Şimdi Ara

315. Dönem Yedek Subay Adayları (NİSAN DÖNEMİ) BURAYA.... (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.480
Cevap
1
Favori
179.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eeee herkezi yol telaşesi sardı,forumun nufusu iyice tenhalaştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: b_sevki

eeee herkezi yol telaşesi sardı,forumun nufusu iyice tenhalaştı

bişey sorcam. ktm ye gitmeden direk birliğe gitsek ne olur.

ben zaten uçakla gidiyorum erzuruma. birlik de yakınmış.

geri erzincana göndermezler inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bettorman -- 10 Nisan 2007; 21:21:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilelebet

Doğum Yeri FOÇA
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Piyade
    Statüsü Er
    Branş
    Kabul Toplanma Merkezi
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi K.K.LOJ.K.LIĞI BKM.K.LIĞI 8'İNCİ ANA BKM.MRK.K.LIĞI AFYONKARAHİSAR

Neyseki dh de bizim yere düşen başka arkadaşlarda varmış. Orada tanışırız artık.

tertip sanırım aynı alayın içindeyiz ama bölüklerimiz farklı.. Sonuçta aynı yerde olucaz acemilik boyunca mutlaka karşılaşırız..
    Forumdan cuneyty nickli arkadaşla bire bir aynı yerdeyiz..

Safak : 156
    Parola : donanimhaber

• kutahyaya cıkanlara bilgi verebilirim.. şimdiden rahat edicekleriini söleyebilirim...... mavi kamuflajları olucak şekildir... baya.. farklı olucaklar yanii.. havacılar sonucta:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: thetouristguide

kutahyaya cıkanlara bilgi verebilirim.. şimdiden rahat edicekleriini söleyebilirim...... mavi kamuflajları olucak şekildir... baya.. farklı olucaklar yanii.. havacılar sonucta:)

Merhabalar hocam ahanda biz

downer82 ,
    EAGLE37,
    TAFABA,
    =WF= Wodanfire,
    VOLKAN58,
    mersen,
    selcukist
    voyagerman
    blackeagle34
    ekg98

olarak 10 kişiyiz, fakat kişi nicklerine dikkat edin onlar artık mavi:) Her türlü bilgiye açığız, nisan celbinde gitmiş gidecek olanlar, 313'te gidenler vs..Başlığımızı gün gelir de şereflendirirse ve buradaki 10 tane Havacıyla ilgilenmek isterse her zaman bekleriz

• Askerlikle İlgili Çok hoş bir Site

arkadaşlar bir bakın gitmeden faydalanabileceğimiz şeyler var ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: psychomic

Askerlikle İlgili Çok hoş bir Site

yahu burda ktm lere gitmeden birliğe gidemezsiniz diyor.

ben zaten uçakla direk birliğin yakınındaki havaalanına gidiyorum.

beni geri götürmezler inşallah...
  • BEN UST TERTİPLERDEN KIME SORDUYSAM GUNEYDOGU İLLERİ GİBİ TEHLIKE OLUSTURMAYACAKSA KTM'YE DAHIL OLMA DEDİ,
    HATTA BİR ARKADASIM KENDİSİNİN KTM'Sİ DE DİYARBAKIR'KEN MARDİNE KENDİ İMKANKANLARI İLE GİTTİĞİNİ BELİRTTİ,VE BİR SORUN OLMAMIŞ,
    TABİ BİLEMEYECEĞİZ,BEN KARS SARIKAMISTAYIM,KTM İSE ERZİNCAN,ŞİMDİ KARS'A HAVAYOLU İLE ULASICAM,GİDECEM TESLIM YERINE ORADANDA BANA ERZİNCAN MUHABBETİ YAPARLARSA NAPALIM ORAYA DA GİDERİZ HERSEY VATAN İÇİN,İSTANBULDAN KARSA GİTMİŞİM ,KARSTAN ERZİNCANA MI GİDEMEYECEM

quote:

Orjinalden alıntı: bettorman

quote:

• quote:

BEN UST TERTİPLERDEN KIME SORDUYSAM GUNEYDOGU İLLERİ GİBİ TEHLIKE OLUSTURMAYACAKSA KTM'YE DAHIL OLMA DEDİ,
    HATTA BİR ARKADASIM KENDİSİNİN KTM'Sİ DE DİYARBAKIR'KEN MARDİNE KENDİ İMKANKANLARI İLE GİTTİĞİNİ BELİRTTİ,VE BİR SORUN OLMAMIŞ,
    TABİ BİLEMEYECEĞİZ,BEN KARS SARIKAMISTAYIM,KTM İSE ERZİNCAN,ŞİMDİ KARS'A HAVAYOLU İLE ULASICAM,GİDECEM TESLIM YERINE ORADANDA BANA ERZİNCAN MUHABBETİ YAPARLARSA NAPALIM ORAYA DA GİDERİZ HERSEY VATAN İÇİN,İSTANBULDAN KARSA GİTMİŞİM ,KARSTAN ERZİNCANA MI GİDEMEYECEM

quote:

Orjinalden alıntı: bettorman

quote:

işte biraz saçma değil mi? adamlar senin hayatını bilerek yollarda tehlikeye atmazlar herhalde.

• UMARIM,AMA VERİLEN SİTEDE HAKKETTEN KTM'YE DAHIL OLUNMADAN GİTMENIN YOLU YOK GİBİ BİR LAF ETMİŞ
  • quote:

UMARIM,AMA VERİLEN SİTEDE HAKKETTEN KTM'YE DAHIL OLUNMADAN GİTMENIN YOLU YOK GİBİ BİR LAF ETMİŞ

evet her kim yazdıysa ayıp etmiş

benim de erzincan gözüküyor ama erzuruma uçak var zaten hem de biletimi aldım.hem köye falan da gitmiyorum. yarın vınnnn..
  • hala kayseri il jandarma yok ya
  • artvin de yok. problem değil.
  • Yanımıza giderken nüfus cuzdanı, ehliyet, vergi numarası vs gerekiyor mu?
  • Isparta ya gidenlerin bir kısmı geri dönecek! Geri dönecekleri bir an önce belirlemek için insanların bir an önce birliğe toplanması gerek o yüzden öyle bir not düşmüşler.

quote:

Orjinalden alıntı: Blackhole

ÖNEMLİ NOT:
    Görev Yeri �DAĞ.KOMD.OK.VE EĞT.MRK.K.LIĞI� olan Komando Yedek Subaylardan Aday Numarası 10000 � 50000 arası olanlar görev yerlerine 11 NİSAN 2007 tarihinde katılacaklardır.

Askeriyenin mantıksızlıkları ile gitmeden ilk biz tanıştık iyi mi.. Ha bir gün önce ha bir gün sonra diyecekler olabilir ama numaram o aralıkta diye neden ben bir gün fazla askerlik yapıyorum anlamıyorum.. İzin kağıdı diye verdikleri şey 12 Nisan 2007 Saat 17:00'ye kadar diyor sonuçta.. Ne olur ki 11 değil de 12'sinde gidilse.. Sonuçta herkes internetten öğrenmiyor sonuçları, benim bir kaç arkadaşım telefonla öğrendi ve o yazıyı görmemiş olabilir.. Kaç kişi var burdan aynı durumda olan.. Herkes 11'inde mi gidiyor..

• kimlik ehliyet kesin gerekiyor...vergi no su bilmiyorum ama orda banka hesap nosu açmak için gerekebilir.. ama vergi noları tc kimlik nolarıyla değişti diyede bir haber duymuştum bir zamanlar...
  • askeriyeden içeri girerken üztündeki kimlikleri alırlar, ve sana askeri bir kimlik verirler çünkü artık sivil değilsindir.

tavsiyem bir tek kimlik teslim edin. Genelde nufus cüzdanını teslim etmek en iyisi bu durumda ehliyetinizden mahrum olmazsınız.

quote:

Orjinalden alıntı: eteksen

Yanımıza giderken nüfus cuzdanı, ehliyet, vergi numarası vs gerekiyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkserk

Isparta ya gidenlerin bir kısmı geri dönecek! Geri dönecekleri bir an önce belirlemek için insanların bir an önce birliğe toplanması gerek o yüzden öyle bir not düşmüşler.

quote:

Orjinalden alıntı: Blackhole

ÖNEMLİ NOT:
    Görev Yeri �DAĞ.KOMD.OK.VE EĞT.MRK.K.LIĞI� olan Komando Yedek Subaylardan Aday Numarası 10000 � 50000 arası olanlar görev yerlerine 11 NİSAN 2007 tarihinde katılacaklardır.

Askeriyenin mantıksızlıkları ile gitmeden ilk biz tanıştık iyi mi.. Ha bir gün önce ha bir gün sonra diyecekler olabilir ama numaram o aralıkta diye neden ben bir gün fazla askerlik yapıyorum anlamıyorum.. İzin kağıdı diye verdikleri şey 12 Nisan 2007 Saat 17:00'ye kadar diyor sonuçta.. Ne olur ki 11 değil de 12'sinde gidilse.. Sonuçta herkes internetten öğrenmiyor sonuçları, benim bir kaç arkadaşım telefonla öğrendi ve o yazıyı görmemiş olabilir.. Kaç kişi var burdan aynı durumda olan.. Herkes 11'inde mi gidiyor..

Benim arkadaşımın başına geldi önce amasyaya gitsi orda senden komando olmaz dediler refüze oldu tuzlaya gönderildi :)

• quote:

Orjinalden alıntı: esesli26

arkadaşım ben 313 . dönem değilim ama polatlıda sınava girdim 315. dönem

ortam çok güzeldi orda kısa dönem çavuş verdiler sınav sırasında muhabbet ettikte oranın çok rahat olduğunu söyledi ortamlarını gördüm çok rahatlardı bildiklerim bu kadar banada istanbul jandarma blg. komutanlığı çıktı

sana hayırlı teskereler kardeş

bilgi için teşekkürler :)
  • bilgi için teşekürler. foçaya benden başka kimler geliyo.
  • 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.