bu arada universitenin aslında hiç bir sey olmadıgını, insanın kendisinin kendi karakterini olusturdugunu bir çok densizle aynı koğusta sırf universite mezunu oldukları için kalmak sureti ile ogrendim,
öte yandan belkide askerliğimin en guzel olan bu gunlerinde oyle arkadaslar tanıdım kı;ispanyada doktorasını bırakıp gelen mi dersiniz ,antalyanın o sıcağından gelip sarıkamışta hala gordugu kar karsısında hayretlere dusen mı dersiniz
arkadaşlar,
erzurum 4.zırhlı tugay'da acemi eğitimimi az önce tamamladım.. şimdi dumlu mekanize piyade'ye gidiyorum.
317'lere söyleyebileceğim tek şey: sakın hasta olmayın. erzurum konusunda da şunu söyliyeyim: insanları hakikaten istanbul'dan alışık olmadığımız kadar güzel/ahlaklı. ama hava öyle böyle değil; felaket soğuk ve rüzgarlı. hasta olmamak pek elde değil.. zira tüm eğitimler dışarıda yapılıyor... erzurum hakkında sorusu olan flan varsa email göndersinler... elimde geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..
son tavsiye: ÜNİVERSİTE OKUYUN !!
Arkadaslar bugun yeminimi ettim, tam asker oldum, dun de cavusluk sinavina girdim 45 gun sonra onbasi pirpirlarini söküp cavus pirpirlarimi takicam kamuflaja, bu arada carsamba gunu kura cektik Lojistik Destek Komutanligi cıkti bana hayirlisiyla haftaya gidip baslayacagim. Simdilik bu kadar sevgiyle kalin.
bu arada nerde kalmıştık haha arkadaşlar 315. dönem onbaşı olarak herkese slm yemin etmiş bulunuyorum 317. dönem arkadaşlara elimden geldiğince çarşılarda yardım etmeye çalışacağım bu arada depocey kardeşime ve diğer burada şu anda askerliğine devam eden bütün dostlarıma slm kib ben buradayım sizide bekliyorum hadi bye
Artvin il jandarmadan herkese selam. Bugun yemin ettık. Hersey cok guzel burda. Allah herkese nasip etsin boyle askerlik.
Biz de yeminimizi ettik Tuzla'da guzel bir duyguydu. Bizimkiler koca toren beni gorememisler Arkalardaydım ondandır :) Neyse bundan sonra usta birliğim Kuleli Askeri Lisesiymis rahat diyorlar ya bakalım. Tuzla da 28 günü 28 sene gibi yasadık ya kısmet gerisi en azından manzarası guzelmiş
hepinize kolay gelsin gençler bizim şafak 3
Bizde dün Tınaz Jandarma Asayiş Komando Bölüğünde (Muğla) yeminimizi ettik artık usta asker olduk Forumdan Blance35'le beraberdik orda , gayet güzel geçti 1 ayımız, hatta hiç normalde anlatılanlar gibi birşey olmadığını anladık, Muğla'da askerlik yapmanın...Sanırım Türkiye'deki en şanslı 158 kişi bizdik 315 Kd'ler arasında allah doğuda askerlik yapanlara yardımcı olsun,yüreğimiz onlarla.. Dağıtımda bana Bodrum çıktı ,Blance35'e de fethiye çıktı,hepimiz Turizm Jandarmasıyız...Bodrum Muğla'da gidilebilecek en kötü yer diolar 313ler ,yaz olduğu için çok yoğun oluyomuş ama yarın gidince görücez nasılmış artık,Fethiye bodruma göre nispeten daha güzel ve daha rahatmış nerde çokluk orda b.kluk hesabı :) şimdilik bizden haberler böyle herkeze hayırlı tezkereler...
BANA YARDIMCI OLAN TÜM 313.DÖNEM ARKADAŞLARA SONSUZ TEŞEKKÜRLER ...Yemin ettik artık eğitimler azalır ve görev yerlerine geçeriz en zor ayı geçirdik artık ,askerdeyken herşeyi özledim arkadaşlar kesinlikle üniversiteyi bitirinnn.460 gün bitmezzzz.
Tüm eğirdir dağ komando okulundan refüze olup da tuzla piyade okuluna gelenlere selam olsun..
bizimde dağıtımlar 30 haziranda arkadaşlar, o zamana kadar tam gaz eğitim ve dersler devam ediyor.Bu arada hudut takım komutanlığı çektim kurada, hudut karakolunda takım komutanlığı yapmış olan arkadaşlar varsa yardımlarını ve önerilerini bekliyorum.. herkese selamlar kolay gelsin hepimize..
ÖZGÜR325 bu tarihde kuramı olur.sınavlar ne zaman başladıda bitti.hangi bölükdesin tuzlada ???
313. dönem kısa dönemler için tarhis zamanı geldi
tezkere alanlar ve terhis olanlar evlerine yuvalarına kavuşan askerler var artık.
sizlerin de o günleri görmenizi umuyorum hayırlı tezkereler sizlere de
Edremit 19. Piyade Tugayı'ndan selamlar..
11 mayıs'ta yemin ettik gerçek asker olduk. Tüm tertiplere Allah kolaylık versin diyorum.
Bugün 313 leri yolcu ettik darısı başımıza inşallah. Edremite gelecek kardeşler bana ulaşsınlar. Yardımcı olmaya çalışırım.
sivastan herkese slm
sorusu olan torunlarım warsa çekinmesinler
315 KD bitmez bu askerlik
dostum bu dönem yeni bi uygulama oldu,kuraları yeminden önce çektik herkesin görev alanlar belli oldu,eğitimleri o yönde alacakmışız, gideceğimiz yerler 25 haziran gibi belli olacak sanırsam..
bu arada yemin törenine kadar 6. bölükteydim artık 1. bölükteyim..
quote:
Orjinalden alıntı: kemal-efe
ÖZGÜR325 bu tarihde kuramı olur.sınavlar ne zaman başladıda bitti.hangi bölükdesin tuzlada ???
bir aylık Kütahya tatilinden sonra (kuru temizleme, fast food, lüks tuvalet ve banyo vs..:) pazar günü saat 5 gibi diyarbakır ikinci hava istihkam tabur komutanlığına katılacağım. Gören bilen duyan tüm kardeşlerimi bilgi paylaşımına bekliyor hayırlı tezkereler diliyorum, 315. ks dnm. hava piyade çavuş eagle37
merhabalar arkadaşlar ankara muhabereden sevgiler herkese bende daha önceden fırsat bulupta giremedim bir türlü bizim yer süper rahat ah birde keçikıran olmasa daha güzel olacaktı ama neyse bunada şükür millet neredesiniz ses seda verin keyifler nasıl .
quote:
Orjinalden alıntı: sp@wn
Bugün yemin törenini yaptık. (3. Muhabere Alayı Erzincan)
Gerçekten de güzel oldu insan duygulanıyor, ağlamamak için kendini zor tutuyor.
Dün 3. Ordu komutanı bizi denetlemeye geldi. Omuzunda yıldız koymaya yer kalmamış . Emir subayı albaydı. Çok fena heyecan yaptık ama 1-2 aksaklık dıında iyi atlattık sayılır. Türkiye'de 8 tane var bu adamdan ve sizden kendinizi tanıtmanızı istiyor, epey heyecanlandırıyor doğrusu...
Erzincan güzel şehirmiş. Alay şehre yakın, merkezi gelişmiş.
Bütün tertiplerime hayırlı teskereler dilerim....
dediklerine aynen katılıyorum berk gerçektende askeriye bambaşka önceleri herkes kendini düşünüyordu ama sonra insanlar aynı gemide olduğumuzun farkına vardılar insallah senin ordakilerde hepimizin aynı adam olduğumuzu görürler.
quote:
Orjinalden alıntı: b_sevki
bu arada universitenin aslında hiç bir sey olmadıgını, insanın kendisinin kendi karakterini olusturdugunu bir çok densizle aynı koğusta sırf universite mezunu oldukları için kalmak sureti ile ogrendim,
öte yandan belkide askerliğimin en guzel olan bu gunlerinde oyle arkadaslar tanıdım kı;ispanyada doktorasını bırakıp gelen mi dersiniz ,antalyanın o sıcağından gelip sarıkamışta hala gordugu kar karsısında hayretlere dusen mı dersiniz
nasılsın bakalım fatih yaw milletin sesi soluğu yok bu aralar ben gittim millet salmış forumu olmuyor ama haydi beyler canlanın 315. dönemlerin gücünü görsünler ne fıçıcıyız nede foçacı ANLI ŞANLI MUHABERECİYİZ MUHABERECİ.
quote:
Orjinalden alıntı: djdream18
bu arada nerde kalmıştık haha arkadaşlar 315. dönem onbaşı olarak herkese slm yemin etmiş bulunuyorum 317. dönem arkadaşlara elimden geldiğince çarşılarda yardım etmeye çalışacağım bu arada depocey kardeşime ve diğer burada şu anda askerliğine devam eden bütün dostlarıma slm kib ben buradayım sizide bekliyorum hadi bye