Şimdi Ara

315. Dönem Yedek Subay Adayları (NİSAN DÖNEMİ) BURAYA.... (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
1
Favori
179.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jandarma kayseri yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
  • vay be ne gundu :)
    3. Ordu muhabere alay komutanlıgı - Erzincan 2 kisiyiz. varmı baska?
  • il jandarmamı tertibim?
    quote:

Orjinalden alıntı: atalay333

jandarma kayseri yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
  • arkadsalar oncelıkle ebrulii arkadasımıza vede praetor ust tertibimize tesekkurler ,

ebrulii kafalardakı bir çok seyi ilgili yere dair açıklamış oldu,Allah hepinize kolaylık versin

praetor üst tertibimizde yuksekovanın oyle dehsetengiz olmadıgını o hoş uslubu ile bizimle paylaştı,oraya giden arkadasların yureklerıne bir nebze olsun su serpti,

delta27;tuhaf değilmi bende senınle aynı paralel ama hemen hemen 18 meridyen farklı yerde mayıs da bile kar yağışının oldugu rus çarı nikolanın koskunun karargah olarak kullanıldıgı sarıkamışta ulkenın en dogusundakı en buyuk ordu içersinde yapacağım

can pm'ledim,zira duzcelıyım herhangi bir soru işareti var ise lutfen çekınme,uçak bileti peşindeydim ama olmadı,18saatlık otobus yolculugu benı beklemekte,çarsamba gunune kadar buradayım
  • jandarma kayseri deilim ama kayseriliyim ii yere çıkmışın ha gelinvce hoşuna gidecektir şimdiden hayırlı teskereler bende kütahya havacı
  • Yahu adam kayseri il jandarmaya çıkmış güzelde senin yerin kötümü yaw.
    Kayseri il jandarma talasta olup kayseri merkeze 15 km kadar uzaklıktadır ve kayserinin bence en güzel yeridir talas gitiiğinde sende bunun farkına varacaksın zaten tertip.

yalnız il jandarma içinde para çekebileceğin bir yer yok ama giriş kapısının hemen karsısında oyak bankın ve 150 metre kadar ilerisindede iş bankası yapı kredi bankası vardır.
    quote:

Orjinalden alıntı: mersen

jandarma kayseri deilim ama kayseriliyim ii yere çıkmışın ha gelinvce hoşuna gidecektir şimdiden hayırlı teskereler bende kütahya havacı

• askerlik şubesine gitmemize gerek varmı

TSK NBC OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI NBC SVN.TB.K.LIĞI KOCAELİ GEBZE /piyade er
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrCooL

askerlik şubesine gitmemize gerek varmı

TSK NBC OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI NBC SVN.TB.K.LIĞI KOCAELİ GEBZE /piyade er

hayır gerek yok.sana verilen zarfı unutma yeter.
  • ARKADASLAR FORUMUN BU SAYFASINA KADAR BİZDEN ONCE ASKERDE BULUNUP DA YERLERINI BİZİMLE PAYLASAN,YANLARINA DUSTUĞUMUZ ZAMAN HER TURLU KOLAYLIĞI BİZE SAĞLAMAK HUSUNDA KELAM ETMİŞ ÜST TERTİPLERIMIZIN LİSTESİ VE BAZILARININ ULAŞIM BİLGİLERİ AŞAGIDADIR,EGER DENK GELENİNİZ VAR İSE HİÇ DEĞİLSE PM İLE ULAŞABİLİRSİNİZ

world in my eyes:amasya 15. piyade tugayı
    maver2614:iskenderun 39.mknz tugayı
    anilözler:kayseri 1. komando tugayı(05056559248)
    asean20:ardahan göle
    sseydi:51tunceli/hozat 51.motorlu piyade tugayı
    djrz:51tunceli/hozat 51.motorlu piyade tugayı
    peker1456:şirnak gülyazı(oktay peker;peker1456@yahoo.com)
    darksunn80:izmir narlıdere
    blue_wind:kayseri havacı
    kersoz2003:istanbul levazım ve maliye okul komutanlığı
    mccarthy:konya personel okulu eğitim çavusu
    1atasoy:kutahya jandarma er eğitim taburu
    shadow101:tekirdağ mekanize piyade tugayı
    onursim:gölcük donanma komutanlığı
    pks1979:giresun il jandarma komutanlığı
    wolfed:trabzon jandarma çavuş
    beerjuice:izmir komando foça;eski foça için ona danışılabilinir
    athloon:ankara/balgatmobil deskom trafic santral
    kemal-efe:ardahan 25.mknze piyade tugayı4. boluk asteğmen
    bencem:alaşehir 2. ulaştırma er eğitim
    thetouristguide:eskişehir ordu evi resepsiyon çavuşu
    baybora:sivas 5. piyade eğitim tugayı
    stresoldum:ankara mamakta eşi su an asker
    erreguay:balıkesir 9. jet ana üssü
    mfy2179:bilecik jandarma(05335229565)
    ehaluk:yalova asteğmen
    Te.k:tekirdağ/çorlu 1. ordu komutanlığı 105. topçu alayı
    Serhatakın:bolu 2. komando tugayı

• Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığı Mühimmat Komutanlığı 3'ncü Mühimmat Depo Komutanlığı 31'inci Mühimmat Bölük Komutanlığı Sivas.

Varmı arkadaşlar katılan ?
  • TEKİRDAĞ ÇIKANLAR

psychomic----------ADAY NO: 34245 FIRAT Piyade Er 3'ÜNCÜ ZH. TUG. K.LIĞI TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY Kara Kuvvetleri

PEACERMAN-------- ADAY NO: 95205 ZEKİ FIRAT Piyade Er 95'İNCİ ZH. TUG. K.LIĞI TEKİRDAĞ MALKARA Kara Kuvvetleri

HATAY İSKENDERUN ÇIKANLAR

REMCAN-------------- ADAY NO: 33024 RAMİS EMRE Deniz Er 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN Deniz Kuvvetleri

SOLDİER_OF_315----- ADAY NO: 20812 FERHAT Deniz Er 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN Deniz Kuvvetleri

Sessiz_lik-----------ADAY NO: 31943 S.Yağcı deniz Kuvvetleri sahil güvenlik,Er, 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN

ybkose-------------ADAY NO: 90596 Piyade Er 39'UNCU MKNZ. P. TUG. K.LIĞI HATAY İSKENDERUN Kara Kuvvetleri

s_sen------------- ADAY NO: 40647 Deniz Er 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN Deniz Kuvvetleri

Bio_wolf---------- ADAY NO: 30016 Deniz Er 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN Deniz Kuvvetleri

hy8320---------- ADAY NO: 20706 HAKAN 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN

spedo------------ ADAY NO: 40201 39'UNCU MKNZ. P. TUG. K.LIĞI HATAY İSKENDERUN

baykaya-------- ADAY NO: 50877 ŞÜKRÜ KAYA Deniz Er 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN Deniz Kuvvetleri msn:baykaya@msn.com

ismail---------- 20106 Eğitim Merkezi 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN

İSTANBUL ÇIKANLAR

DJDREAM18-----------ADAY NO: 10559 FATİH Piyade Er 3'ÜNCÜ KOR. (HRF) MU.A.K.LIĞI İSTANBUL AYAZAĞA Kara Kuvvetleri

TEAMAN1977--------- ADAY NO: 20452 AFŞİN Levazım Yedeksubay LV. MLY. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI İSTANBUL KÜÇÜKYALI Kara Kuvvetleri İNŞAAT MÜHENDİSİ

SHEKBINA-------- ADAY NO: 11300 Eğitim Merkezi LV. MLY. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI İSTANBUL KÜÇÜKYALI

squarepusher--- ADAY NO: 30849 S. ÇİÇEK ,Kara Kuvvetleri Levazım YedekSubay,Radyo/Tv/Sinema,LV. MLY. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI İSTANBUL KÜÇÜKYALI

pascuu -------- ADAY NO: 41027 Hv.Sn.Okul Komutanlığı İstanbul/Çekmeköy Kısa Dönem

maxwell861--- ADAY NO: 40289 23'ÜNCÜ MOT. P. A. K.LIĞI İSTANBUL KARTAL

NİĞDE ÇIKANLAR

ONURLEVENT--------- ADAY NO: 20107 ONUR LEVENT Piyade Er K.K.LOJ.K.LIĞI BKM.K.LIĞI 7 NCİ ANA BKM.MRK.K.LIĞI NİĞDE BOR Kara Kuvvtleri

SAMSUN ÇIKANLAR

LOVENKRANDS-------- ADAY NO: 10091 ENİS Piyade Er SHR.SHH. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI SAMSUN Kara Kuvvetleri

giysu------------ ADAY NO: 66124 MEHMET Diş Tabibi Yedeksubay SHR.SHH. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI SAMSUN Kara Kuvvetleri DİŞ HEKİMİ (GENEL)

MUĞLA ÇIKANLAR

BLANCE-35 -----------ADAY NO: 40750 ERYETİŞ Jandarma Er MUĞLA İL J. K.LIĞI MUĞLA Jandarma

santacruz------- ORKUN Eğitim Merkezi MUĞLA İL J. K.LIĞI MUĞLA

ANTALYA ÇIKANLAR

VOLKİ058-------------ADAY NO: 30122 VOLKAN Jandarma Er ANTALYA İL J. K.LIĞI ANTALYA Jandarma

LEXX----------------ADAY NO: 80020 ONUR Jandarma Er ANTALYA İL J. K.LIĞI ANTALYA Jandarma

Bonzoso-------- ADAY NO: 34165 ALPER Jandarma Er ANTALYA İL J. K.LIĞI ANTALYA Jandarma

OSMANİYE ÇIKANLAR

10UR-----------------ADAY NO: 33848 ONUR Piyade Er K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 5'İNCİ MÜHT.DP.K.LIĞI 53'ÜNCÜ MÜHT.BL.K.LIĞI OSMANİYE TOPRAKKALE Kara Kuvvetleri

ŞANLIURFA ÇIKANLAR

MEHALİ78----------- ADAY NO: 20057 MEHMET ALİ Jandarma Er ŞANLIURFA İL.J.K.LIĞI ŞANLIURFA Jandarma

ozbayram------ ADAY NO: 20435 ÖMER Jandarma Er ŞANLIURFA İL.J.K.LIĞI ŞANLIURFA

KÜTAHYA ÇIKANLAR

EAGLE37------------ ADAY NO: 32165 MURAT Hava Er HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA Hava Kuvvetleri

TAFABA-------------ADAY NO:10695 MUSTAFA BAĞ SELAHATTİN Hava Er HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA Hava Kuvvetleri

=WF= Wodanfire----- ADAY NO: 40466 HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA

MANİSA ÇIKANLAR

AAGİR-------------- ADAY NO: 40580 AHMET Piyade Er 1'İNCİ P. EĞT.TUG.K.LIĞI MANİSA Kara Kuvvetleri

srkanu--------------ADAY NO: 21293 Piyade Er 1'İNCİ P. EĞT.TUG.K.LIĞI MANİSA Kara Kuvvetleri

ANKARA ÇIKANLAR

DEPOCEY------------ADAY NO: 95297 ÖZER Muhabere Yedeksubay MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI ANKARA MAMAK Kara Kuvvetleri MUHABERE EĞİTİM/KURS TK.K.

depocey@hotmail.com

spid_erman------- ADAY NO: 51250 Muhabere Yedeksubay MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI ANKARA MAMAK Kara Kuvvetleri KOMUTA YERLERİ İŞLETME TK.K. VE MU.TK.K

toureg-------------- ADAY NO: 32163 BURAK AKIN Piyade Er GATA K.LIĞI ANKARA ETLİK Kara Kuvvetleri

COMMA-------------ADAY NO: 10011 MURAT Topçu Er TOP. VE FÜZE OKL. K.LIĞI ANKARA POLATLI Kara Kuvvetleri

Togi samurai--------ADAY NO: 31820 N.T. Yıldız kara Kuvetleri Piyade er, GATA K.LIĞI ANKARA ETLİK

Praetor------------ ADAY NO: 32811 Tank Er ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K.LIĞI ANKARA ETİMESGUT Kara Kuvvetleri

sejder------------- ADAY NO: 34075 Piyade Er ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K.LIĞI ANKARA ETİMESGUT Kara Kuvvetleri

akceylan--------- ADAY NO: 11117 ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K.LIĞI ANKARA ETİMESGUT

Bigger fish------ ADAY NO: 10357 EREN Topçu Yedeksubay TOP. VE FÜZE OKL. K.LIĞI ANKARA POLATLI Kara Kuvvetleri ÇEKİLİ OBÜS ATIŞ TK.K.

-ceo07---------- ADAY NO: 50702 50702 MUTLU BİLSAY Jandarma Er ANKARA İL J. K.LIĞI ANKARA Jandarma

Müslüman Türk -- ADAY NO: 10166 RIDVAN Muhabere Yedeksubay MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI ANKARA MAMAK Kara Kuvvetleri MUHABERE EĞİTİM/KURS TK.K.

OneRing1981--- ADAY NO: 32249 MEHMET MESUD Piyade Er 28'İNCİ MKNZ.P.TUG. (BARIŞ GÜCÜ) K .LIĞI ANKARA MAMAK Kara Kuvvetleri

• Arkadaslar yardımlarınız icin cok tesekkur ederim. Kardesimin askerlik "1'İNCİ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI AĞRI DOĞUBAYAZIT" çıkmış, sizin sayenizde öğrendim. Oralarda askerlik yapan var mı acaba? Bizim kardes yarin sabah Izmir'den yola cikiyor, malum yol uzun, yaklasik 1750 km.

Aslinda toplanma noktasi Erzincan gorunuyor ama toplanma noktasına gitmek zorunlu mu? Orda beklemek işkence olabiliyormuş, biz de Ağrı'ya kadar götürüp elimizle teslim etmeye karar verdik.

2 yil once askerligini yapmis birisi olarak hepinize sabır diliyorum, goz acip kapayasiya gecer insallah. Giden icin bir dert, yolunu gozleyen icin bin.
  • Çok teşekkürler berk ellerine sağlık çok faydalı olacağını düşünüyorum sizler için :D
    quote:

Orjinalden alıntı: b_sevki

ARKADASLAR FORUMUN BU SAYFASINA KADAR BİZDEN ONCE ASKERDE BULUNUP DA YERLERINI BİZİMLE PAYLASAN,YANLARINA DUSTUĞUMUZ ZAMAN HER TURLU KOLAYLIĞI BİZE SAĞLAMAK HUSUNDA KELAM ETMİŞ ÜST TERTİPLERIMIZIN LİSTESİ VE BAZILARININ ULAŞIM BİLGİLERİ AŞAGIDADIR,EGER DENK GELENİNİZ VAR İSE HİÇ DEĞİLSE PM İLE ULAŞABİLİRSİNİZ

world in my eyes:amasya 15. piyade tugayı
    maver2614:iskenderun 39.mknz tugayı
    anilözler:kayseri 1. komando tugayı(05056559248)
    asean20:ardahan göle
    sseydi:51tunceli/hozat 51.motorlu piyade tugayı
    djrz:51tunceli/hozat 51.motorlu piyade tugayı
    peker1456:şirnak gülyazı(oktay peker;peker1456@yahoo.com)
    darksunn80:izmir narlıdere
    blue_wind:kayseri havacı
    kersoz2003:istanbul levazım ve maliye okul komutanlığı
    mccarthy:konya personel okulu eğitim çavusu
    1atasoy:kutahya jandarma er eğitim taburu
    shadow101:tekirdağ mekanize piyade tugayı
    onursim:gölcük donanma komutanlığı
    pks1979:giresun il jandarma komutanlığı
    wolfed:trabzon jandarma çavuş
    beerjuice:izmir komando foça;eski foça için ona danışılabilinir
    athloon:ankara/balgatmobil deskom trafic santral
    kemal-efe:ardahan 25.mknze piyade tugayı4. boluk asteğmen
    bencem:alaşehir 2. ulaştırma er eğitim
    thetouristguide:eskişehir ordu evi resepsiyon çavuşu
    baybora:sivas 5. piyade eğitim tugayı
    stresoldum:ankara mamakta eşi su an asker
    erreguay:balıkesir 9. jet ana üssü
    mfy2179:bilecik jandarma(05335229565)
    ehaluk:yalova asteğmen
    Te.k:tekirdağ/çorlu 1. ordu komutanlığı 105. topçu alayı
    Serhatakın:bolu 2. komando tugayı

• Öncelikle herkese hayırlı olmasını niyaz ediyorum Allah'tan.. Hepimiz aslanlar gibi gidip dönelim inşallah sağ sağlim.

Togi Samurai devremle bana:
    Piyade Er, Ankara GATA çıkmış. Burasıyla ilgili bilgisi olan var mı? Netcez ki acaba biz orda :)
  • Orjinalden alıntı: depocey

Yahu adam kayseri il jandarmaya çıkmış güzelde senin yerin kötümü yaw.
    Kayseri il jandarma talasta olup kayseri merkeze 15 km kadar uzaklıktadır ve kayserinin bence en güzel yeridir talas gitiiğinde sende bunun farkına varacaksın zaten tertip.

yalnız il jandarma içinde para çekebileceğin bir yer yok ama giriş kapısının hemen karsısında oyak bankın ve 150 metre kadar ilerisindede iş bankası yapı kredi bankası vardır.

jandarma kayseri deilim ama kayseriliyim ii yere çıkmışın ha gelinvce hoşuna gidecektir şimdiden hayırlı teskereler bende kütahya havacı

[/quoteevet benim yerimede ii diyolar ama bilmiyorum bide be havacı istemiyordum ama kısmet işte sınava senin mekanda girdik(muhaberede) orasıda ii dir hayırlı ugurlu olsun inşallah

• hayırlı uğurlu olsun yolculuk nezamana ne zaman orda olmayı düğşünüyorsunuz bu arada.
    quote:

Orjinalden alıntı: toureg

Öncelikle herkese hayırlı olmasını niyaz ediyorum Allah'tan.. Hepimiz aslanlar gibi gidip dönelim inşallah sağ sağlim.

Togi Samurai devremle bana:
    Piyade Er, Ankara GATA çıkmış. Burasıyla ilgili bilgisi olan var mı? Netcez ki acaba biz orda :)

• oguzbasegmez@hotmail.com

bu arkadaşta kütahya havacı olarak çıkmış ilgilenin kütahyalılar.

Orjinalden alıntı: depocey

Yahu adam kayseri il jandarmaya çıkmış güzelde senin yerin kötümü yaw.

[/quoteevet benim yerimede ii diyolar ama bilmiyorum bide be havacı istemiyordum ama kısmet işte sınava senin mekanda girdik(muhaberede) orasıda ii dir hayırlı ugurlu olsun inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depocey -- 9 Nisan 2007; 23:54:01 >

• selam arkadaşlarr...
    izmirden kütahyaya yolculuk...
    kutahya turkiyenin en soguk illerindendir dediler gozum korktu bi izmirli olarak :S
    varmı bi bilgisi olan:)
    herkese hayırlı teskereler...
  • K.K.LOJ.K.LIĞI BKM.K.LIĞI 1'İNCİ BLG. BKM.MRK.K.LIĞI 7'NCİ BKM.MRK. K. LIĞI İSTANBUL TUZLA

çıkan varmı varsa lütfen özelden mesaj atsın.
  • ERZİNCAN CIKANLAR

55- Kaeln---------- ADAY NO: 20661 DENIZ / 3'ÜNCÜ ORDU MUHABERE ALAY KOMUTANLIGI ERZİNCAN / Piyade / Kısa donem er

84- sp@wn ---------ADAY NO: 33571 SERDAR / 3'ÜNCÜ ORDU MUHABERE ALAY KOMUTANLIGI ERZİNCAN /
    Piyade / Kısa donem er
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.