Şimdi Ara

315. Dönem Yedek Subay Adayları (NİSAN DÖNEMİ) BURAYA.... (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
1
Favori
179.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çanakkale Jandarma ER Eren Kutlu Karadurmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kindzadza

2'NCİ J. SNR. TB. K.LIĞI HAKKARİ YÜKSEKOVA

ARKADAŞLAR HAKKARİ YE GİDECEK OLAN VAR MI YÜKSEKOVA YA?????????KONUŞALIM HABERLEŞELİM.
    BU ARADA DOĞUM YERİM SONUÇLARI ÖGRENDIGIM SITEDE YANLIŞ YAZIYOR.YANİ ANLAMADIM NE İŞ.NEYSE YAPACAK BİŞE YOK HERKESE BOL ŞANSLAR.

Hadeeee ÇÖLEMERİK yolcusu kalmasın...

Dostum benim ortak orada yaptı askerliğini ve inan bana batıda yapöaktan daha kıyak bir askerlik.En azından uzmanlarla dalaşma şansın olmayacak, bölük yüzbaşın seni sayacak ve kolluyacak,büyük ihtimalle nizamiye kapısında tutacağın nöbetler haricinde (ki burada kola kutusu içerisinde sigara içmeyi de öğreneceksin) CUDİ dağı senin için sadece arkanda duran bir kartpostal görüntüsü olacak öyle ki askerliğinin son günlerinde manga komutanına ´´ yaf benim hiç dağda kırda bayırda bir fotoğrafım yok, bırakın bu gece sizinle geleyim```diyeceksin.

Sağ sağlim gidip sağ salim geleceksin ve Van'dan Hakkari'ye giderken senin küçük dilini yutmana sebep olacak o dar yol ve o apansız vadi senin için dönüşte belki de bir daha hayatında göremeyeceğin bir doğa harikası olarak kalacak.

Şimdiden hayırlı teskereler....

• quote:

Orjinalden alıntı: Praetor

quote:

Orjinalden alıntı: Kindzadza

2'NCİ J. SNR. TB. K.LIĞI HAKKARİ YÜKSEKOVA

ARKADAŞLAR HAKKARİ YE GİDECEK OLAN VAR MI YÜKSEKOVA YA?????????KONUŞALIM HABERLEŞELİM.
    BU ARADA DOĞUM YERİM SONUÇLARI ÖGRENDIGIM SITEDE YANLIŞ YAZIYOR.YANİ ANLAMADIM NE İŞ.NEYSE YAPACAK BİŞE YOK HERKESE BOL ŞANSLAR.

Hadeeee ÇÖLEMERİK yolcusu kalmasın...

Dostum benim ortak orada yaptı askerliğini ve inan bana batıda yapöaktan daha kıyak bir askerlik.En azından uzmanlarla dalaşma şansın olmayacak, bölük yüzbaşın seni sayacak ve kolluyacak,büyük ihtimalle nizamiye kapısında tutacağın nöbetler haricinde (ki burada kola kutusu içerisinde sigara içmeyi de öğreneceksin) CUDİ dağı senin için sadece arkanda duran bir kartpostal görüntüsü olacak öyle ki askerliğinin son günlerinde manga komutanına ´´ yaf benim hiç dağda kırda bayırda bir fotoğrafım yok, bırakın bu gece sizinle geleyim```diyeceksin.

Sağ sağlim gidip sağ salim geleceksin ve Van'dan Hakkari'ye giderken senin küçük dilini yutmana sebep olacak o dar yol ve o apansız vadi senin için dönüşte belki de bir daha hayatında göremeyeceğin bir doğa harikası olarak kalacak.

Şimdiden hayırlı teskereler....

valla ole bi anlatmışsın ki süper cidden çok güzel moral vermişsin gidecek arkadaşlara.
    Herkes hayırlısıyla gitsin sağ salim dönsün.Allah kazadan beladan korusun hepimizi.

• Merhaba arkadaşlar, benim askerlik yapacağım yer:

K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 3'NCÜ MÜHT.DP.K.LIĞI 31'İNCİ MÜHT.BL.K.LIĞI SİVAS

Bunun açılımı ve burası hakkında bilgisi olanlar varsa paylaşabilirler mi? Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santana007 -- 9 Nisan 2007; 19:48:31 >
  • HATAY İSKENDERUN ÇIKANLAR

REMCAN-------------- ADAY NO: 33024 RAMİS EMRE Deniz Er 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN Deniz Kuvvetleri

SOLDİER_OF_315----- ADAY NO: 20812 FERHAT Deniz Er 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN Deniz Kuvvetleri

Sessiz_lik-----------ADAY NO: 31943 S.Yağcı deniz Kuvvetleri sahil güvenlik,Er, 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN

ybkose-------------ADAY NO: 90596 Piyade Er 39'UNCU MKNZ. P. TUG. K.LIĞI HATAY İSKENDERUN Kara Kuvvetleri

s_sen------------- ADAY NO: 40647 Deniz Er 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN Deniz Kuvvetleri

Bio_wolf---------- ADAY NO: 30016 Deniz Er 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN Deniz Kuvvetleri

hy8320---------- ADAY NO: 20706 HAKAN 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN

spedo------------ ADAY NO: 40201 39'UNCU MKNZ. P. TUG. K.LIĞI HATAY İSKENDERUN

baykaya-------- ADAY NO: 50877 ŞÜKRÜ KAYA Deniz Er 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN Deniz Kuvvetleri msn:baykaya@msn.com

ismail---------- 20106 Eğitim Merkezi 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN

İSTANBUL ÇIKANLAR

DJDREAM18-----------ADAY NO: 10559 FATİH Piyade Er 3'ÜNCÜ KOR. (HRF) MU.A.K.LIĞI İSTANBUL AYAZAĞA Kara Kuvvetleri

TEAMAN1977--------- ADAY NO: 20452 AFŞİN Levazım Yedeksubay LV. MLY. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI İSTANBUL KÜÇÜKYALI Kara Kuvvetleri İNŞAAT MÜHENDİSİ

SHEKBINA-------- ADAY NO: 11300 Eğitim Merkezi LV. MLY. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI İSTANBUL KÜÇÜKYALI

squarepusher--- ADAY NO: 30849 S. ÇİÇEK ,Kara Kuvvetleri Levazım YedekSubay,Radyo/Tv/Sinema,LV. MLY. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI İSTANBUL KÜÇÜKYALI

pascuu -------- ADAY NO: 41027 Hv.Sn.Okul Komutanlığı İstanbul/Çekmeköy Kısa Dönem

maxwell861--- ADAY NO: 40289 23'ÜNCÜ MOT. P. A. K.LIĞI İSTANBUL KARTAL

NİĞDE ÇIKANLAR

ONURLEVENT--------- ADAY NO: 20107 ONUR LEVENT Piyade Er K.K.LOJ.K.LIĞI BKM.K.LIĞI 7 NCİ ANA BKM.MRK.K.LIĞI NİĞDE BOR Kara Kuvvtleri

SAMSUN ÇIKANLAR

LOVENKRANDS-------- ADAY NO: 10091 ENİS Piyade Er SHR.SHH. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI SAMSUN Kara Kuvvetleri

giysu------------ ADAY NO: 66124 MEHMET Diş Tabibi Yedeksubay SHR.SHH. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI SAMSUN Kara Kuvvetleri DİŞ HEKİMİ (GENEL)

MUĞLA ÇIKANLAR

BLANCE-35 -----------ADAY NO: 40750 ERYETİŞ Jandarma Er MUĞLA İL J. K.LIĞI MUĞLA Jandarma

santacruz------- ORKUN Eğitim Merkezi MUĞLA İL J. K.LIĞI MUĞLA

ANTALYA ÇIKANLAR

VOLKİ058-------------ADAY NO: 30122 VOLKAN Jandarma Er ANTALYA İL J. K.LIĞI ANTALYA Jandarma

LEXX----------------ADAY NO: 80020 ONUR Jandarma Er ANTALYA İL J. K.LIĞI ANTALYA Jandarma

Bonzoso-------- ADAY NO: 34165 ALPER Jandarma Er ANTALYA İL J. K.LIĞI ANTALYA Jandarma

OSMANİYE ÇIKANLAR

10UR-----------------ADAY NO: 33848 ONUR Piyade Er K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 5'İNCİ MÜHT.DP.K.LIĞI 53'ÜNCÜ MÜHT.BL.K.LIĞI OSMANİYE TOPRAKKALE Kara Kuvvetleri

ŞANLIURFA ÇIKANLAR

MEHALİ78----------- ADAY NO: 20057 MEHMET ALİ Jandarma Er ŞANLIURFA İL.J.K.LIĞI ŞANLIURFA Jandarma

ozbayram------ ADAY NO: 20435 ÖMER Jandarma Er ŞANLIURFA İL.J.K.LIĞI ŞANLIURFA

KÜTAHYA ÇIKANLAR

EAGLE37------------ ADAY NO: 32165 MURAT Hava Er HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA Hava Kuvvetleri

TAFABA-------------ADAY NO:10695 MUSTAFA BAĞ SELAHATTİN Hava Er HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA Hava Kuvvetleri

=WF= Wodanfire----- ADAY NO: 40466 HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA

MANİSA ÇIKANLAR

AAGİR-------------- ADAY NO: 40580 AHMET Piyade Er 1'İNCİ P. EĞT.TUG.K.LIĞI MANİSA Kara Kuvvetleri

srkanu--------------ADAY NO: 21293 Piyade Er 1'İNCİ P. EĞT.TUG.K.LIĞI MANİSA Kara Kuvvetleri

• ARKADAŞLAR Bİ TÜRLÜ BAKAMADIK OĞLUMUN NEREYE DÜŞTÜĞÜNÜ MERAK EDİYORUM LÜTFEN ACİL BU ADAY NUMARASINADA BAKABİLİRMİSİNİZ HEPİNİZE HAYIRLI TESKERELER 30530
  • ANKARA ÇIKANLAR

DEPOCEY------------ADAY NO: 95297 ÖZER Muhabere Yedeksubay MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI ANKARA MAMAK Kara Kuvvetleri MUHABERE EĞİTİM/KURS TK.K.

depocey@hotmail.com

spid_erman------- ADAY NO: 51250 Muhabere Yedeksubay MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI ANKARA MAMAK Kara Kuvvetleri KOMUTA YERLERİ İŞLETME TK.K. VE MU.TK.K

toureg-------------- ADAY NO: 32163 BURAK AKIN Piyade Er GATA K.LIĞI ANKARA ETLİK Kara Kuvvetleri

COMMA-------------ADAY NO: 10011 MURAT Topçu Er TOP. VE FÜZE OKL. K.LIĞI ANKARA POLATLI Kara Kuvvetleri

Togi samurai--------ADAY NO: 31820 N.T. Yıldız kara Kuvetleri Piyade er, GATA K.LIĞI ANKARA ETLİK

Praetor------------ ADAY NO: 32811 Tank Er ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K.LIĞI ANKARA ETİMESGUT Kara Kuvvetleri

sejder------------- ADAY NO: 34075 Piyade Er ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K.LIĞI ANKARA ETİMESGUT Kara Kuvvetleri

akceylan--------- ADAY NO: 11117 ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K.LIĞI ANKARA ETİMESGUT

Bigger fish------ ADAY NO: 10357 EREN Topçu Yedeksubay TOP. VE FÜZE OKL. K.LIĞI ANKARA POLATLI Kara Kuvvetleri ÇEKİLİ OBÜS ATIŞ TK.K.

-ceo07---------- ADAY NO: 50702 50702 MUTLU BİLSAY Jandarma Er ANKARA İL J. K.LIĞI ANKARA Jandarma

Müslüman Türk -- ADAY NO: 10166 RIDVAN Muhabere Yedeksubay MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI ANKARA MAMAK Kara Kuvvetleri MUHABERE EĞİTİM/KURS TK.K.

OneRing1981--- ADAY NO: 32249 MEHMET MESUD Piyade Er 28'İNCİ MKNZ.P.TUG. (BARIŞ GÜCÜ) K .LIĞI ANKARA MAMAK Kara Kuvvetleri

• Aday No 30530
    Adı ve Soyadı ONUR AYRILMA
    Baba Adı MEHMET
    Doğum Yeri OVACIK
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı P.Komando
    Statüsü Yedeksubay
    Branş KOL K.
    Kabul Toplanma Merkezi
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI ISPARTA EĞİRDİR
    quote:

Orjinalden alıntı: sabırr

ARKADAŞLAR Bİ TÜRLÜ BAKAMADIK OĞLUMUN NEREYE DÜŞTÜĞÜNÜ MERAK EDİYORUM LÜTFEN ACİL BU ADAY NUMARASINADA BAKABİLİRMİSİNİZ HEPİNİZE HAYIRLI TESKERELER 30530
  • quote:

ARKADAŞLAR Bİ TÜRLÜ BAKAMADIK OĞLUMUN NEREYE DÜŞTÜĞÜNÜ MERAK EDİYORUM LÜTFEN ACİL BU ADAY NUMARASINADA BAKABİLİRMİSİNİZ HEPİNİZE HAYIRLI TESKERELER 30530

Aday No 30530
    Adı ve Soyadı ONUR AYRILMA
    Baba Adı MEHMET
    Doğum Yeri OVACIK
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı P.Komando
    Statüsü Yedeksubay
    Branş KOL K.
    Kabul Toplanma Merkezi
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI ISPARTA EĞİRDİR
  • nerden baktığınızı söleseniz hala öğrenemedik lütfen bi baksanız yada adresi söleseniz aday no : 30530
  • http://www.kkk.tsk.mil.tr/Yedek_Subay/AdayNoArama.aspx

quote:

nerden baktığınızı söleseniz hala öğrenemedik lütfen bi baksanız yada adresi söleseniz aday no : 30530
  • insan izmir çıkanları da koyar depocey karde$$$$
  • çok çok teşekkür ederim uzun çıkmış :(( sizlere hayırlı teskereler diliyorum
  • Harbiden yaa Bu Jandarma Piyade varsa eğer. Jandarma Jandarma ne oluyor?

Bu arada MUĞLA ya düşenler memleketime şimdiden hoşgeldiniz diyorum Hayırlı teskereler. ;)

Aklıma gelmişken ADAPAZARI JANDARMA olan msn imi eklesin. sonadtanyel@hotmail.com
  • TSK NBC OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI NBC SVN.TB.K.LIĞI KOCAELİ GEBZE /piyade er

var mi benimle gelen : )
  • Arkadaşlar

Hakkımızda hayırlısı olur inşallah günlerdir, bizi uykularımızdan eden neresi çıkacak, uzunmu kısamı çıkacak derdini

şimdilerde gitiğimiz birlik hakkındaki bilgisizliklerimiz aldı. 313. dönem arkadaşlarımıza bizlere göstermiş oldukları yardımlardan dolayı çok teşekkür ediyorum.

RİZE İL J. K.LIĞI nda arkadaşlarım varsa yardımlarını esirgemesinler :))))
  • tertibim misafirler geldi vallahi ondan koyamadım size zahmet ya siz koyun diğerlerini yada ben gelince eklerim onlarıda
    quote:

Orjinalden alıntı: chinaski

insan izmir çıkanları da koyar depocey karde$$$$
  • FORUMDAN 100 KİŞİNİN SONUCU VAR 10 TANE KADAR YEDEK SUBAY ÇIKMIŞ...BUDA YÜZDE 10 GİBİ BİR ORANA TAKABÜL EDİYOR SANIRIM??? MUHABERECİLEEEEEER NERDESİNİZ???? MSN E ÇABUK!!!!
  • Evet buyrun geldik işte sen kimsin bu arada yenimi geldin tertib
    quote:

Orjinalden alıntı: muhabere asteğmen

FORUMDAN 100 KİŞİNİN SONUCU VAR 10 TANE KADAR YEDEK SUBAY ÇIKMIŞ...BUDA YÜZDE 10 GİBİ BİR ORANA TAKABÜL EDİYOR SANIRIM??? MUHABERECİLEEEEEER NERDESİNİZ???? MSN E ÇABUK!!!!

• Yahu kimsenin geleceği yok aslında onlarda haklılar nede olsa allah kavuştursuna gelenlerle ilgileniliyordur şimdi benim gibi gece00:00 da buradayım gelen gelsin muhabereciler.
  • 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.