arkadaşlar herkese hayırlı tezkereler öncelikle. Aydın İl Jandarma var mı aramızda, giden ya da daha önce orda yapmış olan görevini.
47'NCİ MOT. P. A. K.LIĞI KONYA piyade er
quote:
Orjinalden alıntı: chinaski
quote:
Orjinalden alıntı: eteksen
Piyade erlik nasıldır arkadaşlar? Bana çıkan yer sürgün yeri imiş. Eğitimleri çok sıkı imiş. Ayrıca kısalığın hiçbir değeri yokmuş. Sürekli çapraz nöbet tutuluyormuş. Usta birliğinde bina içi bir görev alabilir miyiz acaba?
neresi senin?
Isparta jandarma il komutanlığına giden ve ya burayla ilgili bir bilgisi olan yok mu tertipler...
Az önce takvimi aldım hesapladım da. Kısa dönemler için 11 gunluk kafa ıznını cıkarsak ve 12 gun olan iznide kullanmazsak 5 ay 7 gün askerlik yapmamız gerekıyor. ve hesapladıgım tarihe göre eylül 17 de evde oluyoruz.Dogru dimi bi hata yapmıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: NoNiCK
KIRKLARELİ ' Yolcuları....
17- NONİCK-------------ADAY NO: 10235 MURAT Piyade Er 55'İNCİ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI KIRKLARELİ Kara Kuvvetleri
benimde 55'İNCİ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI KIRKLARELİ orda görüşürüz :)
quote:
Orjinalden alıntı: NoNiCK
Az önce takvimi aldım hesapladım da. Kısa dönemler için 11 gunluk kafa ıznını cıkarsak ve 12 gun olan iznide kullanmazsak 5 ay 7 gün askerlik yapmamız gerekıyor. ve hesapladıgım tarihe göre eylül 17 de evde oluyoruz.Dogru dimi bi hata yapmıyorum.
benimde 55'İNCİ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI KIRKLARELİ orda görüşürüz :)
Iyi geceler saygideger tertipler..
Oncelikle 313lerin forumunu okudum ve oradaki karisikligi gorunce bu donem son derece hos adil ve hizli bicimde sonuclari aciklayan herkese bir kez daha tesekkur etmek istedim. Saolun varolun...
Arkadaslar ben EDREMIT BALIKESIR"e gidicem ve ne yazik ki yeterli bilgiye ulasamiyorum. Acikcasi bir olumlu cumleye bile cok ihtiyacimiz var bu gunlerde belli ki. O cumleyi kurabilecek usta tertiplerden olabilir ya da belki edremitli balikesirli arkadaslardan 19. Piyade tugayi konusunda biraz bilgi alabilirsem cok mutlu olurum..
Herkese bir kez daha tesekkur ediyor ve hayirli teskereler diliyorum.
Ayrica benim sinava girerken sakladigim ve iyi bir puan aldigim yabanci dil sinav sonucum var. Bunu gittigimde ne zaman kullanmaliyim? Ingilizce bilen var mi dendiginde sazan gibi atlamak istemiyorum da. Tecrubeli arkadaslarin her turlu fikri icin simdiden minnettarim...
BOLU Kom. Tugayı Piyade Er çıkan varmı ya da bilen varmı? Kısa dönem ne yapar orada
benim bildiğim ay hesabına göre hesaplanıyor yani eylülden izin gününü çıkarırsak 18 eylül olur sanırım bizim terhis :)
Aday No: 40047 Nebi AYDOĞDU Van İl Jandarma Komutanlığı Van Başka Van'a gidecek arkadaş varmı ? jandarmaları ekstra bekleyen bişeyler oluyormu? mail&msn: nebiaydogdu@gmail.com
SANIRIM BİR ONCEKI SAYFADAKI LİSTEDE ORADA BULUNAN VE YARDIMEDEBİLECEĞİNİ SOYLEYEN BİR UST DONEM VAR İDİ
quote:
Orjinalden alıntı: simula
BOLU Kom. Tugayı Piyade Er çıkan varmı ya da bilen varmı? Kısa dönem ne yapar orada
toureg tertibimle beraber gidiyoruz gataya herkeze selamlar.bu arada burak kaydettim telini.ararım bugun seni yer ayırtırız.
tüm arkadaşlara ve tertiplere iyi geceler arkadaşlar kafama takılan bi soru var bizim bu tuzlada ayın 1-2-3 ünde girdiğimiz yazılı sınav neyin belirleyicisiydi?
AZ ONCE BİLET OLAYINI HALLETTİM,ÇARSAMBA GUNU İSTANBULDAN UCUYORUM KARSA,BELKI O GECEYİ ORALARDA BİR YERDE OGRETEVİNDE FALAN GEÇİRİRİM ,BELKIDE 1 GUN ONCEDEN GİDERİM
Anlasıldı Tuzlaya gitmeden buradan bir tertip bulamayacağım
MUHTEMELEN FORUMUN İLK SAYFALARNDA VAR İDİ,İLK GUNUN BİZİ NELERIN BEKLEDİĞİNİ BİR ARKADAS YAZMIŞTI,YANİ OKUDUGUMU HATIRLIYORUM ŞİMDİ ONU BULUP OKUYACAĞIM
İKİMİZDEN BAŞKA DENİZLİ VAR MI?BEN DE MERAK İÇİNDEYİM
quote:
Orjinalden alıntı: aac1914
arkadaslar denizli 11.piyade tugayı olan varmiiii varsa bi hbr versiiiiinnnn nasii bbiiiii yeeerrrrrrrr HAYIRLI TESKERELERRRR