Şimdi Ara

315. Dönem Yedek Subay Adayları (NİSAN DÖNEMİ) BURAYA.... (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
1
Favori
179.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar herkese ya arkadaşlar belki sorum biraz komik olacak ama inanın bu bilgiye ulaşamadım, biz birliğimize hangi gün & saat kaç ta teslim olmalıyız bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen..
  • 12 nisan perşembe günü en geç 17:00 da.
    quote:

Orjinalden alıntı: squarepusher

merhabalar herkese ya arkadaşlar belki sorum biraz komik olacak ama inanın bu bilgiye ulaşamadım, biz birliğimize hangi gün & saat kaç ta teslim olmalıyız bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen..
  • ERZİNCAN CIKANLAR

55- Kaeln---------- ADAY NO: 20661 DENIZ / 3'ÜNCÜ ORDU MUHABERE ALAY KOMUTANLIGI ERZİNCAN / Piyade / Kısa donem er

84- sp@wn ---------ADAY NO: 33571 SERDAR / 3'ÜNCÜ ORDU MUHABERE ALAY KOMUTANLIGI ERZİNCAN /
    Piyade / Kısa donem er

TEKİRDAĞ ÇIKANLAR

psychomic----------ADAY NO: 34245 FIRAT Piyade Er 3'ÜNCÜ ZH. TUG. K.LIĞI TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY Kara Kuvvetleri

PEACERMAN-------- ADAY NO: 95205 ZEKİ FIRAT Piyade Er 95'İNCİ ZH. TUG. K.LIĞI TEKİRDAĞ MALKARA Kara Kuvvetleri

HATAY İSKENDERUN ÇIKANLAR

REMCAN-------------- ADAY NO: 33024 RAMİS EMRE Deniz Er 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN Deniz Kuvvetleri

SOLDİER_OF_315----- ADAY NO: 20812 FERHAT Deniz Er 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN Deniz Kuvvetleri

Sessiz_lik-----------ADAY NO: 31943 S.Yağcı deniz Kuvvetleri sahil güvenlik,Er, 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN

ybkose-------------ADAY NO: 90596 Piyade Er 39'UNCU MKNZ. P. TUG. K.LIĞI HATAY İSKENDERUN Kara Kuvvetleri

s_sen------------- ADAY NO: 40647 Deniz Er 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN Deniz Kuvvetleri

Bio_wolf---------- ADAY NO: 30016 Deniz Er 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN Deniz Kuvvetleri

hy8320---------- ADAY NO: 20706 HAKAN 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN

spedo------------ ADAY NO: 40201 39'UNCU MKNZ. P. TUG. K.LIĞI HATAY İSKENDERUN

baykaya-------- ADAY NO: 50877 ŞÜKRÜ KAYA Deniz Er 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN Deniz Kuvvetleri msn:baykaya@msn.com

ismail---------- 20106 Eğitim Merkezi 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI HATAY İSKENDERUN

İSTANBUL ÇIKANLAR

DJDREAM18-----------ADAY NO: 10559 FATİH Piyade Er 3'ÜNCÜ KOR. (HRF) MU.A.K.LIĞI İSTANBUL AYAZAĞA Kara Kuvvetleri

TEAMAN1977--------- ADAY NO: 20452 AFŞİN Levazım Yedeksubay LV. MLY. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI İSTANBUL KÜÇÜKYALI Kara Kuvvetleri İNŞAAT MÜHENDİSİ

SHEKBINA-------- ADAY NO: 11300 Eğitim Merkezi LV. MLY. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI İSTANBUL KÜÇÜKYALI

squarepusher--- ADAY NO: 30849 S. ÇİÇEK ,Kara Kuvvetleri Levazım YedekSubay,Radyo/Tv/Sinema,LV. MLY. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI İSTANBUL KÜÇÜKYALI

pascuu -------- ADAY NO: 41027 Hv.Sn.Okul Komutanlığı İstanbul/Çekmeköy Kısa Dönem

maxwell861--- ADAY NO: 40289 23'ÜNCÜ MOT. P. A. K.LIĞI İSTANBUL KARTAL

NİĞDE ÇIKANLAR

ONURLEVENT--------- ADAY NO: 20107 ONUR LEVENT Piyade Er K.K.LOJ.K.LIĞI BKM.K.LIĞI 7 NCİ ANA BKM.MRK.K.LIĞI NİĞDE BOR Kara Kuvvtleri

SAMSUN ÇIKANLAR

LOVENKRANDS-------- ADAY NO: 10091 ENİS Piyade Er SHR.SHH. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI SAMSUN Kara Kuvvetleri

giysu------------ ADAY NO: 66124 MEHMET Diş Tabibi Yedeksubay SHR.SHH. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI SAMSUN Kara Kuvvetleri DİŞ HEKİMİ (GENEL)

MUĞLA ÇIKANLAR

BLANCE-35 -----------ADAY NO: 40750 ERYETİŞ Jandarma Er MUĞLA İL J. K.LIĞI MUĞLA Jandarma

santacruz------- ORKUN Eğitim Merkezi MUĞLA İL J. K.LIĞI MUĞLA

ANTALYA ÇIKANLAR

VOLKİ058-------------ADAY NO: 30122 VOLKAN Jandarma Er ANTALYA İL J. K.LIĞI ANTALYA Jandarma

LEXX----------------ADAY NO: 80020 ONUR Jandarma Er ANTALYA İL J. K.LIĞI ANTALYA Jandarma

Bonzoso-------- ADAY NO: 34165 ALPER Jandarma Er ANTALYA İL J. K.LIĞI ANTALYA Jandarma

OSMANİYE ÇIKANLAR

10UR-----------------ADAY NO: 33848 ONUR Piyade Er K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 5'İNCİ MÜHT.DP.K.LIĞI 53'ÜNCÜ MÜHT.BL.K.LIĞI OSMANİYE TOPRAKKALE Kara Kuvvetleri

ŞANLIURFA ÇIKANLAR

MEHALİ78----------- ADAY NO: 20057 MEHMET ALİ Jandarma Er ŞANLIURFA İL.J.K.LIĞI ŞANLIURFA Jandarma

ozbayram------ ADAY NO: 20435 ÖMER Jandarma Er ŞANLIURFA İL.J.K.LIĞI ŞANLIURFA

KÜTAHYA ÇIKANLAR

EAGLE37------------ ADAY NO: 32165 MURAT Hava Er HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA Hava Kuvvetleri

TAFABA-------------ADAY NO:10695 MUSTAFA BAĞ SELAHATTİN Hava Er HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA Hava Kuvvetleri

=WF= Wodanfire----- ADAY NO: 40466 HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA

MANİSA ÇIKANLAR

AAGİR-------------- ADAY NO: 40580 AHMET Piyade Er 1'İNCİ P. EĞT.TUG.K.LIĞI MANİSA Kara Kuvvetleri

srkanu--------------ADAY NO: 21293 Piyade Er 1'İNCİ P. EĞT.TUG.K.LIĞI MANİSA Kara Kuvvetleri

ANKARA ÇIKANLAR

DEPOCEY------------ADAY NO: 95297 ÖZER Muhabere Yedeksubay MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI ANKARA MAMAK Kara Kuvvetleri MUHABERE EĞİTİM/KURS TK.K.

depocey@hotmail.com

spid_erman------- ADAY NO: 51250 Muhabere Yedeksubay MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI ANKARA MAMAK Kara Kuvvetleri KOMUTA YERLERİ İŞLETME TK.K. VE MU.TK.K

toureg-------------- ADAY NO: 32163 BURAK AKIN Piyade Er GATA K.LIĞI ANKARA ETLİK Kara Kuvvetleri

COMMA-------------ADAY NO: 10011 MURAT Topçu Er TOP. VE FÜZE OKL. K.LIĞI ANKARA POLATLI Kara Kuvvetleri

Togi samurai--------ADAY NO: 31820 N.T. Yıldız kara Kuvetleri Piyade er, GATA K.LIĞI ANKARA ETLİK

Praetor------------ ADAY NO: 32811 Tank Er ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K.LIĞI ANKARA ETİMESGUT Kara Kuvvetleri

sejder------------- ADAY NO: 34075 Piyade Er ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K.LIĞI ANKARA ETİMESGUT Kara Kuvvetleri

akceylan--------- ADAY NO: 11117 ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K.LIĞI ANKARA ETİMESGUT

Bigger fish------ ADAY NO: 10357 EREN Topçu Yedeksubay TOP. VE FÜZE OKL. K.LIĞI ANKARA POLATLI Kara Kuvvetleri ÇEKİLİ OBÜS ATIŞ TK.K.

-ceo07---------- ADAY NO: 50702 50702 MUTLU BİLSAY Jandarma Er ANKARA İL J. K.LIĞI ANKARA Jandarma

Müslüman Türk -- ADAY NO: 10166 RIDVAN Muhabere Yedeksubay MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI ANKARA MAMAK Kara Kuvvetleri MUHABERE EĞİTİM/KURS TK.K.

OneRing1981--- ADAY NO: 32249 MEHMET MESUD Piyade Er 28'İNCİ MKNZ.P.TUG. (BARIŞ GÜCÜ) K .LIĞI ANKARA MAMAK Kara Kuvvetleri

• bu arada unutmadan bu gun silikon tabanlık aldım 15 ytl . yumusacık süper bişi kesinlikle aldıgınıza degecek eğer saatlerce kosarsanız postallarla opüp başınızın ustune koyacagınız şeyler-ortapedik- uyduruk keçelerle fln ugrasmayın çift almanız yeterli. komando tertiplere ozellikle tavsiye ederim. genelde medikalcilerde bulunuyor sansınız varsa eczanelerde bulabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _frd_

quote:

Orjinalden alıntı: momkaykut

quote:

Orjinalden alıntı: akrepiko

19'UNCU P. TUG. K.LIĞI BALIKESİR EDREMİT çıkanlar görüşelim email adresim erkany@turkcell.com
    listede
    80- momkaykut-----ADAY NO: 20725 AYKUT Piyade Er 19'UNCU P. TUG. K.LIĞI BALIKESİR EDREMİT Kara Kuvvetleri
    gördüm aynı yere düşmüşüz .

ewet hocam birlikteyiz 5 ay..
    hala arastiriyorum ama Edremitin sanildiginin aksine cok tutucu bir yer olmasi disinda bir bilgiye rastlayamadim. Umarim gorusme firsatimiz olur gitmeden.
    msn: momkaykut@hotmail.com

hocam yatın kalkın dua edin çok güzel bir yere çıkmışsınız..
    Ben Burhaniyeliyim ve liseyi edremitte okudum.. Egenin en modern ilçelerindendir.. Size kim tutucu dedi bilmiyorum ama abartmış.. Çok rahat edeceksin inşallah..
    Gittiğin tuğay şehre çok yakın hatta içinde..Büyük ihtimal ustalık döneminde çarşınız olur.. denize çok yakın değildir ama kendini ordu evlerine atabilirsen deniz kıyısında askerlik yaparsın...

Şimdiden hayırlı teskereler..

ekşi sözlükte güzel bir yazı buldum 19.piyade tugayı ile ilgili

kaz dağlarının dibinde, zeytin memleketinde, oksijen overdozu kaynaklı gulen yuzler ve gozler beklentileriyle girilen, amma velakin 10 saat eğitim+spor, 4 saat capraz artı yazane de yardım talepleri ile cana can katan tugaydır kendisi, acık alanlarda ruzgarlı gunlerde 15 derece sıcak bile dondurucu ve yaralayıcı ve yıkıcı olur ki; bizzat sahit olunmus,üşünmüş, acı cekilmiş ve düsen komutan ayağa kaldırılmıstır.eski komando tugay komutanı sımsıkı disiplini ile tanınmaktadır. askeri disiplinin malum sıkışıklığı düşünüldüünde, acı gercek suratlara kırmızı rengini verir. tuvaletlerin kapı arkaları rütbelilere ilan-ı nefret ve kin ve tehdit mesajları ile dolup tasar, firarı bol, cezaevi full-time tam kapasitede, gardiyanları babacan, tutukluları gür sesli olur.....bi de piyade taburuna dusersen, cehenneminin 100 kilometre daha derin, 1000 derece daha sıcak olacaktır. sanırım tanrı bile yardım edemez, ama yine de sıkça başvurmakta yarar var.

• Ben Istanbul'dan gideceğim Ankara'ya;

Valla ben 12sinde yani perşembe sabahtan gidicem heralde :) 4 saat yol arabayla.. erkenden orda olur teslim batragını çekerim heralde GATA ya :)
  • ANTALYA ÇIKANLAR

VOLKİ058-------------ADAY NO: 30122 VOLKAN Jandarma Er ANTALYA İL J. K.LIĞI ANTALYA Jandarma

LEXX----------------ADAY NO: 80020 ONUR Jandarma Er ANTALYA İL J. K.LIĞI ANTALYA Jandarma

Bonzoso-------- ADAY NO: 34165 ALPER Jandarma Er ANTALYA İL J. K.LIĞI ANTALYA Jandarma

beyler msn : onurkahyalex@hotmail.com

mutlaka ulaşın birlik olalım
  • quote:

bi de piyade taburuna dusersen, cehenneminin 100 kilometre daha derin, 1000 derece daha sıcak olacaktır. sanırım tanrı bile yardım edemez, ama yine de sıkça başvurmakta yarar var.

guzel yaziymis harbiden
    saol tertip eksik olma

su son iki sayfayi okuduktan sonra lanet olsun keske vana gitseydim yada egridire gibi bir dusunce uyaniyor ancak tabiki bu alinti yaptiin yazinin tam tarihini de yazarsan sevinirim zira tugay komutani iki yildir ordaymis ve ayrica 15 derecenin uzerinde olur sicaklik gibi geliyor bana nisan mayis haziran temmuz ve austosta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi momkaykut -- 10 Nisan 2007; 0:24:13 >

• AĞRI ÇIKANLAR

SADDYY------------ ADAY NO: 90090 SADIK Jandarma Er AĞRI İL J. K.LIĞI AĞRI Jandarma

Lord81--------------ADAY NO: 31968 Jandarma Er AĞRI İL J. K.LIĞI AĞRI
  • muhabere marsı herhalde haftaya ezberlemiş oluruz hatta bu hafta.

sesimiz uzayda gurler de durur
    gozumuz orduya bir isik olur
    dosta yardim eder dusman susturur
    gonulden gonule var muhabere

sahip olmak icin dogru habere
    bize engel olmaz dag tas ve dere
    simsek olur cakar yel olur eser
    cepheden cepheye var muhabere

sesten kopru kurar ufuklara dek
    yurdumuzu izler sabahlara dek
    gogsunu vatana siper ederek
    bugun de yarin da var muhabere

uzay muzay korktum valla :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: b_sevki

arkadsalar oncelıkle ebrulii arkadasımıza vede praetor ust tertibimize tesekkurler ,

ebrulii kafalardakı bir çok seyi ilgili yere dair açıklamış oldu,Allah hepinize kolaylık versin

praetor üst tertibimizde yuksekovanın oyle dehsetengiz olmadıgını o hoş uslubu ile bizimle paylaştı,oraya giden arkadasların yureklerıne bir nebze olsun su serpti,

delta27;tuhaf değilmi bende senınle aynı paralel ama hemen hemen 18 meridyen farklı yerde mayıs da bile kar yağışının oldugu rus çarı nikolanın koskunun karargah olarak kullanıldıgı sarıkamışta ulkenın en dogusundakı en buyuk ordu içersinde yapacağım

can pm'ledim,zira duzcelıyım herhangi bir soru işareti var ise lutfen çekınme,uçak bileti peşindeydim ama olmadı,18saatlık otobus yolculugu benı beklemekte,çarsamba gunune kadar buradayım

Öncelikle teşekkürler ama bir hatanı düzelteyim bende sizinle aynı tertibim.5 sene önce benim arkadaşım askerliğini yapmak için oraya gitmişti onun vesilesiyle edindiğim ve gördüğüm şeyleri yazdım.
    Her nereye giderseniz gidin en azından bundan sonraki 10 sene için yeterli geyik sermayesi ile döneceğimizden eminim.Herkese şimdiden hayırlı teskereler diliyorum.

Bu arada akceylan arkadaşıma buradan şimdiden bir komutanım çekerek çarşı izinleri için öncelik talep ediyorum

NOT:

Kütahya Askeri Tatil ve Moral Kampında askerliğini yapacak olan sayın devrelerimi de burada saygıyla anmadan geçemeyeceğim.

• Marş için teşekkürler bizede çok söyleteceklermiş mamakta.
    quote:

Orjinalden alıntı: kaeln

muhabere marsı herhalde haftaya ezberlemiş oluruz hatta bu hafta.

• iyi gece yarıları!!!

Forumdan Kütahya yolcuları olarak bi organizasyon planı var mıdır acaba???

=WF= Wodanfire / TAFABA / EAGLE37/ downer82 / VOLKAN58
  • quote:

Orjinalden alıntı: depocey

Marş için teşekkürler bizede çok söyleteceklermiş mamakta.
    quote:

eğitimden sonra sizide dağıtacaklar dimi? belki bizim oraya dusersin. beraber mars soyleriz depocey komutanım :)

• quote:

Orjinalden alıntı: selcukist

iyi gece yarıları!!!

Forumdan Kütahya yolcuları olarak bi organizasyon planı var mıdır acaba???

=WF= Wodanfire / TAFABA / EAGLE37/ downer82 / VOLKAN58

valla yapsak iyi olur
    koğuşlar 6 kişilikmiş
    6 kişiyi buldukmu direk DH koğuşu yapar yerleşiriz
    haberleşelim havacı tertiplerim

• quote:

Orjinalden alıntı: downer82

selam arkadaşlarr...
    izmirden kütahyaya yolculuk...
    kutahya turkiyenin en soguk illerindendir dediler gozum korktu bi izmirli olarak :S
    varmı bi bilgisi olan:)
    herkese hayırlı teskereler...

izmir il jandarma komutanligi nerede? nasil bir yer biliyor musunuz?
  • quote:

Tertip hemen marşımızı buldun
  • ANKARA ÇIKANLAR

MUHABERE ASTEĞMEN-----ADAY NO: 10166 RIDVAN Muhabere Yedeksubay MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI ANKARA MAMAK Kara Kuvvetleri MUHABERE EĞİTİM/KURS TK.K.

DEPOCEY------------ADAY NO: 95297 ÖZER Muhabere Yedeksubay MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI ANKARA MAMAK Kara Kuvvetleri MUHABERE EĞİTİM/KURS TK.K.

depocey@hotmail.com

spid_erman------- ADAY NO: 51250 Muhabere Yedeksubay MEBS. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI ANKARA MAMAK Kara Kuvvetleri KOMUTA YERLERİ İŞLETME TK.K. VE MU.TK.K

toureg-------------- ADAY NO: 32163 BURAK AKIN Piyade Er GATA K.LIĞI ANKARA ETLİK Kara Kuvvetleri

COMMA-------------ADAY NO: 10011 MURAT Topçu Er TOP. VE FÜZE OKL. K.LIĞI ANKARA POLATLI Kara Kuvvetleri

Togi samurai--------ADAY NO: 31820 N.T. Yıldız kara Kuvetleri Piyade er, GATA K.LIĞI ANKARA ETLİK

Praetor------------ ADAY NO: 32811 Tank Er ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K.LIĞI ANKARA ETİMESGUT Kara Kuvvetleri

sejder------------- ADAY NO: 34075 Piyade Er ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K.LIĞI ANKARA ETİMESGUT Kara Kuvvetleri

akceylan--------- ADAY NO: 11117 ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K.LIĞI ANKARA ETİMESGUT

Bigger fish------ ADAY NO: 10357 EREN Topçu Yedeksubay TOP. VE FÜZE OKL. K.LIĞI ANKARA POLATLI Kara Kuvvetleri ÇEKİLİ OBÜS ATIŞ TK.K.

-ceo07---------- ADAY NO: 50702 50702 MUTLU BİLSAY Jandarma Er ANKARA İL J. K.LIĞI ANKARA Jandarma

OneRing1981--- ADAY NO: 32249 MEHMET MESUD Piyade Er 28'İNCİ MKNZ.P.TUG. (BARIŞ GÜCÜ) K .LIĞI ANKARA MAMAK Kara Kuvvetleri

• merhaba tertipler
    KAYSERİ KOMANDO TUGAYI ZİNCİDERE maalesef
    benim kadar şanslı olan varmı
    yada burayla ilgili bilgisi olan

• downer82 ,
    EAGLE37,
    TAFABA,
    =WF= Wodanfire,
    VOLKAN58,
    mersen,
    selcukist
    voyagerman

Beyler bakın 8 kişiyiz bana pm'den ulaşan arkadaşları ekledim salı akşamı mutlaka görüşelim.. lokum ikram edicem size:) Bu arkadaşlar içinde veya haricinde istranbuldan binmek isteyenler olursa ki ben öyle yapacağım perşembe kamil koç ve kütahyalılar firmalarının sabah 8:30' daki araçları takriben 14:30-15:00 gibi Kütahya'da olacak, birlikte alalım.Bu arkadaşlara msn'i pm'liyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle37 -- 10 Nisan 2007; 0:56:06 >
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.