Şimdi Ara

315. Dönem Yedek Subay Adayları (NİSAN DÖNEMİ) BURAYA.... (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.480
Cevap
1
Favori
179.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam aleyküm beyler........denizci olmanın keyfini sürüyorum diyebilirim.....hele birde sahil güvenlik olunca..
    safak:100 herkese hayırlı teskereler
  • Gecer mi yaa 97 gun?! hihi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blur -- 9 Haziran 2007; 12:16:47 >
  • şafak 97
    inşallah birgün biter
  • safak 97, ne zaman bitcek :(
  • Uzun zaman sonra nihayet yazabildim foruma bende Isparta Eğirdir deki acemilikten sonra Isparta merkeze geçtim eğitim çavuşluğu yapıyorum şafak 98 diyeyim herkese hayırlı forumlar ve tezkereler dilerim.
  • Bolu Askerlik Şubesinden herkese selamlar
    bitsede gitsek
    315.Kd Piyade Çavuş..
  • erzurum askerlik dairesinden slmlar.

umarım herkesin askerliği umduğu gibi gidiyordur.

şafak olmuş 97.bitmezzzz...
  • şafak 300 ün altına düştü herhalde bizler ne yapalım sizler 100 ün altını görmüşşünüz bizse daha sizler gibi 2 dönem daha göreceğiz eğiteceğiz artık gelen arkadaşlara yardımcı olmaya çalısacağız napalım.
    quote:

Orjinalden alıntı: chinaski

safak 97, ne zaman bitcek :(
  • şafak 96 biter biter
  • bepocey sadece ikimiz kaldık
  • şafak 98 cart curt demıs heyt be az kaldı arkadaslar zamanda gecıyor forumlarda sınavlardan once meraklı bır bekleyıs vardı hepımızde sımdı yolu yarıladık herkese selamlar bu arada 100 altına dusmekte ayrı bır zevk
  • merhaba askerler bayağı ziyaret eden olmuş bu hafta sonu, ne güseelll...
    artık alıştı herkes askerliğe sanırım
  • umarım herkes bulunduğu yerden memnundur,
    benim kardeşim foça'da biraz zorlu eğitimlerle geçiyor acemiliği
    ama önemli olan bundan sonra gideceği yer...
    inşallah herkesin gönlündeki gibi olur....
  • quote:

Orjinalden alıntı: zerdale

herkese merhabalar,

ben suanda yüksek lisans yapiyorum. uniyi dondurup askerligimi yapmak istiyorum. ama agustos celbi icin 25 mayisa kadar basvuru yapmis olmak gerekiyormus bu sayfada gördügüm kadariyla. http://www.asal.msb.gov.tr/yedek_subay/ydsb_7.htm
    ben erken sevk icin yarin basvuru yapsam agustos celbine katilma olasiligim var mi acaba? suanda yurtdisinda oldugum icin askerlik subesinden bilgi edinemiyorum. konsoloslugu aradim onlarda askerlik subesiyle baglantiye gecmem gerektigini, konunun kendileriyle bi ilgisinin olmadigini söylediler.

arkadaşım aşağıdaki linkte askerlik şubelerinin adres ve telefon numaraları var bunları arayıp bilgi alabilirsin sanırım, kolaylıllar diliyorum.

http://www.asal.msb.gov.tr/telefonfaks/anasayfa1t.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: atraksiyon

Slmm..Erkek arkadaşımda Rize Çaykent Jandarma Komutanlığı'nda sözde eğitimdeler:))bütün gün voleybol oynuyorlarmış:)İnşallah sizinde rahat geçer..

bak senn dediği doğrudur bende orda 313. dönem çavuştum adı neydi erkek arkadaşının bakıyım bende tüm gün onları izliyodum :)
  • @inanb
    kardes tesekkürler.agustos gecmis artik aralikta gitcem nasip olursa.
    sizlere hayirli teskereler
  • quote:

Orjinalden alıntı: zerdale

@inanb
    kardes tesekkürler.agustos gecmis artik aralikta gitcem nasip olursa.
    sizlere hayirli teskereler

eminmisin arkadaşım..çünkü bende yarın öbür gün sonuçlar açıklanacak ve mezun olucam..okul daki hocamız 26sından önce verecekmiş okuldan mezun olduğumuza dair belgeyi bende askerlik şubesinin yolunu tutacaktım agustos ayı için..bizim okulda her sene oluyor bu tür şeyler geçen yıl mesela geç verdikleri için (4-5gün sonra) askerlik şubesi kabul etmemiş..bizde bu yıl hocalara ısrar ettik ki verin diye onlarda ok dediler..
  • Ersin Taş Çankırı:) Şu anda ilde kantinci ;)
  • ne zaman şafak 0 olacak acaba bir gelse o zaman
  • Silopi'de şafak 12 den sonra 85, bir de gün erken doğuyor buralarda, batıya göre 1 saat öndeyiz :)

Herkese selam

23 ncü Mot.P.Tug.K.lığı'ndan P.Çvş. Alper
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.