Şimdi Ara

315. Dönem Yedek Subay Adayları (NİSAN DÖNEMİ) BURAYA.... (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
1
Favori
179.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hepinize hayırlı ve de uğurlu olsun. Allah hepinize sağlıkla gidip dönmek nasip etsin.

EĞİRDİR DAĞ KOMANDO OKULUNA GİDECEK OLAN YEDEK SUBAY VE KISADÖNEM PİYEDE ER OLARAK GİDECEK ARKADAŞLAR HEPİNİZE BURADAN ORTAK YAZAYIM.ÇÜNKÜ BURADAN GÖRDÜĞÜM KADARIYLA, ISPARTA EĞİRDİR DAĞ KOMANDO OKULUNA GİDECEK OLANLAR:
    lord,vanceto,mveysel,özgür325,hasanbüyük,zkeskin,fcuprototip,untauch...

kısa dönem (piyade er yazar)yada uzun denem yedek subay gidecek olan 315 arkadaşlar;
    öncelikle bilin ki HERKES ASKER OLUR AMA KOMANDO OLAMAZ..
    GÜÇLÜYÜZ, CESURUZ, HAZIRIZ BİZ" yazısının yazdığı Sivri tepe dağının eteklerinde kurulmuş olan dağ komando okulundaki 313. dönem askerler dört gözle sizleri bekliyorlar. unutmayın ki onlarda sizlerin yaşadıklarını ve oraya gidince yaşayacaklarınızı 4 ay kadar önce yaşadılar. ilk gittiğinde ürkmeyin bilin ki sizin yaşadıklarınızı yaşamış olanlar var.

Yanınızda çok eşya götürmeyin, dolap sorunu olacak, eşyalarınızı valize direkt koymayın önce poşetlere sonra valize, çünkü valiz boşalt dediklerinde acele ve karmaşada eşyalar yere saçılıp dağılmasın.
    313. dönem gibi kalabalık gitmediğiniz için karmaşa çok olmaz belki ama ilk teslim olduğunzda kayıt işlemleri yapacaklar geceyarısına kadar, yatmanız zor olacak, sonra sabahları kalkış saatini 5 olacak. acemilik boyunca nöbet yok. kısa dönem olanlar
    acemilik bitince eğirdirDe kalacaklar yada ısparta merkezde bulunan dağ komando okuluna gidecekler, eğirdirin yemekleri iyi ısparta kötü. yedek subayların acemiliği bitince gidecekleri 6 tane olası yer var.

KOMANDO OLAN ASKER BOL BOL DAĞA ÇIKACAK VE YÜRÜYECEK, engebeli ve tırmanışı çok olan bir yer. yatakhane ile yemekhane arası çok uzak, banyonuz bile uzak ve hamam şeklinde.
    herşeye sıra bekleyeçeksiniz saatlerce. (kış aşında gitseydiniz donacaktınız orası ayrı. soğukta yemekhane önünde en az iki saat yemek bekleyecektinis. sebep: soğuk eğitimi) komando üşümez, komando acıkmaz, kamonda yorulmaz, AMA HERKES DE KOMANDO OLAMAZ, inancınızı ve gücünüzü göreceksiniz. BİR İNSANIN HAYATINDA YAPAMAYACAĞINI DÜŞÜNDÜĞÜ BİR ÇOK ŞEYİ NASIL YAPTIĞINI NE KADAR GÜÇLÜ OLDUĞUNUZU GÖRECEKSİNİZ.

EĞİTİM ÇAVUŞU OLMAK DEMEK;
    Acemiliğiniz bittikten sonra eğirdirde kalırsanız yada ıspartaya giderseniz eğitim çavuşu olma ihtimaliniz çok yüksek. benim eşim eğitim çavuşu mesela, eğitm çavuşu olunca acemi askerleri siz yetiştiriyorsunuz demektir. normal er olarak gelen acemi erlere siz komutanlık yapacaksınız yatmaları kalkmaları dağa çıkmaları için her zaman siz olacaksınız. tüm eğitimlerini siz yaptıracaksınız. hergün nöbet tutacaksınız.

sabah 5 te kalkılacak, emriniz altındakie yüzlerce asker kalrılacak yemekhaneye götürülecek vs vs tüm herşeyinden siz zorumlusunuz,. işiniz çok fazla olacak günlük ortalama 4/5 saatlik uykunuz olacak ve vc ye bile gidecek zaman bulamayacaksınız. , hergün dağda eğitim var. mesela eğitim alanına gidihp gelmeniz 20 km. hergün 20/25 km lik yürüyşüsler var, büyük intikal olduğunda dağda kalacaksınız birkaç gün.
    her gece nöbet gelecek size. hafta sonu günde iki nöbet denk gelecek, nöbet yeriniz 1 saatlik yüreme mesafesinde. 2 saat çapraz nöbet tutup gemlek için 4 saatiniz gidecek yani 2 saat nöbet 2 saat gidiş geliş yolu. o kadar çok yürüyeceksiniz ki kas yapacaksınız. heheh. YANİ EĞİTİM ÇAVUŞU OLMAK ZOR. sürekli iş, sürekli nöbet, sürekli uykusuzluk ve yorgunluk, Allah yardım etsin, ( benim eşim yaptığına göre sizler de yapacak ve bitireceksiniz elbet)
    çok güzel arkadaşlıklarınız olacak , rahat olun, alışılıyor,
    herkes yata yata askerlik diye anısını anlatırken sizlerin anlattıklarına kimse inanmayacak ve gıptayla size bakacaklar.siz bir gün içinde neler yaptığınızı anlattığınızda kimse size inanmayacak.
    aklıma gelenler bunlar.
    RAHAT OLUN VE SON BİRKAÇ GÜNÜNÜZÜ GÜZEL YAŞAYIN

ASKERE GİTMEK ZOR AMA ASKER YOLU BEKLEYENLER İÇİN DE ÇOK ZOR.
    ALLAH HEPİNİZİN YARDIMCISI OLSUN, ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN VE HEPİNİZE SAĞ SALİM DÖNEMK NASİP ETSİN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebruuli -- 9 Nisan 2007; 18:08:23 >

• Arkadaşlar şimdiden herkese hayırlı yeskereler diliyorum . Banada kısa dönem erlik düşmüş 28'İNCİ MKNZ.P.TUG. (BARIŞ GÜCÜ) K .LIĞI ANKARA MAMAK

Ankara mamağa düşen var mı? Ayrıca bu yerle ilgiili bu tugayla ilgili bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Şİmdiden çok teşekkürler
  • YAW NE İŞ KOMANDO OLMAK İSTEDİM SIHHIYECİ OLDUM NEYSE SAMSUN YOK MU
  • arkadaslar benim sivas 5.er egitim tugay komutanlıgı bişey sorcam bizim acemilik kac gün sürcek şimdi 10 günlük askeriz bunun üstüne mi acemilik yoksa 12 sinden sonra mı 1 aylık acemilik
  • 2'NCİ J. SNR. TB. K.LIĞI HAKKARİ YÜKSEKOVA

ARKADAŞLAR HAKKARİ YE GİDECEK OLAN VAR MI YÜKSEKOVA YA?????????KONUŞALIM HABERLEŞELİM.
    BU ARADA DOĞUM YERİM SONUÇLARI ÖGRENDIGIM SITEDE YANLIŞ YAZIYOR.YANİ ANLAMADIM NE İŞ.NEYSE YAPACAK BİŞE YOK HERKESE BOL ŞANSLAR.
  • arkadaşlar bu arada ben hakkariye gideceğim ancak çarşamba gunune ucak bıletını aldım.pekı askerlık şubesinden bir kağıt vs herhangi birşey alıyormuyuz.yanımıza sadece verilen zarfı mı alıp gidiyoruz.lütfen bilgisi olanlar cevap yazabilirlermi ona göre bilet erteletecegım.cevaplarınızı beklıyorum sevgıler..
  • askerlik subesine falan gitmeyeceksin
    elindeki zarfla gideceksin sadece
    quote:

Orjinalden alıntı: Kindzadza

arkadaşlar bu arada ben hakkariye gideceğim ancak çarşamba gunune ucak bıletını aldım.pekı askerlık şubesinden bir kağıt vs herhangi birşey alıyormuyuz.yanımıza sadece verilen zarfı mı alıp gidiyoruz.lütfen bilgisi olanlar cevap yazabilirlermi ona göre bilet erteletecegım.cevaplarınızı beklıyorum sevgıler..
  • ARKADAŞLAR İSTANBUL KÜÇÜK YALI NASIL BİR
    YER LEVAZIM.KISA DÖNEM ORASI ÇIKTI
    YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİMM
  • ebruli çok teşekkürler saolasın kardeş
  • Arkadaşlar listemizdeki kişilerin nerede sınava girdikleri ve hangi bölüm mezunu olduğunu merak edenler aşağıdaki linke tıklayarak bakabilirler

1- REMCAN-------------- ADAY NO: 33024 RAMİS EMRE Deniz Er 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN Deniz Kuvvetleri

2- DJDREAM18-----------ADAY NO: 10559 FATİH Piyade Er 3'ÜNCÜ KOR. (HRF) MU.A.K.LIĞI İSTANBUL AYAZAĞA Kara Kuvvetleri

3- SOLDİER_OF_315----- ADAY NO: 20812 FERHAT Deniz Er 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN Deniz Kuvvetleri

4- TEAMAN1977--------- ADAY NO: 20452 AFŞİN Levazım Yedeksubay LV. MLY. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI İSTANBUL KÜÇÜKYALI Kara Kuvvetleri İNŞAAT MÜHENDİSİ

5- ONURLEVENT--------- ADAY NO: 20107 ONUR LEVENT Piyade Er K.K.LOJ.K.LIĞI BKM.K.LIĞI 7 NCİ ANA BKM.MRK.K.LIĞI NİĞDE BOR Kara Kuvvetleri

6- LOVENKRANDS-------- ADAY NO: 10091 ENİS Piyade Er SHR.SHH. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI SAMSUN Kara Kuvvetleri

7- BLANCE-35 -----------ADAY NO: 40750 ERYETİŞ Jandarma Er MUĞLA İL J. K.LIĞI MUĞLA Jandarma

8- VOLKİ058-------------ADAY NO: 30122 VOLKAN Jandarma Er ANTALYA İL J. K.LIĞI ANTALYA Jandarma

9- 10UR-----------------ADAY NO: 33848 ONUR Piyade Er K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 5'İNCİ MÜHT.DP.K.LIĞI 53'ÜNCÜ MÜHT.BL.K.LIĞI OSMANİYE TOPRAKKALE Kara Kuvvetleri

10- MEHALİ78----------- ADAY NO: 20057 MEHMET ALİ Jandarma Er ŞANLIURFA İL.J.K.LIĞI ŞANLIURFA Jandarma

11- EAGLE37------------ ADAY NO: 32165 MURAT Hava Er HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA Hava Kuvvetleri

12- AAGİR-------------- ADAY NO: 40580 AHMET Piyade Er 1'İNCİ P. EĞT.TUG.K.LIĞI MANİSA Kara Kuvvetleri

13- XX2HOT4UXX------- ADAY NO: 40576 ERDEM Piyade Er 3'ÜNCÜ KOMD.TUG.K.LIĞI SİİRT Kara Kuvvetleri DİYARBAKIR Kab.Top.Mrk.K.lığı

16- LORD----------------ADAY NO: 32122 SERDAR Piyade Er DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI ISPARTA EĞİRDİR Kara Kuvvetleri

17- NONİCK-------------ADAY NO: 10235 MURAT Piyade Er 55'İNCİ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI KIRKLARELİ Kara Kuvvetleri

18- COMMA-------------ADAY NO: 10011 MURAT Topçu Er TOP. VE FÜZE OKL. K.LIĞI ANKARA POLATLI Kara Kuvvetleri

19- SMİLERFORCE -------ADAY NO: 90087 YASİN Jandarma Er ISPARTA İL J. K.LIĞI ISPARTA Jandarma

20- DEPOCEY------------ADAY NO: 95297 ÖZER Muhabere Yedeksubay MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI ANKARA MAMAK Kara Kuvvetleri MUHABERE EĞİTİM/KURS TK.K.

21- DELTA27------------ADAY NO: 80605 ÖZGEN Piyade Er 54'ÜNCÜ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI EDİRNE Kara Kuvvetleri

22- BETTORMAN-------- ADAY NO: 20774 IŞILTAN ENGİN Piyade Er 3'ÜNCÜ OR. ULŞ. OTO A.K.LIĞI ERZURUM ILICA Kara Kuvvetleri ERZİNCAN Kab.Top.Mrk.K.lığı

23- KINDZADZA--------- ADAY NO: 33916 YİĞİT Jandarma Er 2'NCİ J. SNR. TB. K.LIĞI HAKKARİ YÜKSEKOVA Jandarma

24- AHMET283---------- ADAY NO: 31909 AHMET CEBRAİL Piyade Er 49'UNCU MOT.P.TUG.K.LIĞI BİNGÖL Kara Kuvvetleri ELAZIĞ Kab.Top.Mrk.K.lığı

25- SADDYY------------ ADAY NO: 90090 SADIK Jandarma Er AĞRI İL J. K.LIĞI AĞRI Jandarma

26- PEACERMAN-------- ADAY NO: 95205 ZEKİ FIRAT Piyade Er 95'İNCİ ZH. TUG. K.LIĞI TEKİRDAĞ MALKARA Kara Kuvvetleri

27- VANTECO-----------ADAY NO: 90025 TEZCAN P.Komando Yedeksubay DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI ISPARTA EĞİRDİR Kara Kuvvetleri KOL K.

28- VASOCARD----------ADAY NO:

29- TAFABA-------------ADAY NO:10695 MUSTAFA BAĞ SELAHATTİN Hava Er HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA Hava Kuvvetleri

30- LEXX----------------ADAY NO: 80020 ONUR Jandarma Er ANTALYA İL J. K.LIĞI ANTALYA Jandarma

31- B_SEVKİ------------ADAY NO: 81158 BERK Piyade Er 9'UNCU MOT.P.TUG.K.LIĞI KARS SARIKAMIŞ Kara Kuvvetleri ERZİNCAN Kab.Top.Mrk.K.lığı

32- ANDASY------------ ADAY NO:

33- NEEDFOR_-----------ADAY NO: 40188 SERKAN Piyade Er 1'İNCİ KOMD. TUG. K.LIĞI KAYSERİ ZİNCİDERE Kara Kuvvetleri

34- toureg-------------- ADAY NO: 32163 BURAK AKIN Piyade Er GATA K.LIĞI ANKARA ETLİK Kara Kuvvetleri

35- zargana-------------ADAY NO: 31949 UĞUR Jandarma Er GAZİANTEP İL J. K.LIĞI GAZİANTEP Jandarma

36- adınız-soyadınız----- ADAY NO:

37- =WF= Wodanfire----- ADAY NO: 40466 HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA

38- flyforever------------ADAY NO: 80023 FATİH Piyade Er 5'İNCİ P. EĞT.TUG.K.LIĞI SİVAS Kara Kuvvetleri

39- chinaski-------------ADAY NO: 20604 GÖRKEM Jandarma Er İZMİR İL J. K.LIĞI İZMİR Jandarma

40- psychomic----------ADAY NO: 34245 FIRAT Piyade Er 3'ÜNCÜ ZH. TUG. K.LIĞI TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY Kara Kuvvetleri

41- Togi samurai--------ADAY NO: 31820 N.T. Yıldız kara Kuvetleri Piyade er, GATA K.LIĞI ANKARA ETLİK

42- Sessiz_lik-----------ADAY NO: 31943 S.Yağcı deniz Kuvvetleri sahil güvenlik,Er, 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN

43- PUSAT35-----------ADAY NO: 40048 HAKAN FİLİK İSMAİL Jandarma Er 4'ÜNCÜ J. SNR. TB. K.LIĞI / KÖPRÜLÜ HAKKARİ ÇUKURCA Jandarma

44- Zeskin--------------ADAY NO: 50910 P.Komando Yedeksubay DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI ISPARTA EĞİRDİR Kara Kuvvetleri

45- ybkose-------------ADAY NO: 90596 Piyade Er 39'UNCU MKNZ. P. TUG. K.LIĞI HATAY İSKENDERUN Kara Kuvvetleri

46- CuneytY ---------ADAY NO: 30314 Piyade Er K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 4'NCÜ MÜHT.DP.K.LIĞI 41'İNCİ MÜHT.BL.K.LIĞI AFYONKARAHİSAR Kara Kuvvetleri

47- Lord81--------------ADAY NO: 31968 Jandarma Er AĞRI İL J. K.LIĞI AĞRI

48- Blur-----------------ADAY NO:

49- nedemenede---------ADAY NO: 65. Mekanize Piyade Tugg. Kom. Lüleburgaz/Kırklareli

50- usenas26-----------ADAY NO: 34054 TAHSİN TOKAT İL JANDARMA KOMUTANLIĞI

51- srkanu--------------ADAY NO: 21293 Piyade Er 1'İNCİ P. EĞT.TUG.K.LIĞI MANİSA Kara Kuvvetleri

52- alpersoylu---------- ADAY NO: 32185 Piyade Er 23'ÜNCÜ MOT.P.TUG.K.LIĞI ŞIRNAK SİLOPİ Kara Kuvvetleri

53- Biyolog_35--------- ADAY NO: 40219 J.Komando Yedeksubay JANDARMA KOMANDO OKUL K.LIĞI İZMİR FOÇA Kara Kuvvetleri

54- Praetor------------ ADAY NO: 32811 Tank Er ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K.LIĞI ANKARA ETİMESGUT Kara Kuvvetleri

55- Kaeln-------------- ADAY NO: 20661 DENİZ 3'ÜNCÜ OR.MU.A.K.LIĞI ERZİNCAN / Piyade / Kısa donem er

56- can_247----------- ADAY NO: 30098 Jandarma Er DÜZCE İL J. K.LIĞI DÜZCE Jandarma

57- sejder------------- ADAY NO: 34075 Piyade Er ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K.LIĞI ANKARA ETİMESGUT Kara Kuvvetleri

58- spid_erman------- ADAY NO: 51250 Muhabere Yedeksubay MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI ANKARA MAMAK Kara Kuvvetleri KOMUTA YERLERİ İŞLETME TK.K. VE MU.TK.K

59- mersonum-------- ADAY NO: 51416 Piyade Er 15'İNCİ P. EĞT. TUG. K.LIĞI AMASYA

60- SHEKBINA-------- ADAY NO: 11300 Eğitim Merkezi LV. MLY. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI İSTANBUL KÜÇÜKYALI

61- özgür325--------- ADAY NO: 20148 P.Komando Yedeksubay DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI ISPARTA EĞİRDİR Kara Kuvvetleri

62- mveysel ---------- ADAY NO: 20683 DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI ISPARTA EĞİRDİR * kısa dönem er

63- s_sen------------- ADAY NO: 40647 Deniz Er 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN Deniz Kuvvetleri

64- Bio_wolf---------- ADAY NO: 30016 Deniz Er 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN Deniz Kuvvetleri

65- akceylan--------- ADAY NO: 11117 ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K.LIĞI ANKARA ETİMESGUT

66- basolon---------- ADAY NO: 34123 Jandarma Er ARDAHAN İL J. K.LIĞI ARDAHAN Jandarma

67- hy8320---------- ADAY NO: 20706 HAKAN 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN

68- terfi01---------- ADAY NO: 95619 Piyade Er 48'İNCİ MOT.P.TUG.K.LIĞI TRABZON

69-spedo------------ ADAY NO: 40201 39'UNCU MKNZ. P. TUG. K.LIĞI HATAY İSKENDERUN

70- baykaya-------- ADAY NO: 50877 ŞÜKRÜ KAYA Deniz Er 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN Deniz Kuvvetleri msn:baykaya@msn.com

71-baytarih--------- ADAY NO: 96121 Eğitim Merkezi 58'İNCİ P. EĞT.A.K.LIĞI BURDUR

72- ScorpioRaptor-- ADAY NO: 50518 S. TANYEL Jandarma Er, SAKARYA İL J. K.LIĞI SAKARYA ADAPAZARI

73- fatih yılmaz----- ADAY NO: 70928 FATİH Piyade Er 1'İNCİ P.TUG.K.LIĞI SAKARYA ADAPAZARI Kara Kuvvetleri

74- Bonzoso-------- ADAY NO: 34165 ALPER Jandarma Er ANTALYA İL J. K.LIĞI ANTALYA Jandarma

75- fcv_prototip----- ADAY NO: 11534 FAHRİ CAN P.Komando Yedeksubay DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI ISPARTA EĞİRDİR Kara Kuvvetleri KOL K.

76- Bigger fish------ ADAY NO: 10357 EREN Topçu Yedeksubay TOP. VE FÜZE OKL. K.LIĞI ANKARA POLATLI Kara Kuvvetleri ÇEKİLİ OBÜS ATIŞ TK.K.

77- giysu------------ ADAY NO: 66124 MEHMET Diş Tabibi Yedeksubay SHR.SHH. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI SAMSUN Kara Kuvvetleri DİŞ HEKİMİ (GENEL)

78- ozbayram------ ADAY NO: 20435 ÖMER Jandarma Er ŞANLIURFA İL.J.K.LIĞI ŞANLIURFA Jandarma

79-ceo07---------- ADAY NO: 50702 50702 MUTLU BİLSAY Jandarma Er ANKARA İL J. K.LIĞI ANKARA Jandarma

80- momkaykut-----ADAY NO: 20725 AYKUT Piyade Er 19'UNCU P. TUG. K.LIĞI BALIKESİR EDREMİT Kara Kuvvetleri

81- Müslüman Türk -- ADAY NO: 10166 RIDVAN Muhabere Yedeksubay MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI ANKARA MAMAK Kara Kuvvetleri MUHABERE EĞİTİM/KURS TK.K.

82- yolte-------------ADAY NO: 40026 BURAK J.Komando Yedeksubay JANDARMA KOMANDO OKUL K.LIĞI İZMİR FOÇA Kara Kuvvetleri

83- HORNETs ------- ADAY NO: 30657 GAZİANTEP İL J. K.LIĞI GAZİANTEP

84- sp@wn ---------ADAY NO: 33571 3'ÜNCÜ OR.MU.A.K.LIĞI ERZİNCAN Kısa Dönem

85- OneRing1981--- ADAY NO: 32249 MEHMET MESUD Piyade Er 28'İNCİ MKNZ.P.TUG. (BARIŞ GÜCÜ) K .LIĞI ANKARA MAMAK Kara Kuvvetleri

86- byzt---------ADAY NO: 34184 ___ 34474 arkadaşlar çift kişilik ona göre.

87- squarepusher--- ADAY NO: 30849 S. ÇİÇEK ,Kara Kuvvetleri Levazım YedekSubay,Radyo/Tv/Sinema,LV. MLY. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI İSTANBUL KÜÇÜKYALI

88- pascuu -------- ADAY NO: 41027 Hv.Sn.Okul Komutanlığı İstanbul/Çekmeköy Kısa Dönem

89- cemopolat----- ADAY NO: 34894 18'İNCİ ZH. TUG. K.LIĞI ÇANAKKALE GELİBOLU

90- maxwell861--- ADAY NO: 40289 23'ÜNCÜ MOT. P. A. K.LIĞI İSTANBUL KARTAL

91kurt0146 ------ 21295 Eğitim Merkezi 2'NCİ MOT.P.TUG.K.LIĞI DİYARBAKIR LİCE

92 thanner----- 30768 2'NCİ KOR.K.LIĞI 102'NCİ TOP.A.K.LIĞI EDİRNE KEŞAN

93 anafor ----- 95960 Eğitim Merkezi AĞRI İL J. K.LIĞI AĞRI

94- _frd_ ------- 34156 K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 4'NCÜ MÜHT.DP.K.LIĞI 41'İNCİ MÜHT.BL.K.LIĞI AFYONKARAHİSAR

95 anilozay----- 40861 Eğitim Merkezi 1'İNCİ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI AĞRI DOĞUBAYAZIT

96- atraksiyon---- 33794 Eğitim Merkezi RİZE İL J. K.LIĞI RİZE

97- ismail---------- 20106 Eğitim Merkezi 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN

98- ege315--------KIRŞEHİR İL J.K.LIĞI KIRŞEHİR

99- tysader ------ 30137 TÜRKER trabzon il jandarma er

100- santacruz------- ORKUN Eğitim Merkezi MUĞLA İL J. K.LIĞI MUĞLA

ARKADAŞLAR LÜTFEN AMA LÜTFEN KALIN ADAY NUMARALARINI DEĞİŞTİRMEYİN

Arkadaşlar listede adı olmayanlar söylesin numarası olmayanlar söylesin .

Yazıcı çavusunuz özer

• rica ederim arkadaşım, hayırlı uğurlu olsun şimdiden, sen içini ferah tut, şunu bilki batıda olanlardan daha rahat olacaksın, size çok daha iyi davranacaklar ve daha güvende olacaksın. şimdiden hayırlı tezkereler
    quote:

Orjinalden alıntı: Kindzadza

ebruli çok teşekkürler saolasın kardeş
  • benim gibi gata da bir burak akın var galiba başka varmı?
  • tertipler tanışacaz dioz ama kimse msn adresini yazmıo nedense..hatay-iskenderun denizciler............

sessiz lik----- ybkose------- bio_wolf------ hy8320 --------baykaya------- remcan ---------soldierof-------- ismail

cinkes1984@hotmail.com----> msn adresimm.
  • @atraksiyon buralardamısın. benim artvin il jandarmaya cıktı. hic bi yerden daha duymadım artvine cıkan. sende rizeye cıkmıssın jandarma bana en yakın sensin diye sana yazayım dedim. senin gibi Cerkesli bir arkadasa da Karabuk il jandarma cıktı.
  • yaw bana da osmaniye çıktı kimse yok başka kendimi çok yanlız hissediyorum
    yokmu osmaniye / toprakkale??

birde basıl bir yerdir? bilen bilgiendirirse sevinirim??

son olarak adana hava alanından adana otogarına nası giderim:) bilen varsa bi zahmet....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogsim

arkadaslar benim sivas 5.er egitim tugay komutanlıgı bişey sorcam bizim acemilik kac gün sürcek şimdi 10 günlük askeriz bunun üstüne mi acemilik yoksa 12 sinden sonra mı 1 aylık acemilik

12 den sora sayılılıcak ondan sora başlıcak acemiliğin
  • kısa dönemler için acemilik 1 ay, 12 sinden salıyor, yemin töreni erken yapılsa bile acemiliğiniz 12 mayısta bitecek.
    12 masıytan sonra kısa dönemler il iiçinde dağıtım olacaklar, 313. dönemlerde allah izin verirse 17 mayısta tezkere alacaklar, onlar gelecek onların yerini sizler alacaksınız. onların bileti siz olacaksınız yani
    quote:

Orjinalden alıntı: velvet darkness

quote:

Orjinalden alıntı: ogsim

arkadaslar benim sivas 5.er egitim tugay komutanlıgı bişey sorcam bizim acemilik kac gün sürcek şimdi 10 günlük askeriz bunun üstüne mi acemilik yoksa 12 sinden sonra mı 1 aylık acemilik

12 den sora sayılılıcak ondan sora başlıcak acemiliğin

• abi cerkesliye karabuk il jandarma cikmasi da cok cok ilginc bir torpil olayi galiba..

35 dakika yol filan

hay massallah hay massallahhh...

TUM TERTIPLERE HAYIRLI TESKERELER...

Yardimci olan tum dedelerimizin ellerinden opuyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: akrepiko

19'UNCU P. TUG. K.LIĞI BALIKESİR EDREMİT çıkanlar görüşelim email adresim erkany@turkcell.com
    listede
    80- momkaykut-----ADAY NO: 20725 AYKUT Piyade Er 19'UNCU P. TUG. K.LIĞI BALIKESİR EDREMİT Kara Kuvvetleri
    gördüm aynı yere düşmüşüz .

ewet hocam birlikteyiz 5 ay..
    hala arastiriyorum ama Edremitin sanildiginin aksine cok tutucu bir yer olmasi disinda bir bilgiye rastlayamadim. Umarim gorusme firsatimiz olur gitmeden.
    msn: momkaykut@hotmail.com
  • onur osmaniye benim baba tarafım oluyor toprak kalede süper biryer tam hatay osmaniye adana üçgeninin kesistiği bir yer dörtyol osmaniye ceyhan arasında kalıyor tam olarak havası serin olur yayla havası gibi yani çukurova diye bunlatıcı adana sıcağı yaşamazsın.
    quote:

Orjinalden alıntı: 10ur

yaw bana da osmaniye çıktı kimse yok başka kendimi çok yanlız hissediyorum
    yokmu osmaniye / toprakkale??

birde basıl bir yerdir? bilen bilgiendirirse sevinirim??

son olarak adana hava alanından adana otogarına nası giderim:) bilen varsa bi zahmet....

• 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.