Şimdi Ara

315. Dönem Yedek Subay Adayları (NİSAN DÖNEMİ) BURAYA.... (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
1
Favori
179.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: chinaski

quote:

Orjinalden alıntı: weys_el

sagolasın arkadasım sanada ıyı teskereler bızım arkadaslarda ızmırde yaptı gıttıgın yer baya guzel
    quote:

Orjinalden alıntı: chinaski

quote:

Orjinalden alıntı: weys_el

arkadaslar bende
    ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K.LIĞI ANKARA ETİMESGUT
    PİYADE ER

sinava orada girdim, kocaman bir yer. guzeldi. hayirli teskereler:)

sağol moral icin:)

yav izmir için moral mi aranır:)ben izmir de yasıyorum komutanlarını da saglama alırsan çiçek gibi askerlik yaparsın.
    Canım yer güle oynaya git.

• quote:

Orjinalden alıntı: depocey

tertip sende amma cinmissin ha spordan yırtmak için .

Neyse benimkisi işin şakası geçmiş olsun ne diyim.
    quote:

Orjinalden alıntı: usenas26

başıma talihsiz bir olay geldi.ayak serçe parmağı mı kırdım. bu halimle askeriyede ayvayı yedim.

HAKKETEN YA"DUYAN BU TEPKİYİ VERİYO.ÇOK MORALİM BOZUK.

• quote:

Orjinalden alıntı: pascuu

quote:

Orjinalden alıntı: ifa34

Slm arkadaşlar...
    Şimdiden askere gidecek arkadaşlara hayırlı teskereler diliyorum.

Aday No 31635
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi HV. SVN. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI İSTANBUL ÇEKMEKÖY

.....pascuu -------- ADAY NO: 41027 Hv.Sn.Okul Komutanlığı İstanbul/Çekmeköy Kısa Dönem.....
    pascuu kardeş Aynı yerdeyiz

oh be bi tane donanimhaberli tertip buldum

çekmeköylü 3 kişi olduk :)

• yav yokmu trabzon il jandarma... acil haber ve bilgi... bu arada çekmeköye düşenler yaşadı valla benimle irtibata geçin orada bir tane arkadaşım astsubay size yardımcı olurum
  • 1'İNCİ Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı MANİSA 315 KD
    gidecek olan varsa P.M atın..perşembe sabahı orda olacağım..
    birde daha önce giden varmı manisaya ?
  • arkadaşalr öncelikle herkese hayırlı teskereler

istanbul blg. jandarma komutanlığı çıkan varmı aranızda
  • arkadaşım ben 313 . dönem değilim ama polatlıda sınava girdim 315. dönem

ortam çok güzeldi orda kısa dönem çavuş verdiler sınav sırasında muhabbet ettikte oranın çok rahat olduğunu söyledi ortamlarını gördüm çok rahatlardı bildiklerim bu kadar banada istanbul jandarma blg. komutanlığı çıktı

sana hayırlı teskereler kardeş
  • tunceli hozat varmı aranızda??

313 ler olarak bekliyoruz çok rahat edersiniz burada
  • SAKARYA 1.PİYADE TUGAY KOMUTANLIĞI, BİRİ BANA ANLATSIN:d
  • SaDDyy ve BENDEN başka AĞRI VARMI?
  • komando olarak özelliklede uzun dönem komando olarak yapacaklara bi tavsiye de ben weriimm.

eğitimlerde malum dağ tepe taş toprak sizi bekliyor.engebeli arazide sırtınızda 15 kilo yükle eğitim yapacağınız için ayak bilekleriniz burkulabilir.Bu burkulmalar bi süreden sonra yeretmeye başlıyor ve en ufak bir harekette yeniden burkulmalara sebep oluyor.
    Eğer böyle bi durumla karşı karşıyasanız yada karşı karşıya kalırsanız size tawsiyem dağcıların kullandığı bilekliklerden almanız.biraz pahalı ama inanın çok faydasını görürsünüz.ortopedik eşya yada medikal eşya satan yerlerde bulabilirsiniz.eğirdirde kışın kar olduğu için belki pek sorun olmamıştır bu söylediğim ama artık kar olmayacağı için başınıza gelebilir foçada ise her daim geçerli ne yazıkki
    .
  • YA HİÇ Mİ BİNGÖL YOK BE KARDEŞİM...TEK BAŞIMIZA KALDIK...PERŞEMBE SABAHI 5.40 UÇAĞIYLA ELAZIĞA GİDİYORUM.THY.VARMI BARİ ORAYA GELEN ÇIKSIN....:))))))
  • quote:

Orjinalden alıntı: zoberade

quote:

Orjinalden alıntı: pascuu

quote:

Orjinalden alıntı: ifa34

Slm arkadaşlar...
    Şimdiden askere gidecek arkadaşlara hayırlı teskereler diliyorum.

Aday No 31635
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi HV. SVN. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI İSTANBUL ÇEKMEKÖY

.....pascuu -------- ADAY NO: 41027 Hv.Sn.Okul Komutanlığı İstanbul/Çekmeköy Kısa Dönem.....
    pascuu kardeş Aynı yerdeyiz

oh be bi tane donanimhaberli tertip buldum

çekmeköylü 3 kişi olduk :)

Çekmeköye 4. kişi aranıyor

zoberade kardeş aday no kaç? necisin yani
    Bu arada çekmeköy hakkında bilgisi olan varmı?

• Beyler dünden beri cevap bekliyorum.

Benim gideceğim yer 8. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı TEKİRDAĞ

Orası nasıldır? Orda askerlik yapmış olan yada Tekirdağ'da oturan birisi biraz bilgi verirse çok sevinirim. Bide Askeri birlik Tekirdağ merkezde mi? Otobüs Çorluya kadar gidiyo, Çorludan askeri birliğe rahat gidebilir miyim? Bide orda Kısa Dönemlere nasıl davranılır? Bilgisi olan varsa lütfen cevap yazsın. Zaten üzüntü içindeyim bide siz üzmeyin

• Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Piyade
    Statüsü Er
    Branş
    Kabul Toplanma Merkezi ERZİNCAN Kab.Top.Mrk.K.lığı
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 3'ÜNCÜ MÜHT.DP.K.LIĞI 33'ÜNCÜ MÜHT.BL.K.LIĞI ERZURUM ILICA

Ilıcayı ve gideceğim komutanlığın yerini bilen var mıdır
  • ÖNEMLİ NOT:
    Görev Yeri �DAĞ.KOMD.OK.VE EĞT.MRK.K.LIĞI� olan Komando Yedek Subaylardan Aday Numarası 10000 � 50000 arası olanlar görev yerlerine 11 NİSAN 2007 tarihinde katılacaklardır.

Askeriyenin mantıksızlıkları ile gitmeden ilk biz tanıştık iyi mi.. Ha bir gün önce ha bir gün sonra diyecekler olabilir ama numaram o aralıkta diye neden ben bir gün fazla askerlik yapıyorum anlamıyorum.. İzin kağıdı diye verdikleri şey 12 Nisan 2007 Saat 17:00'ye kadar diyor sonuçta.. Ne olur ki 11 değil de 12'sinde gidilse.. Sonuçta herkes internetten öğrenmiyor sonuçları, benim bir kaç arkadaşım telefonla öğrendi ve o yazıyı görmemiş olabilir.. Kaç kişi var burdan aynı durumda olan.. Herkes 11'inde mi gidiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 55ihsan55

Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Piyade
    Statüsü Er
    Branş
    Kabul Toplanma Merkezi ERZİNCAN Kab.Top.Mrk.K.lığı
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 3'ÜNCÜ MÜHT.DP.K.LIĞI 33'ÜNCÜ MÜHT.BL.K.LIĞI ERZURUM ILICA

Ilıcayı ve gideceğim komutanlığın yerini bilen var mıdır

tertip benimki de ılıca.erzuruma 15 km falan. neredeyse şehrin içi gibi bir yer olmuş.

ama benimki ulaştırma alay kom.

yazrın 16:00 da uçakla direk birliğe gidiyorum.

inşallah tutupta geri ktm ye göndermezler..
  • TUZLA PİYADE OLKULUNA GİDECEKLER...SİZİ BİLGİLENDİREBİLİRİM.
  • Doğum Yeri FOÇA
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Piyade
    Statüsü Er
    Branş
    Kabul Toplanma Merkezi
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi K.K.LOJ.K.LIĞI BKM.K.LIĞI 8'İNCİ ANA BKM.MRK.K.LIĞI AFYONKARAHİSAR

Neyseki dh de bizim yere düşen başka arkadaşlarda varmış. Orada tanışırız artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilelebet -- 10 Nisan 2007; 20:16:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _frd_

Ferdi Özyolcuoğlu
    K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 4'NCÜ MÜHT.DP.K.LIĞI 41'İNCİ MÜHT.BL.K.LIĞI AFYONKARAHİSAR

Tertip biz şimdi aynı yerdemiyiz, yoksa farklı ve uzak kısımlardamıyız?
  • 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.