Şimdi Ara

315. Dönem Yedek Subay Adayları (NİSAN DÖNEMİ) BURAYA.... (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
1
Favori
179.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 317 olarak geliyoruz, yardımlarınızı bekliyoruz..
  • hayırlısıyla agustos ayına giriyoruz arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun .Ağrıdan selamlar şafak 49. Hayırlı tezkereler ............
  • şafak 51 Kuleli'den tertiplerime selamlar...

Ulan daha yeni Cavus olduk beaa!!! :D
  • Şafak 51 Bolu Askerlik Şubesi Çavuşu 315.Kd
    herkese hayırlı tezkereler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blur

şafak 51 Kuleli'den tertiplerime selamlar...

Ulan daha yeni Cavus olduk beaa!!! :D

ŞAFAK 49 MUŞ.........
    ALAYINA İSYAN ALLAHINA KADAR POŞET....
    bu muhabbet sıktı..... bize cavuş rütbesini hemen verdiler... yaklasım 3,5 ay önce....
    BU ARADA personel lojistik işlem elemanı oldum siz sakın olmayın. askerlerle ugraşmak çok ama çok zor urfadayım ve bide buna sıcak hava eklenince tam cekilmez oluyo

Sakın askere gelirken fazla eşya almayın buralarda yeterince dagıtıyoruz. olmadı çok rahay satın alabiliyorsunuz... Zaten kantinlerde bile don allet yeterince mevcut....
  • Ş: 48 ! bitsin...
  • evet bir çarsı izninde daha bu satırlardayım arkadaslar sanırım batıda oyle değildir,ne bileyim bir ankarada bir izmirde elli bin tane albay general vardır ama doguda askerlik gerçekten zor dun aksam uzman çavusun teki bolugu banyoya kamuflaj ve de botlarla göturdu tabiki ben gitmedim o sekıl banyo yapacağıma carsı iznınde gider otelin tekınde yaparım dedim,
    burası o kadar ezik ve kompleksli insanlar ile doluki,kendilerini abdurrahman çelebi zannediyorlar
    bazen sırf bu yuzden keske doguda yapmasaydım diyorum
    ama neyse sunun surasında 45 civarı bir gun kaldı
    bir yandan da karıyerden iş ilanlarına bakar oldum en nihayetinde donunce asıl sorunlar baslayacak
  • yahu ankarada bizlerin en çok arası albay yarbaylarla iyi yaw gerçi bunda asteğmen olma faktörüde yok değil ama olsun yinede .

yahu bu arada mamak muhabere oklulunda sınava girecekler varsa yardım edilecek bişey olursa etemye çalısırım .
    quote:

Orjinalden alıntı: b_sevki

evet bir çarsı izninde daha bu satırlardayım arkadaslar sanırım batıda oyle değildir,ne bileyim bir ankarada bir izmirde elli bin tane albay general vardır ama doguda askerlik gerçekten zor dun aksam uzman çavusun teki bolugu banyoya kamuflaj ve de botlarla göturdu tabiki ben gitmedim o sekıl banyo yapacağıma carsı iznınde gider otelin tekınde yaparım dedim,
    burası o kadar ezik ve kompleksli insanlar ile doluki,kendilerini abdurrahman çelebi zannediyorlar
    bazen sırf bu yuzden keske doguda yapmasaydım diyorum
    ama neyse sunun surasında 45 civarı bir gun kaldı
    bir yandan da karıyerden iş ilanlarına bakar oldum en nihayetinde donunce asıl sorunlar baslayacak

• Arkadaşlar şafak baya azaldı 317 ler sizleri bekliyoruz merak etmeyin sizlere çok yardımcı olacağız son günlerinizi bol bol beslenerek ve uyuyarak geçirin :)
  • şafak 42
  • safak 42 abıcım konya gecıyor zaman ama songunler bıraz zor gecıyor arkadaslar 317 cabuk gelın bolmıktarda hakıkanttan beslenın ve kahvaltı yapın cunku ıhtıyacanız var acemılıkte
  • esasinda 315 ler bi tablo yapsin bilelim nerde kim var
  • slm beyler 315 dönem olarak yerler açıklandıktan sonra bi daha forma girememiştim. O kadar süre sonra daha yeni giriyorum. Şu anda mersindeyim usta birlik olarak ve çok rahatım hatta bu kadar rahat olabileceğimi hiç tahmin etmiyordum umarım sizlerde benim kadar rahat edersiniz.

Deniciler size söylenen şeyleri fazla umursamayın herşeyi birliğinize gidince yaşıcaksınız ama size bir tavsiye gittiğiniz birliklerde görev almak isteyin inanın ki muhafız olmak istemezsiniz en kıyağı katiplik arkadaşlar ve muhafız olmamak için elinizden geleni yapın bizim burdaki kısa dönem muhafız arkadaşlar baya üzgün. Şans diyorum ya karacı olmak isterken denizci olduk ve olduğundan fazla rahat ettik şu anda dışardayım birliğime gidiyorum kendinize ii bakın biletler acele edin arkadaşlarım. Bu arada gerçekten yaşamaya bakın askerliğinizi saymak çok sıkıcı bizim gibi anı yaşamaya çalışın ve ii arakdaşlıklar edinin.

Mersin Onarım Desteğe gelen kısa dönemler yaşadınız arkadaşlar buraya düştüğünüz için çok dua edeceksiniz. Gelince sizi güzel karşılıcaz ve gereken her türlü bilgiyi vericez devrecilikte yoktur biz de daha ne isteyebilrsiniz ki

HÜR AMİRAL

Şafak 40 heralde

• ben 317 lerdenim

komando astek olanlara bi sorum olacak

3 aylık eğitimin aşamaları değişmiş diye bir rivayet var

ilk ay sınıf seçiliyormuş(bu sınıfı kim seçiyor. ben mi onlar mı)
    ikinci ay nereye gideceğin

biraz anlatabilir misiniz?

herkese hayırlı teskereler
  • eski sistem devam desene

şırnakta nasıl gidiyor askerlik,
    bu dönemler aktif çatışmaya jöhler giriyor deniyor
    doğruluk payı var mı?

yoksa sınav merkezlerindeki çavuşların kolpası mı?

alllah Türkü korusun
  • sen şu anda kışladasın galiba
  • arkadaşlar artık git gide azalıyor 37 şafak
  • şafak 37
    317 ler de bizim zamanında çektiğimiz sıkıntıyı çekiyorlar sonuçları öğrenmeye çalışıyorlar
  • Erzurum ılıca, hadi hayırlısı bilen varsa her türlü bilgiye açığım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bio_wolf

slm beyler 315 dönem olarak yerler açıklandıktan sonra bi daha forma girememiştim. O kadar süre sonra daha yeni giriyorum. Şu anda mersindeyim usta birlik olarak ve çok rahatım hatta bu kadar rahat olabileceğimi hiç tahmin etmiyordum umarım sizlerde benim kadar rahat edersiniz.

Deniciler size söylenen şeyleri fazla umursamayın herşeyi birliğinize gidince yaşıcaksınız ama size bir tavsiye gittiğiniz birliklerde görev almak isteyin inanın ki muhafız olmak istemezsiniz en kıyağı katiplik arkadaşlar ve muhafız olmamak için elinizden geleni yapın bizim burdaki kısa dönem muhafız arkadaşlar baya üzgün. Şans diyorum ya karacı olmak isterken denizci olduk ve olduğundan fazla rahat ettik şu anda dışardayım birliğime gidiyorum kendinize ii bakın biletler acele edin arkadaşlarım. Bu arada gerçekten yaşamaya bakın askerliğinizi saymak çok sıkıcı bizim gibi anı yaşamaya çalışın ve ii arakdaşlıklar edinin.

Mersin Onarım Desteğe gelen kısa dönemler yaşadınız arkadaşlar buraya düştüğünüz için çok dua edeceksiniz. Gelince sizi güzel karşılıcaz ve gereken her türlü bilgiyi vericez devrecilikte yoktur biz de daha ne isteyebilrsiniz ki

HÜR AMİRAL

Şafak 40 heralde

bizim 315 mesuru astek e slm soyle:)

şafak 37:)

• 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.