR Kara Kuvvetleri KOL K.

28- VASOCARD----------ADAY NO:

29- TAFABA-------------ADAY NO:10695 MUSTAFA BAĞ SELAHATTİN Hava Er HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA Hava Kuvvetleri

30- LEXX----------------ADAY NO: 80020 ONUR Jandarma Er ANTALYA İL J. K.LIĞI ANTALYA Jandarma

31- B_SEVKİ------------ADAY NO: 81158 BERK Piyade Er 9'UNCU MOT.P.TUG.K.LIĞI KARS SARIKAMIŞ Kara Kuvvetleri ERZİNCAN Kab.Top.Mrk.K.lığı

32- ANDASY------------ ADAY NO:

33- NEEDFOR_-----------ADAY NO: 40188 SERKAN Piyade Er 1'İNCİ KOMD. TUG. K.LIĞI KAYSERİ ZİNCİDERE Kara Kuvvetleri

34- toureg-------------- ADAY NO: 32163 BURAK AKIN Piyade Er GATA K.LIĞI ANKARA ETLİK Kara Kuvvetleri

35- zargana-------------ADAY NO: 31949 UĞUR Jandarma Er GAZİANTEP İL J. K.LIĞI GAZİANTEP Jandarma

36- adınız-soyadınız----- ADAY NO:

37- =WF= Wodanfire----- ADAY NO: 40466 HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA

38- flyforever------------ADAY NO: 80023 FATİH Piyade Er 5'İNCİ P. EĞT.TUG.K.LIĞI SİVAS Kara Kuvvetleri

39- chinaski-------------ADAY NO: 20604 GÖRKEM Jandarma Er İZMİR İL J. K.LIĞI İZMİR Jandarma

40- psychomic----------ADAY NO: 34245 FIRAT Piyade Er 3'ÜNCÜ ZH. TUG. K.LIĞI TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY Kara Kuvvetleri

41- Togi samurai--------ADAY NO: 31820 N.T. Yıldız kara Kuvetleri Piyade er, GATA K.LIĞI ANKARA ETLİK

42- Sessiz_lik-----------ADAY NO: 31943 S.Yağcı deniz Kuvvetleri sahil güvenlik,Er, 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN

43- PUSAT35-----------ADAY NO: 40048 HAKAN FİLİK İSMAİL Jandarma Er 4'ÜNCÜ J. SNR. TB. K.LIĞI / KÖPRÜLÜ HAKKARİ ÇUKURCA Jandarma

44- Zeskin--------------ADAY NO: 50910 P.Komando Yedeksubay DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI ISPARTA EĞİRDİR Kara Kuvvetleri

45- ybkose-------------ADAY NO: 90596 Piyade Er 39'UNCU MKNZ. P. TUG. K.LIĞI HATAY İSKENDERUN Kara Kuvvetleri

46- CuneytY ---------ADAY NO: 30314 Piyade Er K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 4'NCÜ MÜHT.DP.K.LIĞI 41'İNCİ MÜHT.BL.K.LIĞI AFYONKARAHİSAR Kara Kuvvetleri

47- Lord81--------------ADAY NO: 31968 Jandarma Er AĞRI İL J. K.LIĞI AĞRI

48- Blur-----------------ADAY NO:

49- nedemenede---------ADAY NO: 65. Mekanize Piyade Tugg. Kom. Lüleburgaz/Kırklareli

50- usenas26-----------ADAY NO: 34054 TAHSİN TOKAT İL JANDARMA KOMUTANLIĞI

51- srkanu--------------ADAY NO: 21293 Piyade Er 1'İNCİ P. EĞT.TUG.K.LIĞI MANİSA Kara Kuvvetleri

52- alpersoylu---------- ADAY NO: 32185 Piyade Er 23'ÜNCÜ MOT.P.TUG.K.LIĞI ŞIRNAK SİLOPİ Kara Kuvvetleri

53- Biyolog_35--------- ADAY NO: 40219 J.Komando Yedeksubay JANDARMA KOMANDO OKUL K.LIĞI İZMİR FOÇA Kara Kuvvetleri

54- Praetor------------ ADAY NO: 32811 Tank Er ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K.LIĞI ANKARA ETİMESGUT Kara Kuvvetleri

55- Kaeln-------------- ADAY NO: 20661 DENİZ 3'ÜNCÜ OR.MU.A.K.LIĞI ERZİNCAN / Piyade / Kısa donem er

56- can_247----------- ADAY NO: 30098 Jandarma Er DÜZCE İL J. K.LIĞI DÜZCE Jandarma

57- sejder------------- ADAY NO: 34075 Piyade Er ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K.LIĞI ANKARA ETİMESGUT Kara Kuvvetleri

58- spid_erman------- ADAY NO: 51250 Muhabere Yedeksubay MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI ANKARA MAMAK Kara Kuvvetleri KOMUTA YERLERİ İŞLETME TK.K. VE MU.TK.K

59- mersonum-------- ADAY NO: 51416 Piyade Er 15'İNCİ P. EĞT. TUG. K.LIĞI AMASYA

60- SHEKBINA-------- ADAY NO: 11300 Eğitim Merkezi LV. MLY. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI İSTANBUL KÜÇÜKYALI

61- özgür325--------- ADAY NO: 20148 P.Komando Yedeksubay DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI ISPARTA EĞİRDİR Kara Kuvvetleri

62- mveysel ---------- ADAY NO: 20683 DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI ISPARTA EĞİRDİR * kısa dönem er

63- s_sen------------- ADAY NO: 40647 Deniz Er 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN Deniz Kuvvetleri

64- Bio_wolf---------- ADAY NO: 30016 Deniz Er 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN Deniz Kuvvetleri

65- akceylan--------- ADAY NO: 11117 ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K.LIĞI ANKARA ETİMESGUT

66- basolon---------- ADAY NO: 34123 Jandarma Er ARDAHAN İL J. K.LIĞI ARDAHAN Jandarma

67- hy8320---------- ADAY NO: 20706 HAKAN 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN

68- terfi01---------- ADAY NO: 95619 Piyade Er 48'İNCİ MOT.P.TUG.K.LIĞI TRABZON

69-spedo------------ ADAY NO: 40201 39'UNCU MKNZ. P. TUG. K.LIĞI HATAY İSKENDERUN

70- baykaya-------- ADAY NO: 50877 ŞÜKRÜ KAYA Deniz Er 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN Deniz Kuvvetleri msn:baykaya@msn.com

71-baytarih--------- ADAY NO: 96121 Eğitim Merkezi 58'İNCİ P. EĞT.A.K.LIĞI BURDUR

72- ScorpioRaptor-- ADAY NO: 50518 S. TANYEL Jandarma Er, SAKARYA İL J. K.LIĞI SAKARYA ADAPAZARI

73- fatih yılmaz----- ADAY NO: 70928 FATİH Piyade Er 1'İNCİ P.TUG.K.LIĞI SAKARYA ADAPAZARI Kara Kuvvetleri

74- Bonzoso-------- ADAY NO: 34165 ALPER Jandarma Er ANTALYA İL J. K.LIĞI ANTALYA Jandarma

75- fcv_prototip----- ADAY NO: 11534 FAHRİ CAN P.Komando Yedeksubay DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI ISPARTA EĞİRDİR Kara Kuvvetleri KOL K.

76- Bigger fish------ ADAY NO: 10357 EREN Topçu Yedeksubay TOP. VE FÜZE OKL. K.LIĞI ANKARA POLATLI Kara Kuvvetleri ÇEKİLİ OBÜS ATIŞ TK.K.

77- giysu------------ ADAY NO: 66124 MEHMET Diş Tabibi Yedeksubay SHR.SHH. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI SAMSUN Kara Kuvvetleri DİŞ HEKİMİ (GENEL)

78- ozbayram------ ADAY NO: 20435 ÖMER Jandarma Er ŞANLIURFA İL.J.K.LIĞI ŞANLIURFA Jandarma

79-ceo07---------- ADAY NO: 50702 50702 MUTLU BİLSAY Jandarma Er ANKARA İL J. K.LIĞI ANKARA Jandarma

80- momkaykut-----ADAY NO: 20725 AYKUT Piyade Er 19'UNCU P. TUG. K.LIĞI BALIKESİR EDREMİT Kara Kuvvetleri

81- Müslüman Türk -- ADAY NO: 10166 RIDVAN Muhabere Yedeksubay MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI ANKARA MAMAK Kara Kuvvetleri MUHABERE EĞİTİM/KURS TK.K.

82- yolte-------------ADAY NO: 40026 BURAK J.Komando Yedeksubay JANDARMA KOMANDO OKUL K.LIĞI İZMİR FOÇA Kara Kuvvetleri

83- HORNETs ------- ADAY NO: 30657 GAZİANTEP İL J. K.LIĞI GAZİANTEP

84- sp@wn ---------ADAY NO: 33571 3'ÜNCÜ OR.MU.A.K.LIĞI ERZİNCAN Kısa Dönem

85- OneRing1981--- ADAY NO: 32249 MEHMET MESUD Piyade Er 28'İNCİ MKNZ.P.TUG. (BARIŞ GÜCÜ) K .LIĞI ANKARA MAMAK Kara Kuvvetleri

86- byzt---------ADAY NO: 34184 ___ 34474 arkadaşlar çift kişilik ona göre.

87- squarepusher--- ADAY NO: 30849 S. ÇİÇEK ,Kara Kuvvetleri Levazım YedekSubay,Radyo/Tv/Sinema,LV. MLY. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI İSTANBUL KÜÇÜKYALI

88- pascuu -------- ADAY NO: 41027 Hv.Sn.Okul Komutanlığı İstanbul/Çekmeköy Kısa Dönem

89- cemopolat----- ADAY NO: 34894 18'İNCİ ZH. TUG. K.LIĞI ÇANAKKALE GELİBOLU

90- maxwell861--- ADAY NO: 40289 23'ÜNCÜ MOT. P. A. K.LIĞI İSTANBUL KARTAL

91kurt0146 ------ 21295 Eğitim Merkezi 2'NCİ MOT.P.TUG.K.LIĞI DİYARBAKIR LİCE

92 thanner----- 30768 2'NCİ KOR.K.LIĞI 102'NCİ TOP.A.K.LIĞI EDİRNE KEŞAN

93 anafor ----- 95960 Eğitim Merkezi AĞRI İL J. K.LIĞI AĞRI

94- _frd_ ------- 34156 K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 4'NCÜ MÜHT.DP.K.LIĞI 41'İNCİ MÜHT.BL.K.LIĞI AFYONKARAHİSAR

95 anilozay----- 40861 Eğitim Merkezi 1'İNCİ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI AĞRI DOĞUBAYAZIT

96- atraksiyon---- 33794 Eğitim Merkezi RİZE İL J. K.LIĞI RİZE

97- ismail---------- 20106 Eğitim Merkezi 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN

98- ege315--------KIRŞEHİR İL J.K.LIĞI KIRŞEHİR

99- tysader ------ 30137 TÜRKER trabzon il jandarma er

100- santacruz------- ORKUN Eğitim Merkezi MUĞLA İL J. K.LIĞI MUĞLA

ARKADAŞLAR LÜTFEN AMA LÜTFEN KALIN ADAY NUMARALARINI DEĞİŞTİRMEYİN

Arkadaşlar listede adı olmayanlar söylesin numarası olmayanlar söylesin .

Yazıcı çavusunuz özer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depocey -- 9 Nisan 2007; 18:29:19 >

• tüm tertiplere hayırlı teskereler diliyorum.
    sağlıcakla kalın ...........
  • sayfayı bırakmak yok

gidene kadar burdayız

listeyi de 100 ledik.

bi DÜZCE ye giden ben varım

bundan sonra alışveriş ve yer bilgisi olanlar yardımcı olacaklardır.

quote:

tüm tertiplere hayırlı teskereler diliyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: can_247

sayfayı bırakmak yok

gidene kadar burdayız

listeyi de 100 ledik.

bi DÜZCE ye giden ben varım

bundan sonra alışveriş ve yer bilgisi olanlar yardımcı olacaklardır.

quote:

tüm tertiplere hayırlı teskereler diliyorum.

gitmiyoruz canım burdayız.

• kurt0146 ------ 21295

Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Piyade
    Statüsü Er
    Branş
    Kabul Toplanma Merkezi DİYARBAKIR Kab.Top.Mrk.K.lığı
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 2'NCİ MOT.P.TUG.K.LIĞI DİYARBAKIR LİCE

anafor ----- 95960

Kuvveti Jandarma
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Er
    Branş
    Kabul Toplanma Merkezi
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi AĞRI İL J. K.LIĞI AĞRI
  • 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.