Şimdi Ara

315. Dönem Yedek Subay Adayları (NİSAN DÖNEMİ) BURAYA.... (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
1
Favori
179.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÖNEMLİ NOT:
    Görev Yeri ‘DAĞ.KOMD.OK.VE EĞT.MRK.K.LIĞI’ olan Komando Yedek Subaylardan Aday Numarası 10000 – 50000 arası olanlar görev yerlerine 11 NİSAN 2007 tarihinde katılacaklardır.

Sınav sonuçlarının altındaki bu yazıyı unutmayın Yedek subay komando arkadaşlar.
  • arkadaslar denizli 11.piyade tugayı olan varmiiii varsa bi hbr versiiiiinnnn nasii bbiiiii yeeerrrrrrrr HAYIRLI TESKERELERRRR
  • Aday No 32216
    Adı ve Soyadı SERKAN BERK
    Baba Adı AHMET
    Doğum Yeri MALATYA
    Kuvveti Deniz Kuvvetleri
    Sınıfı Deniz
    Statüsü Yedeksubay
    Branş
    Kabul Toplanma Merkezi
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi KARAMÜRSELBEY DZ. EĞT. K.LIĞI YALOVA ALTINOVA

Tüm arkadaşlara hayırlı tezkereler diliyorum...
  • ARKADASLAR denizli ciktiiii 11.piyade tugay komutanligi ne olur cevab verin nasi bi yermis deliiiirceeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
  • 4'ÜNCÜ KOR.ULŞ.HF.OTO BL.K.LIĞI ANKARA MAMAK

arkadaşlar burayla ilgili bilgisi olan varmı acaba. nasıl biyer çok merak ediyorum. araştırmalarımdan da bişey ögrenemedim.
  • ali dağ diye biryer var erciyesin dibinde talasın yanıbaşında aslında talasın alidağa yaslı biçimde kurulduğunuda diyebilirim ama sizin karagah dağın öteki tarafına bakıyor ve türkiyede en iyi yamaç paraşütü yapılan yerlerden ve hatta dünyada sayılı yerleden biri olarak sayılabilir. yani gittiğin yer biraz tozlu rüzgarlı ve güzel bir yer.
    quote:

Orjinalden alıntı: needfor_

merhaba tertipler
    KAYSERİ KOMANDO TUGAYI ZİNCİDERE maalesef
    benim kadar şanslı olan varmı
    yada burayla ilgili bilgisi olan

• izmir il jandarma komutanligi hakkinda bilgisi olan yok sanirim? (kacinci sorusum bilmiyorum)
  • quote:

Orjinalden alıntı: momkaykut

quote:

bi de piyade taburuna dusersen, cehenneminin 100 kilometre daha derin, 1000 derece daha sıcak olacaktır. sanırım tanrı bile yardım edemez, ama yine de sıkça başvurmakta yarar var.

guzel yaziymis harbiden
    saol tertip eksik olma

su son iki sayfayi okuduktan sonra lanet olsun keske vana gitseydim yada egridire gibi bir dusunce uyaniyor ancak tabiki bu alinti yaptiin yazinin tam tarihini de yazarsan sevinirim zira tugay komutani iki yildir ordaymis ve ayrica 15 derecenin uzerinde olur sicaklik gibi geliyor bana nisan mayis haziran temmuz ve austosta

2006. bizim dağıtım yine balıkesir içinde bi yerlere olacak artık sıkıcaz dişimizi. sen nereden geleceksin edremite, ne zaman teslim olacaksın. ben 12 si öğlen falan yada öğleden sonra 14:00-15 arası gibi anca.

• Arkadaşlar bana da jandarma er Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığı çıktı. Var mı o civarda kimse?
  • arkadaşlar 2.ORDU MUHABERE ALAY KOMUTANŞIĞI - MALATYA VARMI
  • JANDARMA KOMANDO OKUL K.LIĞI İZMİR FOÇA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasha39 -- 10 Nisan 2007; 1:31:14 >
  • tamam izmir yok madem sunu soralim, il jandarma komutanliklarinda egitimler nasil olur?
  • KIRKLARELİ ' Yolcuları....

17- NONİCK-------------ADAY NO: 10235 MURAT Piyade Er 55'İNCİ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI KIRKLARELİ Kara Kuvvetleri

49- nedemenede---------ADAY NO: 65. Mekanize Piyade Tugg. Kom. Lüleburgaz/Kırklareli
  • HAKKARİ İl Jandarma Komutanlığı

Yokmudur bu tarafa giden ????

Galiba sadece ben çıktım oraya..
  • Beyler Sabah ogrenir ogrenmez yazmıstım ancak listeye ekleyen olmamıs.
    P. OKL. K.LIĞI İSTANBUL TUZLA 'dayım.
    gerce henuz oraya cıkanını gormedim ama olur da aynı yere dusen tertiplerim warsa
    haberleselim. Carsamba gecesi yola cıkıyorum ben de. Oglen saatlerinde teslim olacagım.
  • Konya bu forumda pek az.
    Banada 47'NCİ MOT. P. A. K.LIĞI KONYA piyade er çıktı.

quote:

Orjinalden alıntı: sleepwalker

Arkadaşlar Konya'ya giden var mı Jandarma olarak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: crkoglu

HAKKARİ İl Jandarma Komutanlığı

Yokmudur bu tarafa giden ????

Galiba sadece ben çıktım oraya..

hnfilik.

Jandarma Er, 4'ÜNCÜ J. SNR. TB. K.LIĞI / KÖPRÜLÜ HAKKARİ ÇUKURCA

Kindzadza

2'NCİ J. SNR. TB. K.LIĞI HAKKARİ YÜKSEKOVA

Bu arkadaşlar var istersen onlaa ulaşmaya çalış...
  • Piyade erlik nasıldır arkadaşlar? Bana çıkan yer sürgün yeri imiş. Eğitimleri çok sıkı imiş. Ayrıca kısalığın hiçbir değeri yokmuş. Sürekli çapraz nöbet tutuluyormuş.
    Usta birliğinde bina içi bir görev alabilir miyiz acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eteksen

Piyade erlik nasıldır arkadaşlar? Bana çıkan yer sürgün yeri imiş. Eğitimleri çok sıkı imiş. Ayrıca kısalığın hiçbir değeri yokmuş. Sürekli çapraz nöbet tutuluyormuş.
    Usta birliğinde bina içi bir görev alabilir miyiz acaba?

neresi senin?
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.