Şimdi Ara

315. Dönem Yedek Subay Adayları (NİSAN DÖNEMİ) BURAYA.... (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
1
Favori
179.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yarın saat 12:15 de diyarbakır uçağındayım kısmetse...ordan toplama merkezine..2-3 gün sonrada konvoyla SİİRT 3'ÜNCÜ KOMD.TUG.K.LIĞIndayım....

ŞAFAK:156 hepimize hayırlı teskereler tertiplerim...allaha emanet olun....

color=#3300FF]Geçer Acı-Tatlı sayılı ZamaNıN Sancısı...[

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xX2HoT4uXx -- 12 Nisan 2007; 1:47:15 >
  • Hepinize hayırlı teskereler, umarım en kısa zamanda sizde 30ları görüp 317 leri karşılarsınız =P
  • haydin

artık bir gemi kalkar bu limandan ......

sakaryalı tertibim yolun düşers mutlaka bekliyorum. merkezdeyim :)

en kısa zamanda görüşürüz inşallah ..

şimdilik bu son mesaj..

Jandarma Er Can @ Düzce İl Jan. Kom.
  • EE KİMSE KALMAMIŞ BENDE SAMSUNA GELDİM BİRLİĞİME KATILMADAN İNTERNETE GİRELİM DEDİM NEYSE 1 SAAT SONRA BİRLİĞİME TESLİM OLUCAM HERKESE HAYIRLI TESKERELER GÖZLEREİNİZDEN ÖPÜYORUM.. BU ARADA SAMSUN GÜZELMİŞŞ GEZ GEZ BİTMİYOR..
  • merhaba, kardeşim birazdan foça'ya birliğine teslim olacak.
    bugün 315'ler için çok buruk geçmiştir herhalde.
    allah herkesin yardımcısı olsun.
    herkese hayırlı teskereler...
    allaha emanet olun...
  • 35 SAYFADA BIRAKACAKTINIZ AMA 54 OLMUŞ NEYSE ESKİLERİ AÇMAYALIM HERKESE HAYIRLI TESKERELER DİLİYORUM SAĞ SAĞLİM GDİP DÖNMEK NASİP ETSİN ALLAH HEPİNİZE KENDİNİZE İYİ BAKIN
  • EEE 315. DÖNEMEDEN GİREN YOK İLK BİLGİSAYARA KAVUŞAN BENİM HERALDEE UMARIM HERKES BENİM GİBİ GEÇİRİYORDUR ASKERLİĞİ RAHAT BİR ŞEKİLDE... ACEMİLİĞİN 2. GÜNÜNDE İNTERNETE GİRMEK KOLAY DEĞİL ÇARŞI YOK İŞTİMA SÜREKLİ AMA FARKIMIZ OLSACAK Kİ RAHAT EDELİM...
  • Slmm..Erkek arkadaşımda Rize Çaykent Jandarma Komutanlığı'nda sözde eğitimdeler:))bütün gün voleybol oynuyorlarmış:)İnşallah sizinde rahat geçer..
  • Sanırım 2. olarak ben girebildim nete

Erzincan 3. ordu muhabere alayındayım. Şimdiye kadar herşey iyiydi. Şimdilik fazla bi zorlukla karşılaşmadık. Eğitim bu sabah hafif düzeyde başladı. Sanırım P.tesi daha yoğunlaşacak.

Bu arada ilk düzgün adım yürüyüşümüzü yaptık ve marşımızı söyledik. Alayı inlettik neredeyse

313. dönemler saolsunlar bize çok yardımcı oldular. Çarşıdan bir sürü siparişle döndüler Allah razı olsun hepsinden....

Bütün tertiplerime ve 313. dönem kardeşlerimi Hayırlı teskereler dilerim, Allah yardımcımız olsun...
  • burdurdan selamlar. arkdaşlar düştüğüm yerde internet kafe sinema pizzacı herşey var. bedellilerin yeriymiş. inşallahsizde iyi yerlere düşmüşsünüzsür. ben daha 2.günden nete bağlandım. saygılar herkese...
  • selam
    Bolu Komando tugayı ÇNRA bataryası hakkında fikri olan var mı? Kısa dönem burada ne yapar? Dağıtımda gönderilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sp@wn

Sanırım 2. olarak ben girebildim nete

Erzincan 3. ordu muhabere alayındayım. Şimdiye kadar herşey iyiydi. Şimdilik fazla bi zorlukla karşılaşmadık. Eğitim bu sabah hafif düzeyde başladı. Sanırım P.tesi daha yoğunlaşacak.

Bu arada ilk düzgün adım yürüyüşümüzü yaptık ve marşımızı söyledik. Alayı inlettik neredeyse

313. dönemler saolsunlar bize çok yardımcı oldular. Çarşıdan bir sürü siparişle döndüler Allah razı olsun hepsinden....

Bütün tertiplerime ve 313. dönem kardeşlerimi Hayırlı teskereler dilerim, Allah yardımcımız olsun...

ooo benden once davranmış bile :)

şafak 150 battı az once. daha sürünmeye başlamadık hadi hayırlısı.

bu arada arasıra up layın başlığıda kaybolmasın. 317 lere lazım olacak :)

hayırlı teskereler herkese.

• abim keşan edirne de, valla şanslı diyecektim ama diğer arkadaşlara bakınca bunu diyemiyorum.
    ertesi gün 5,30 da iştima, bütün gün yormuşlar, p.tesi akşamı konuştuk o akşam arazide çadır kurulacak ve orada eğitim yapıcaklarmış, bugün çarşamba ve haber yok...
    birde denetim varmış şu anda orada..
    Abimi özledim.. :)
  • Ulen olum bu forumu niye başı boş bıraktınız.

Tekirdağ-Beşiktepe'den herkese selamlar.

Yaşasın 315 KD
  • erzurumdan herkese selamlarr..

bu sayfaları çok ararız.

askerlik şubesine gidiyorum yeminden sonra.

herkese hayı rlı teskereler...
  • Kütüphanedeyim Tuzlada. Henüz yeni nete girmişken bir bakayım dedim foruma ne durumda die :)
    Herkesler terketmiş yaw. Neyse bakalım hayırlısı gecip gidiyor işte alıstık bile :)
  • merhaba,
    27 nisanda kardeşimin yemin töreni için
    foça komando tugayına gideceğim.
    herkes bu kadar erken yemin töreni yaptımı bilmiyorum ama
    bana iyi geldi erken olması çok özledim onu daha şimdiden...
    daha koskoca 12 ay var önümüzde geçmesi gereken...
    umarım kazasız belasız geçer gider ...
    herkese hayırlı teskereler...
  • arkadaşlar hastaneye çıktım

ve ilk soluk burdayım :)

herkese düzcede selamlar

315 ler ve sonrakiler

akıllı olun kendinizi kullandırmayın:)

görüşürüs yine

buraya gelecek olan olursa da yazıyorum gayet güzel

haftasonu tatil :D
  • tüm 315 kd. lere selam;
    biz 313 kd. asker yakınları olarak birbirimize çok destek olduk.şafak 20 çok az kaldı ve emin olun ki çabuk geçecek.
    hepiniz kendinize iyi bakın.kazasız belasız....
  • Herkese selam ve hayırlı teskereler...Nişanlım balıkesir de kısa dönem askerlik yapıyo nisan 12 teslim oldu.Balıkesir de askerlik yapan tanıdı olanlarla konuşmak isterim..
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.