Şimdi Ara

315. Dönem Yedek Subay Adayları (NİSAN DÖNEMİ) BURAYA.... (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
1
Favori
179.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Togisamuray

arkadaşlar artık git gide azalıyor 37 şafak

benim senden daha uzun safagim ama biletlerimiz geliyor dimi tolga onlar benimde biletlerim sayilir
  • 37 ulan son 37! :)

Mıntıka yapan cavusum ot da yolarım her boku yaparım boyle cavusluga takarım :D

Allah kurtarsın cümlemizi. Allah kavustursun hepimizi...
  • bitsinde gidelim artık çileburgazdan :)
  • BİTTİ SON 36 YARIN BİLETLER GELİYOR ONLARI EZECEM YAV SONBAHARDA GELDİ YAPRAK TOPLARLAR HER DAKİKA HEHEHEEE.. EĞİTİM ÇAVUŞU ENİS
  • evet sonuçta sende 315 olduğun için seninde biletlerin yarın geliyor torunlar yaw inanamıyorum.
  • Ş=36 Havacı torunlar gelin artık gözümüz yollarda kaldı. Sormak istedğiniz şeyler için burdayım acemilikten sonra yazarsınız artık

Bu arada Kayseri Hava İkmal Bakım Merkez Komutanlığındayım.
    Hv.P.Çvş. İbrahim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackeagle34 -- 12 Ağustos 2007; 14:42:18 >
  • bu gün çarsı iznindeyiyiz malumunuz ve de yeni gelen arkadasların boluklerıne katılmak için son gunleri,
    ben de az once internet kafeye gelirken zonguldak çaycumalı bir iktisat mezunu arkadası gordum 5-10 dakıka lafladık ne bileyim tabi mutlu oluyor insan sona yaklaştıgını daha bir hissediyor
  • Kaldı 28 dahha nooolsun ..
  • 12den sonra 27..
    şafak olmuş comolokkooooo
    bu saatten sonra ben mi yazayım...
  • ATARSA 27,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  • Komutanın olarak sana yazmanı emredeyim diyorum ama içim elvermiyor kendi tertiblerimi ezmeyi neyse yenileri geldi tam zamanında artık onları bir güzel işleyeceğim
    quote:

Orjinalden alıntı: 10ur

12den sonra 27..
    şafak olmuş comolokkooooo
    bu saatten sonra ben mi yazayım...

• Arkadaşlar bitiyormu acaba kaldı 4 hafta.haftaya çarşıyla başladık bakalım nasıl olacak bitecekmi?317 leri eğitim yaparken görüdm ve zaman ne çabuk ve acılı geçmiş dedim.herşeye rağmen 26 şafağım.gatadan selamlar
  • evet şafak olmuş comolokkko diye bir sey var bunun ne için söylendiğini askerlık bitiyor anlamış değilim

olaya farklı bir boyut katalım atarsa 15 mesai,zira hafta sonlaraı bizim buralarda buralar derken sarıkamıstayım daha rahat
  • Ewet ya burada da war comolokko sen neredesin bakim?

Hatta coni moni diyen de war. Biz de Jennifer Lopez diyoruz. :D

Şafak olmuş JLO. Son 22.

quote:

Orjinalden alıntı: b_sevki

evet şafak olmuş comolokkko diye bir sey var bunun ne için söylendiğini askerlık bitiyor anlamış değilim

olaya farklı bir boyut katalım atarsa 15 mesai,zira hafta sonlaraı bizim buralarda buralar derken sarıkamıstayım daha rahat
  • 22 Ulan...

Allah 317'lere sabır wersin...
  • 20 ne 22 si?
  • Gecen sene bu zamanlar bende safak 20 sayıyodum,Hava K.K. cevizli özel egitim merkezi Kartal/İST vay beaaa 1 sene gecmiş aradan
  • Şafak 20 bitio kalıcak 19 :)))))))))))) ALLAH 317 LERE SABIR VERSİNNNN
  • internetten şafak sayma mı var ya?
    ben öyle şafağa şafak demem..
    311. KD kahramanmaraş merkez;

Beyler, aranızda pisuvar temizletilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.