Şimdi Ara

315. Dönem Yedek Subay Adayları (NİSAN DÖNEMİ) BURAYA.... (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
1
Favori
179.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haa şunu unuttum,mesajın yazılış saatinde bi yanlışlık yok saat gece 03 e geliyor doğrudur.. Zaten hep bu saatlerde nette oluyorum,foçada yapan warsa bana ulastığı takdirde yardımcı olabilirim..
  • tüm söylediklerinde haklısın yolte,

daha önce de söylemiştim kardeşim de senin gibi foça'da eğitim alıyor, ne kadar zorluklar yaşadığınızı biliyorum. allah hepinize dayanma gücü verir, kalan 1-2 haftanızı da kolyalıkla geçirirsiniz umarım. bu zorluklardan haberi bile olmayanlar da lütfen kapris yapmasınlar, yaşadıkları zor gelebilir ama beterin beteri var unutmayın lütfen arkadaşlar

asıl eğitimden sonra zorlu bir görev sizleri bekliyor biliyorum ama aldığınız eğitimle bunların üstesinden gelirsiniz umarım.

bundan sonraki dönemlerde askerliğe gidecek olanlar sanırım daha şanslı olacaklar, çünkü haberlerden öğrenmişsinizdir artık komandoluk 3 aylık eğitim alan er, erbaş ve yedek subaylardan olmayacak. bu iş için sınavla eleman alınıp özel olarak yetiştirilecek. belki böyle olması ülkemiz ve gençlerimiz için daha iyi olur ve profesyonel askerlerimiz pkk belasını ülkemizden silerler...

herkese hayırlı tezkereler

quote:

Orjinalden alıntı: yolte

Bu askerlik ne zaman bitecek diyenlere,

Öncelikle rahatınız yerinde ise hiç ağzınızı açmayın,

Foça jandarma komando okulunda 3 aydır eğitim alan biri olarak,

15 kilo verdim
    günde 3-4 saat uyuduğum, 40 derecede 30 kilometreden daha az yürüdüğüm zaman şükrettim
    kalan 9 ayımı Şırnak yada Hakkaride geçireceğimi bilerek kendimi hazırladım
    Dünyanın en zor 2. askeri birliğinde askerlik yaparken forumlarda "80 gün kaldı nasıl bitecek bu askerlik" diyen ve rahat olduklarına emin olduğum kişilerden rahatsızlık duyuyorum.

Birilerinin bu işi yapması lazım ki, siz sevdiklerinizle rahat rahat gezip eğlenin...

Allah 317. dönemde foça jandarma komando okulunda askerlik yapacaklara yardımcı olsun, onların işi bizden daha zor olacak...

Hepinize hayırlı tezkereler..

• ya bak bende askere 95 kilo olarak geldim şu anda 78 kiloyum rahatımda yerinde napalım işte bu arada artık sık sık yazamıyorum kusura bakmayın forumu ziyaret etmekte bile zorlanıyorum 315. kd kral tertip şafak kilis kimsenin zoruna gitmesin özellikle depocey kardeşimi,n kib kardeş ok byeee
  • 317 ler gelinde gidelim
    plakaları saymaya başladık
    Bolu Askerlik Şubesinden herkese selamlar..
  • merhaba beyler.
    317 lerde artık yavai yavaş forum culuga başlamış eee ebizde plakaya düştük... Neyse 12 den sonra YALOVA zoruna gitmesin zoruna gidenin borusuna gitsin gibi lafları bol bol duyuyoruz.

İlk ayının nasıl gectigini ben anlamadım şimdi günler gecmiyor
    helede sıcak urfada bir başka
    hoş ben lojistik cavusuyum kilimalı odada akşama kadar yardırıyoruz..... neyse daha cok görüsecez

ŞAFAK 78 KARABÜK MEMLEKET.......
  • Plakaya dustuk oleyyyy :D
  • 76 kaldi.. biter mi?
  • 76 mı ben 16 eylul için 79 hesapladım ama 76'ya hayır demem

hayırlısı ile bitirelim arkadaslar ben sarıkamıstayım gecen gun elemanın tekı nobete kalkmadı mecburen tutanagı tuttuk şimdi adamın butun tertipleri bana hedef aldı,
    niye gormezden gelmiyorsun diye
    bakalım ugrasacaz biraz

quote:

Orjinalden alıntı: chinaski

76 kaldi.. biter mi?
  • devrelerim şafak 71 neresi bilmiyorum :) ama günler hızlı geçiyor ama şafak düşmüyor zaten en zorlarından biride 70-80 arasıymış geçmedi zaten ama bakın yiyiyoruz askerliği farkında değiliz.neyse kendinize iyi bakın
    gata sosyal tesisler
    resepsiyon çvş tolga
  • şafak 70
    arkadaşlar eğirdir dağ komando okulundayım
  • volkan aykan 315.donem antalya cavuskoy zaman gecıyo bı turlu su 317.ler bı baslasa acemılıge guzel olcak ama gelmıyuo o zaman bı turlu safak 69!!! gecermı bu zaman ınsallah gecıcek herkese sımdıden hayırlı teskereler hadı 317 ler sızı beklıyoruz nerdesınız ya!!!
  • şafak batman (72)
    ankara mamaktan sevgilerle çvş ve astek dostlarım...
  • 70 in altına düştük
  • bitcek mi??
  • evet gecen haftasonu çarşı iznimde attığım mesajıma bakıyorumda 1 hafta okadarda zor geçmemiş sarıkamışta
  • Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aynanınİçi -- 30 Aralık 2020; 9:48:26 >
  • Tertiplerime selamlar...

Spor yapamaz raporum olduğu halde sporda ayak bilek bağlarımı kopardım 40 gündür evdeyim..
    İyi mi oldu kötümü bilmiyorum.. evde olduğuma mı sevineyim ömür boyu ayaktan sıkıntı yaşayacağım ona mı üzüleyim bilemiyorum..

Kıdemli Kademeli Kurmay Bölük Çavuşu / Afyonkarahisar
  • Yaw tertipler kurada kıbrıs çektim 39. Piyade tümeni, 39. Topçu Alayı. Duyduğuma göre güzel biyermiş. En azından ordaki asteğmen öyle dedi. Cumartesi günü uçuyorum. Bu arada 317. dönemler gelecek yakında yaw. Nasıl da geçiyo zaman
  • bu sıcakta kıbrıs Allah yardımcın olsun...
    Bu arada her yerde aynı mı bilmiyorum ama sıcaklar dolayısı ile biz yeşil fanila ile geziyoruz nöbetlerede öyle çıkılıyor..
  • sayın komutanım ali.haftasonları istanbula eve benmi gidiyorum.akşamları benmi sivil geziyorum.1 ay benim mi senelik iznim var hee bunlara cevap istiyorum :) biz resepsiyonda pineklerkene sen cnbce izliyorsun :) neyse şafak 64 arkadaşlar.bu arada devrem mustafada yanımda odalar çok temiz diyor :)
  • 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.