Şimdi Ara

315. Dönem Yedek Subay Adayları (NİSAN DÖNEMİ) BURAYA.... (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.480
Cevap
1
Favori
179.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende edremite gidiyorum başka giden varsa mesajlaşalım.
  • Yarın Ankaraya gıdıp teslım olucam arkadaslar hepınız Allah sabır versın . Hayırlı teskereler Allahın ıznıyle 5 ay 5 gun sonra gorusmek uzere kendınıze ıyı bakın canınızı da sıkmayın. ALLAHA EMANET OLUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weys_el -- 11 Nisan 2007; 10:59:27 >
  • Yarın gebze ye gidiyorum.
    Herkese hayırlı tezkereler..
    Allah yardımcımız olsun

Kocaeli Gebze kd piyade er.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCooL -- 11 Nisan 2007; 11:01:45 >
  • Arkadaşlar hepinize hayırlı teskereler.
    askerlik.tv sitesinde yazılanları okuyun. Önceden gidenlerin anlattıklarını kafanıza takmayın bence.
    156 gün sonra görüşmek üzere. Allah'a emanet olun.
  • Merhaba sevgili dostlar,

Ben de 315. Donem Er olarak birligime teslim olmak uzere Sirnak İl Jandarma Komutanligi'na teslim olacagim. ODTU'de yuksek lisans, yedek subay sinavinda minimum 45 dogru yaptigima emin olmak, verdigim 285/300 TOEFL belgesi sonucunda gidecegim yer beni ve ailemi biraz sasirtti ancak elbette hepimiz vatan borcumuzu vatanin herhangi bir yerinde layikiyla odeyecegiz bundan kimsenin kuskusu yok.

Sirnak İl Jandarma Komutanligi'na gidecek arkadas var ise guitar.ist@hotmail.com'dan benimle temasa gecsin lutfen. Yarin oglen 12.30 ucagiyla Mardin'e gidecegim orada KTM'ye teslim olup konvoyla Sirnak'a gececegim kismetse. Gitmeden biraz bilgi topladim; kendi imkanlariyla gitmek isteyen arkadaslara konvoyla gitmelerini oneririm.

Herkese selamlar, hayirli teskereler.

Metin
  • selam arkadaşlar foruma yeni katıldım.. aranızda benim gibi küçükyalı levazım maliye okuluna gidecek var mı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: thetouristguide
    kutahyaya cıkanlara bilgi verebilirim.. şimdiden rahat edicekleriini söleyebilirim...... mavi kamuflajları olucak şekildir... baya.. farklı olucaklar yanii.. havacılar sonucta:)

Şu an Kütahya'da 313 KD olan arkadaşım var, aslında imkanlar yerinde ama, çok da rahat bir ortam olduğunu söyleyemiyor.

Bu ara denetlemeler var zaten, acemilerin eğitimine önem vereceklermiş.
    Toplam 1000 acemi asker gidecekmiş ve 6 binaya ayrılacaklarmış; tabi eğitim veren komutanlar da farklı olacak.
    İmkanınız varsa ismi "Yasin" olan Üsteğmen'e düşmesinler dedi.

Bu arada, bildiğim kadarıyla Kütahya'da acemilikten sonra Doğu illerine ciddi dağıtım oluyor, şimdiden torpil aramaya başlayın derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: guitar.ist

Merhaba sevgili dostlar,

Ben de 315. Donem Er olarak birligime teslim olmak uzere Sirnak İl Jandarma Komutanligi'na teslim olacagim. ODTU'de yuksek lisans, yedek subay sinavinda minimum 45 dogru yaptigima emin olmak, verdigim 285/300 TOEFL belgesi sonucunda gidecegim yer beni ve ailemi biraz sasirtti ancak elbette hepimiz vatan borcumuzu vatanin herhangi bir yerinde layikiyla odeyecegiz bundan kimsenin kuskusu yok.

Sirnak İl Jandarma Komutanligi'na gidecek arkadas var ise guitar.ist@hotmail.com'dan benimle temasa gecsin lutfen. Yarin oglen 12.30 ucagiyla Mardin'e gidecegim orada KTM'ye teslim olup konvoyla Sirnak'a gececegim kismetse. Gitmeden biraz bilgi topladim; kendi imkanlariyla gitmek isteyen arkadaslara konvoyla gitmelerini oneririm.

Herkese selamlar, hayirli teskereler.

Metin

Allah hepimize yardımcı olsun. Allah'a emanet olun Tüm Tertiplerime Sevgiler saygılar ...

• sakaryada okuyorum ben sakaryaya düşen arkadaşlar elimden gelen yardımı yapmayaa hazırım hayırlı tezekereler hepiniz
  • birliğe girmeden önce tanışalım 0505 441 29 26
  • quote:

Orjinalden alıntı: atalay333

birliğe girmeden önce tanışalım 0505 441 29 26

kayseri il jandarma
  • downer82 ,
    EAGLE37,
    TAFABA,
    =WF= Wodanfire,
    VOLKAN58,
    mersen,
    voyagerman
    blackeagle34
    ekg98

Millet ben bu gece saat 01.00 arabasına Kütahya As Turdan bilet aldım. yarın sabah saat 7de Kütahyada olacağım.... Teslimden önce bi Kütahya Turu atmak istedim de o nedenle erken gideceğim... aranızdan Kütahya'yı gezememiş olanlar varsa ben anlatırım nerede ne var heheheheh.... Zaten anlatılanlara bakılırsa anlatacak çoooookkkkkk zamanımız kalacak!!!

81157 Selçuk Karakuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: signore

quote:

Orjinalden alıntı: thetouristguide
    kutahyaya cıkanlara bilgi verebilirim.. şimdiden rahat edicekleriini söleyebilirim...... mavi kamuflajları olucak şekildir... baya.. farklı olucaklar yanii.. havacılar sonucta:)

Şu an Kütahya'da 313 KD olan arkadaşım var, aslında imkanlar yerinde ama, çok da rahat bir ortam olduğunu söyleyemiyor.

Bu ara denetlemeler var zaten, acemilerin eğitimine önem vereceklermiş.
    Toplam 1000 acemi asker gidecekmiş ve 6 binaya ayrılacaklarmış; tabi eğitim veren komutanlar da farklı olacak.
    İmkanınız varsa ismi "Yasin" olan Üsteğmen'e düşmesinler dedi.

Bu arada, bildiğim kadarıyla Kütahya'da acemilikten sonra Doğu illerine ciddi dağıtım oluyor, şimdiden torpil aramaya başlayın derim.

benim bildiğim kadarıyla denetleme sona erdi
    ayrıca yaz dönemi gidenlerin dağıtımları genelde eğtim kamplarına düşüyormuş
    genelde izmir, balıkesir ve civarındaki sahil yerleri
    herkes farklı söylüyor ya hadi bakalım
    hangisi doğru çıkacak

• Kütahya havacılar için uzmanlıkta en uzak nokta Muş arkadaşlar! ama orası da rahatmış zaten.. havacılar bööle demek ki!!! Muştan biraz"daha yakın olmak üzere Diyarbakır var. yani en son hava birlikleri buralardaymış.
  • izmire gidenler kacta otogarda olacak yarin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: selcukist

Kütahya havacılar için uzmanlıkta en uzak nokta Muş arkadaşlar! ama orası da rahatmış zaten.. havacılar bööle demek ki!!! Muştan biraz"daha yakın olmak üzere Diyarbakır var. yani en son hava birlikleri buralardaymış.

yaw kimi diyor kebap askerlik
    hangi generali tanıyon
    askercilik yapacan iyisin
    askercikler diyor

şahsen moralim bozuldu
    yok torpil morpil
    zaten ben jandarma er istemiştim (herhangi bir il)
    ama burası çıktı
    zaten yatırsınlar da istemiyorum
    suyumuzu çıkarsınlar
    yapabildiğimin en iyisini yapayım
    yeterki zan altında kalmayayım
    bu nedir ya
    şamar oğlanı oluk

• Merhaba 315.dönem arkadaşlar.Dört gözle gelmenizi bekliyoruz.Mesajları hala okuyanlar varsa gelirken yanlarında fazla bir şey getirmesinler.Yanınızda 3-5 parça fanila,don,çorap birde giyeceğiniz kıyafetleri getirmeniz yeterli.Tıraş takımıda getireseniz iyi olur.İlk günler bulmakta sıkıntı çekebilirsiniz.Geri kalan her şey burada satılıyor vede gayet ucuz zaten.Upuzun yapılan listelere ve yanınıza yük yapmanıza gerek yok.Yeni gelecek arkadaşlar burada askerliklerini Çavuş eğitim taburunda yapacaklar ve Mayısda yemin törenlerini yaptıktan sonra dağıtımları olacak.Şimdiden hayırlı teskereler.

ŞAFAK 35
  • ben de karayoluyla gidiyorum. direk gitmeye çalışacam. erzincanda as. iz. lere yakalanmamam gerekiyor. saçımı da kestirmedim zaten. gezmeye geldim diyip yırtmaya çalışacam. senin dediğin gibi inşallah ktmye geri yollamazlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ifa34

quote:

Orjinalden alıntı: zoberade

quote:

Orjinalden alıntı: pascuu

quote:

Orjinalden alıntı: ifa34

Slm arkadaşlar...
    Şimdiden askere gidecek arkadaşlara hayırlı teskereler diliyorum.

Aday No 31635
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi HV. SVN. OKL. VE EĞT. MRK. K.LIĞI İSTANBUL ÇEKMEKÖY

.....pascuu -------- ADAY NO: 41027 Hv.Sn.Okul Komutanlığı İstanbul/Çekmeköy Kısa Dönem.....
    pascuu kardeş Aynı yerdeyiz

oh be bi tane donanimhaberli tertip buldum

çekmeköylü 3 kişi olduk :)

Çekmeköye 4. kişi aranıyor

zoberade kardeş aday no kaç? necisin yani
    Bu arada çekmeköy hakkında bilgisi olan varmı?

aday no 10202
    çekmeköy hakkında saglam bir kaynaktan bilgiler aldım sadece 60 kişiyiz öncelikle sayımız çok az yani bunların 30 u kantinlerde görev alacakmış geri kalanlarda yazıcı olacaklar kantinciler 2 gnde 1 iki saat nöbet tutuyorlarmış sabah 7 gece 9 çalışıyorlar ve spora çıkmıyorlar en yakın yol ise kadıköyden 14 numaralı alemdağ otobüsleriyle oluyormuş kapısının önüne kadar gidiyormuş şimdilik edinebildiği bilgiler bunlar sizde neler var?

• quote:

Orjinalden alıntı: bettorman

quote:

Orjinalden alıntı: b_sevki

eeee herkezi yol telaşesi sardı,forumun nufusu iyice tenhalaştı

bişey sorcam. ktm ye gitmeden direk birliğe gitsek ne olur.

ben zaten uçakla gidiyorum erzuruma. birlik de yakınmış.

geri erzincana göndermezler inşallah

ben de karayoluyla gidiyorum. direk gitmeye çalışacam. erzincanda as. iz. lere yakalanmamam gerekiyor. saçımı da kestirmedim zaten. gezmeye geldim diyip yırtmaya çalışacam. senin dediğin gibi inşallah ktmye geri yollamazlar.
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.