Şimdi Ara

315. Dönem Yedek Subay Adayları (NİSAN DÖNEMİ) BURAYA.... (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
1
Favori
179.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şimdiden askere gidecek arkadaşlara hayırlı teskereler diliyorum.

Aday No 31635
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi HV. SVN. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI İSTANBUL ÇEKMEKÖY

.....pascuu -------- ADAY NO: 41027 Hv.Sn.Okul Komutanlığı İstanbul/Çekmeköy Kısa Dönem.....
    pascuu kardeş Aynı yerdeyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagle37

downer82 ,
    EAGLE37,
    TAFABA,
    =WF= Wodanfire,
    VOLKAN58,
    mersen,
    selcukist
    voyagerman

Beyler bakın 8 kişiyiz bana pm'den ulaşan arkadaşları ekledim salı akşamı mutlaka görüşelim.. lokum ikram edicem size:) Bu arkadaşlar içinde veya haricinde istranbuldan binmek isteyenler olursa ki ben öyle yapacağım perşembe kamil koç ve kütahyalılar firmalarının sabah 8:30' daki araçları takriben 14:30-15:00 gibi Kütahya'da olacak, birlikte alalım.Bu arkadaşlara msn'i pm'liyorum

Merhaba arkadaşlar ben de Kamil Koç2tan biletimi aldım perşembe sabahına
    İstanbul'dan Kütahya'ya

numaram 34285
    Görüşmek üzere
    MSN : ikargi@hotmail.com

• quote:

Orjinalden alıntı: TogiSamurAi

toureg tertibimle beraber gidiyoruz gataya herkeze selamlar.bu arada burak kaydettim telini.ararım bugun seni yer ayırtırız.

Tamamdır Tertip!

Bizi orda netçekler ben hala anlamadım ama neyse, gidince öğreniriz artık :)
  • Dun sabah bu saatlerde muthis youn olan sayfada su an herkes uyuyor galiba...
    Bu arada Ersen ve Dadaslarin bi sarkisi vardi:

Amaan Tertiiip Can teertiiip
    Hasrete Katlan Tertiiip
    Bu Gunler Geeliir Geeceeer
    Uzulme Asalan Teertiiip diye. Acaba bu sarkiyi bi yerden bulabilir miyiz? Super sound ve moral olur gitmeden..

Bugun teslim olacak arkadaslara hayirli tezkereler diliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi momkaykut -- 10 Nisan 2007; 8:38:37 >
  • Malesef Erzincan'a uçak bulamadım. THY vardı o da dolmuş. Erzurum'a var onda da çok pahalı yerler kalmış ve ayrıca oradan Erzincan'a nasıl geçerim belli değil

Sonuç olarak kara yolu gözüktü. İstanbul - Erzincan

Hangi otobüs firmaları gidiyor bileniniz var mı??

Gerçi birazdan evden çıkıyorum öğrenmeye biletimi almaya...

Hepimize hayırlı teskereler kardeşlerim
  • beyler antepe düştük güzel memlekette sözlüklerde, formlarda, internette hiç bir bilgi bulamadım. . nasıldır acaba bi bilen duyan varmı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackeagle34

quote:

Orjinalden alıntı: eagle37

downer82 ,
    EAGLE37,
    TAFABA,
    =WF= Wodanfire,
    VOLKAN58,
    mersen,
    selcukist
    voyagerman

Beyler bakın 8 kişiyiz bana pm'den ulaşan arkadaşları ekledim salı akşamı mutlaka görüşelim.. lokum ikram edicem size:) Bu arkadaşlar içinde veya haricinde istranbuldan binmek isteyenler olursa ki ben öyle yapacağım perşembe kamil koç ve kütahyalılar firmalarının sabah 8:30' daki araçları takriben 14:30-15:00 gibi Kütahya'da olacak, birlikte alalım.Bu arkadaşlara msn'i pm'liyorum

Merhaba arkadaşlar ben de Kamil Koç2tan biletimi aldım perşembe sabahına
    İstanbul'dan Kütahya'ya

numaram 34285
    Görüşmek üzere
    MSN : ikargi@hotmail.com

Tertip ben de 21 numaraya perşembe sabahına kamil koç'tan bileti aldım, numaranı söylersen molalarda buluşuruzotobüsten inince taksiye beraber bineriz eğer inzibatlar bizi karşılamazsa msn için pm attım.

• Yaw 313 ya da önceki dönemlerden, askerliğini Polatlı'da yapmış olan ya da Polatlı topçu ve füze okulu nasıldır bilen varsa allah rızası için bi yorum yapsın. Ankara'ya evci çıkarıyolarmı? İnternette çok az bilgi bulabildim. Sesimi duyan varmı?
  • eveeeettt sevgili torunlarım alt devrelerim comezimlerim pvclerim :) bu terimleri ogrenceksiniz her ne kadar size simdi yabanc gelsede :) dort gozle sizi bekliyoruz kac aydır nerdesiniz bakiyim siz :) ben 313. kd'im afyon jandarma'da çavus olarak goreve devam ediyorum hali hazirda safak 37! afyon jandarmaya dusen varsa beni 1 ay boyunca sıksık gorecek! simdi sormak istedginiz birsey varsa elimden geldigi kadar yardimci olmaya calisirim! ayfona dusmus olanlara yardımcı olma sansım cok daha yuksek sonucta buradakı duzenı bılıyorum! sızelere basıt onerıler hemen askerlık psıkıoljısıyle ılgılı: kafanıza cok fazla takmayın askerlik olayını zaten geldıgınızde 15 gun ıcınde sıvılle alakalı olan herseyı unutacaksınız merak etmeyın ıstemesenızde unutturuyolar! ılk 10 gun bıraz zorlu gececek ama dert etmeyın o tempoya alısıyosunuz! kısa donem gelecek olan arakdaslar kendılerını oldukca sanslı sayabılırler cunku uzun donem askerlerle biz kısa donem askerlere uygulanan muamele ve egıtım cok cok farklı! bu soyledıgımı gelınce anlayacaksınız hani bazı seyler anlatmakla olmaz yasanır derler ya işte tamda bu tarıfe uyuyo bu durum! ayrıca oyle delıler gıbı alısverıs yapıp cok fazla para harcamayın sımdıden soyleyeyım! almanız gereken baslıca seylerı lıstelıyorum
    1- 5 fanila
    2- 5 don
    3- 5 cıft corap
    4- boyuna asılan cuzdan ılk etapta bayaa faydalı olcaktır
    5- yanınıza 1 takım cok ıyı olmayan esofman alın yatmak ıcın askerıye tane verecek ama onu sporda kullanırsınız
    6 - spor ayakkabıyla gıtmenızı tavsıye ederım ayakkabı genelde serbest olur spor yaparken askerıyenın verdıkelrıyle rahat etmenız ımkansız :)
    7- banyo ve yuz havlusu
    8- pudra ve 1 sıse sıvı sabun alın
    9- tras bıcagı kopuk losyon yada kolonya(her yere sokmayabılırler bızde problem olmadı)
    eveet şimdilik bu kadar :) afyonkarahisar jandarmaya dusenler özelden msj atsınlar onlarla ozel goruseyım!!! herkese kolay gelsın dıyorum sımdden hayırlı teskereler sormak ıstedıgnız bısey olurs ben burdayım!

• verdiğiniz bilgiler için teşekkürler ebru hanım
    quote:

Orjinalden alıntı: ebruuli

arkadaşlar hepinize hayırlı ve de uğurlu olsun. Allah hepinize sağlıkla gidip dönmek nasip etsin.

EĞİRDİR DAĞ KOMANDO OKULUNA GİDECEK OLAN YEDEK SUBAY VE KISADÖNEM PİYEDE ER OLARAK GİDECEK ARKADAŞLAR HEPİNİZE BURADAN ORTAK YAZAYIM.ÇÜNKÜ BURADAN GÖRDÜĞÜM KADARIYLA, ISPARTA EĞİRDİR DAĞ KOMANDO OKULUNA GİDECEK OLANLAR:
    lord,vanceto,mveysel,özgür325,hasanbüyük,zkeskin,fcuprototip,untauch...

kısa dönem (piyade er yazar)yada uzun denem yedek subay gidecek olan 315 arkadaşlar;
    öncelikle bilin ki HERKES ASKER OLUR AMA KOMANDO OLAMAZ..
    GÜÇLÜYÜZ, CESURUZ, HAZIRIZ BİZ" yazısının yazdığı Sivri tepe dağının eteklerinde kurulmuş olan dağ komando okulundaki 313. dönem askerler dört gözle sizleri bekliyorlar. unutmayın ki onlarda sizlerin yaşadıklarını ve oraya gidince yaşayacaklarınızı 4 ay kadar önce yaşadılar. ilk gittiğinde ürkmeyin bilin ki sizin yaşadıklarınızı yaşamış olanlar var.

Yanınızda çok eşya götürmeyin, dolap sorunu olacak, eşyalarınızı valize direkt koymayın önce poşetlere sonra valize, çünkü valiz boşalt dediklerinde acele ve karmaşada eşyalar yere saçılıp dağılmasın.
    313. dönem gibi kalabalık gitmediğiniz için karmaşa çok olmaz belki ama ilk teslim olduğunzda kayıt işlemleri yapacaklar geceyarısına kadar, yatmanız zor olacak, sonra sabahları kalkış saatini 5 olacak. acemilik boyunca nöbet yok. kısa dönem olanlar
    acemilik bitince eğirdirDe kalacaklar yada ısparta merkezde bulunan dağ komando okuluna gidecekler, eğirdirin yemekleri iyi ısparta kötü. yedek subayların acemiliği bitince gidecekleri 6 tane olası yer var.

KOMANDO OLAN ASKER BOL BOL DAĞA ÇIKACAK VE YÜRÜYECEK, engebeli ve tırmanışı çok olan bir yer. yatakhane ile yemekhane arası çok uzak, banyonuz bile uzak ve hamam şeklinde.
    herşeye sıra bekleyeçeksiniz saatlerce. (kış aşında gitseydiniz donacaktınız orası ayrı. soğukta yemekhane önünde en az iki saat yemek bekleyecektinis. sebep: soğuk eğitimi) komando üşümez, komando acıkmaz, kamonda yorulmaz, AMA HERKES DE KOMANDO OLAMAZ, inancınızı ve gücünüzü göreceksiniz. BİR İNSANIN HAYATINDA YAPAMAYACAĞINI DÜŞÜNDÜĞÜ BİR ÇOK ŞEYİ NASIL YAPTIĞINI NE KADAR GÜÇLÜ OLDUĞUNUZU GÖRECEKSİNİZ.

EĞİTİM ÇAVUŞU OLMAK DEMEK;
    Acemiliğiniz bittikten sonra eğirdirde kalırsanız yada ıspartaya giderseniz eğitim çavuşu olma ihtimaliniz çok yüksek. benim eşim eğitim çavuşu mesela, eğitm çavuşu olunca acemi askerleri siz yetiştiriyorsunuz demektir. normal er olarak gelen acemi erlere siz komutanlık yapacaksınız yatmaları kalkmaları dağa çıkmaları için her zaman siz olacaksınız. tüm eğitimlerini siz yaptıracaksınız. hergün nöbet tutacaksınız.

sabah 5 te kalkılacak, emriniz altındakie yüzlerce asker kalrılacak yemekhaneye götürülecek vs vs tüm herşeyinden siz zorumlusunuz,. işiniz çok fazla olacak günlük ortalama 4/5 saatlik uykunuz olacak ve vc ye bile gidecek zaman bulamayacaksınız. , hergün dağda eğitim var. mesela eğitim alanına gidihp gelmeniz 20 km. hergün 20/25 km lik yürüyşüsler var, büyük intikal olduğunda dağda kalacaksınız birkaç gün.
    her gece nöbet gelecek size. hafta sonu günde iki nöbet denk gelecek, nöbet yeriniz 1 saatlik yüreme mesafesinde. 2 saat çapraz nöbet tutup gemlek için 4 saatiniz gidecek yani 2 saat nöbet 2 saat gidiş geliş yolu. o kadar çok yürüyeceksiniz ki kas yapacaksınız. heheh. YANİ EĞİTİM ÇAVUŞU OLMAK ZOR. sürekli iş, sürekli nöbet, sürekli uykusuzluk ve yorgunluk, Allah yardım etsin, ( benim eşim yaptığına göre sizler de yapacak ve bitireceksiniz elbet)
    çok güzel arkadaşlıklarınız olacak , rahat olun, alışılıyor,
    herkes yata yata askerlik diye anısını anlatırken sizlerin anlattıklarına kimse inanmayacak ve gıptayla size bakacaklar.siz bir gün içinde neler yaptığınızı anlattığınızda kimse size inanmayacak.
    aklıma gelenler bunlar.
    RAHAT OLUN VE SON BİRKAÇ GÜNÜNÜZÜ GÜZEL YAŞAYIN

ASKERE GİTMEK ZOR AMA ASKER YOLU BEKLEYENLER İÇİN DE ÇOK ZOR.
    ALLAH HEPİNİZİN YARDIMCISI OLSUN, ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN VE HEPİNİZE SAĞ SALİM DÖNEMK NASİP ETSİN.

• kardes bende hava er kütahya kısa dönem benım maıl adresım bu

esrefgungor@hotmail.com
    hava er cıkanlar benı eklesın maıl atsın orda gorsusuruz bence ıyı olur konydan gelecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: redstar83

ayrıca oyle delıler gıbı alısverıs yapıp cok fazla para harcamayın sımdıden soyleyeyım! almanız gereken baslıca seylerı lıstelıyorum

Bilgiler icin cok tesekkurler, gerci ben balikesire gidiyorum ama...

Kantinlerde satilan malzemeyi disaridan alip kaziklanmak istemem. bu konuda da biraz bilgi verir misiniz? az sonra alisverise gidiyorum da
  • arkadaslar yok mu koca forumda AMASYA ya giden
    15'İNCİ P. EĞT. TUG. K.LIĞI AMASYA
    Piyade Er
    warsa iletisim kuralım msn = mersonum@hotmail.com
  • Unuturmuyuz. hepinizden bir gün önce başlıcam askerliğe
    quote:

Orjinalden alıntı: eteksen

ÖNEMLİ NOT:
    Görev Yeri ‘DAĞ.KOMD.OK.VE EĞT.MRK.K.LIĞI’ olan Komando Yedek Subaylardan Aday Numarası 10000 – 50000 arası olanlar görev yerlerine 11 NİSAN 2007 tarihinde katılacaklardır.

Sınav sonuçlarının altındaki bu yazıyı unutmayın Yedek subay komando arkadaşlar.

• Bolu Kom. Tugayı Kısa Dönem piyade giden ya da hakkında bilgisi olan varmı? Ebru hanım yazdıklarına benziyor herhalde:) Özellikle SERHATYILMAZ cevabını bekliyorum.... Bak biletin geliyor.....
  • Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığı Mühimmat Komutanlığı 3'ncü Mühimmat Depo Komutanlığı 31'inci Mühimmat Bölük Komutanlığı Sivas
    Giden varsa arkadaşlar haberleşelim

tolgagu_ler@hotmail.com
  • kayseri il jandarma atalay333@mynet.com
  • izmir il jandarma hakkinda bilgisi olan
  • 45'İNCİ BKM.MRK. K. LIĞI ANKARA ETİMESGUT piyade kısa dönem (mak.müh.) arkadaşlar fikir sahibi olanlar varsa paylaşırsa sevinirim
  • komando olamadık ben askere gitmiyom
    levazım nedir yaww
    ahçımıyım ben
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.