NEYSE ARKADAŞLAR ŞİMDİLİK BENDEN BU KADAR DAHA SONREA GÖRÜŞÜRÜZ CANLANIN BENDE MUHAFIZ EĞİTİM TKKOMUTANI OLACAĞIM İNŞALLAH. HADİ HAYIRLI SPORLAR.
merhaba herkese,
gün itibariyle kaldı 120 gün. geçer mi bu yaz bilmiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: depocey
merhabalar arkadaşlar ankara muhabereden sevgiler herkese bende daha önceden fırsat bulupta giremedim bir türlü bizim yer süper rahat ah birde keçikıran olmasa daha güzel olacaktı ama neyse bunada şükür millet neredesiniz ses seda verin keyifler nasıl .
quote:
Orjinalden alıntı: sp@wn
Bugün yemin törenini yaptık. (3. Muhabere Alayı Erzincan)
Gerçekten de güzel oldu insan duygulanıyor, ağlamamak için kendini zor tutuyor.
Dün 3. Ordu komutanı bizi denetlemeye geldi. Omuzunda yıldız koymaya yer kalmamış . Emir subayı albaydı. Çok fena heyecan yaptık ama 1-2 aksaklık dıında iyi atlattık sayılır. Türkiye'de 8 tane var bu adamdan ve sizden kendinizi tanıtmanızı istiyor, epey heyecanlandırıyor doğrusu...
Erzincan güzel şehirmiş. Alay şehre yakın, merkezi gelişmiş.
Bütün tertiplerime hayırlı teskereler dilerim....
Arkadaşım keyiflerin nasıl ara sıra bakıyorumda burada kimseler yok Bende Emniyet ve Muhafız Bölüğünden Muhabereye geçtim Allah yardımcınız olsun ;)
315. dönemler merhaba askerliğiniz çok yoğun gidiyor galiba, buraya hiç uğrayan yok.
gerçi siz de haklısınız o yoğun eğitimlerden arta kalan çarşı izinlerinizde bilgisayar başına geçmek yerine gezmek istiyorsunuzdur.
kolay gelsin hepinize, allaha emanet olun...
Bu topic kapanmıs anlasılan 15 gunde 5 post atılmıs :( Neyse Kuleliye geldik gorduk, manzara guzel ama icerisi pek degil. Ambalajı guzel hazırlamıslar ama icerisi fos cıktı. Neysse vatan sagolsun. Carsımız 15 gunde bir bense ilk carsımda Uskudardayım. Liseye bu donem kayıt icin gelecek gencler beni gorecekler. 315.kd hizmet bl. Melih derseniz ilgienirim. saygılar...
ÖZGÜR325 6.bölükdeydin demek benim bölüğüm orası 313. yani bir önceki dönemde orda idim,bölük komutanım BAHADIR ÖNDER çok iyi baba adamdır, gerçekden iyidir,.2.tabur 6.bölük unutamam.sana başarılar kolay gelsin.bu arada ben 25.mknz.piyade tugayı ardahan dayım.
Selam arkadaslar İskenderun Deniz Alayı acemilik macerasından sonra İzmit Derince de Egitim Merkez Komutanlıgındayım. Sıkı sıkı gecen 45 günden sonra askerliğin hepimiz için daha alışılır hale gelecegini düşünmekteyim. Bu birlikte işi olan arkadaslar olursa mesaj bırakabilirler, haftada bir çarsı izninde takip edebilirim. Tez Tezkereler dilerim tertiplerime.. Selamlar..
Merhaba arkadaşlar
Şu anda bende askerdeyim Balıkesir Erdek. Aslında forumun müdavimiyim ama bu konudan haberim olmadığından ancak ilk çarşıı iznimde girebildim.
Arkadaşlar bu foruma ilk yazı yazdığım günler geldi aklıma şubatın sonlarıydı askere giderken yanımızda ne götürmemiz gerektiğini tartışıyor konuşuyorduk.hatta burdan tanıştığım arkadaşla aynı yere düşüp beraber gitmiş aradan kaç ay geçti inşallah askerliğimiz de böyle bitecek şafak 109 inşallah yaz bitecek askerlikte bitecek 317 ler dört gözle sizi bekliyoruz
Ankara GATA 315 kd P.ÇVŞ Tolga Saygılarımla
arkadaşlar umarım herkesin askerliği iyi gidiyordur. benim arkadaşım ankara'ya yanıma geldi çook güzel. şimdilik iyi gidiyor herşey. herkese hayırlı tezkereler
yahu baktım da bu 315. dönemlerin topiği hiç ilerlemiyor. yerimizde sayıyoruz galiba.
313. dönemler gibi dönemimizin sayfasına (315. sayfaya yani...) gelemeyeceğiz sanırım
huuu 315. dönemler, yakınları nerelerdesiniz...
şafak 107 haha eee arkdaşlar 315 kral dönemler nasıl gidiyo askerlik hepinize bol selam 3.5 ay sonra gene buralarda olacam kib bye
Konyadan selamlar. Az kaldı 3.5 ay sonra evdeyiz. Acemilik epey hareketli geçti. (spor vs). 15 kişi geldik. Tek kişi kaldım bölükte. Silahçıyım. Diğer uzun dönemlerin %80'i vukuatlı adamlar :) Allah herkese sabır versin. Bu arada gelecek arkadaşlara Aralık dönemini tavsiye ediyorum. Kış olduğu için dışarı fazla çıkartmıyorlar. Ot yok. Spor yok. Biraz arada üşürsünüz ama olsun. Yazın yanmaktan iyidir. Arada çarşımız oluyor. Herkese selamlar.
Odemis'teyim ben de.. Gecmiyor ya gecmiyor. 103 gun kaldi.
11 nisandan sonra ilk kez yazıyorum önce manisa piyade tugayına gittim çoğu kısa d. gibi orada kalacağım derken sonra kıbrıs a gşdeceğimi öğrendim sonra değişti eğirdir dağ komando okulu oldu şimdi de orada eğitim çavuşu oldum
şafak 103 sanırım bir kısa dönemin yapabileceği en zor askerliği yapıyoruz
plakalara dussek, gecer mi :)
[Deleted by Admins]
herkese merhabalar,
ben suanda yüksek lisans yapiyorum. uniyi dondurup askerligimi yapmak istiyorum. ama agustos celbi icin 25 mayisa kadar basvuru yapmis olmak gerekiyormus bu sayfada gördügüm kadariyla. http://www.asal.msb.gov.tr/yedek_subay/ydsb_7.htm ben erken sevk icin yarin basvuru yapsam agustos celbine katilma olasiligim var mi acaba? suanda yurtdisinda oldugum icin askerlik subesinden bilgi edinemiyorum. konsoloslugu aradim onlarda askerlik subesiyle baglantiye gecmem gerektigini, konunun kendileriyle bi ilgisinin olmadigini söylediler.
aklı olan askere gelmesin ben en rahat askerliği yapmama rağmen (resepsiyon çavuşu olarak)genede geçmiyor askerlik şafak demiş 99.aslında geçiyorda biz daha hızlı geçmesini istiyoruz neyse bütün 315 devrelerime selamlar herkeze kolay gelsin.hayırlı tezkereler