bu sıcakta kıbrıs Allah yardımcın olsun... Bu arada her yerde aynı mı bilmiyorum ama sıcaklar dolayısı ile biz yeşil fanila ile geziyoruz nöbetlerede öyle çıkılıyor..
Ben de öyle duydum Kıbrıs'ta da fanilayla geziyolarmış. 2 ay falan dayanacaz sıcaklara artık. Sayılı gün çabuk geçer
şafak 62
yahu benim neden zoruma gitsinki mamak MEBS okulunda hüzmet bölüğündeyim çiçekti böcekti inşaattı mahkumların başında durup iş yaptırmakdı vesaire vesaire derken günler geçiyor şafak gibi bir derdim yok yanii .fatih boşuna bana birşey deme
quote:
Orjinalden alıntı: djdream18
ya bak bende askere 95 kilo olarak geldim şu anda 78 kiloyum rahatımda yerinde napalım işte bu arada artık sık sık yazamıyorum kusura bakmayın forumu ziyaret etmekte bile zorlanıyorum 315. kd kral tertip şafak kilis kimsenin zoruna gitmesin özellikle depocey kardeşimi,n kib kardeş ok byeee
berk o tutanak tuttuğun askeri benim buraya mamak cezaevine yollada biraz iş yaptirim ona , bu aralar adam azlığı çekiyoruz iş yaptıracak adam lazım anlıyacağın :)
quote:
Orjinalden alıntı: b_sevki
76 mı ben 16 eylul için 79 hesapladım ama 76'ya hayır demem
hayırlısı ile bitirelim arkadaslar ben sarıkamıstayım gecen gun elemanın tekı nobete kalkmadı mecburen tutanagı tuttuk şimdi adamın butun tertipleri bana hedef aldı, niye gormezden gelmiyorsun diye bakalım ugrasacaz biraz
quote:
Orjinalden alıntı: chinaski
76 kaldi.. biter mi?
Yahu bu arada aklıma gelmişken söyliyim ankara mamak mebs okulunda sınava girecek olan 317. dönemler varsa yardımcı olmaya çalışırım burada yeni gelecek dönemlerle ilgilenilmesi için banada görev verdiler ilgilenenlere duyurulur.
Ş: 62 bitsin.
neyseki o sorunlu sureci atlattım genede elemalarla aram iyi değil ama,bana hak verenleride oldu ,bu arada yazıcısı oldugum binbaşı tayinci ve dun cuma gunu yani vedalaştık,keyfim iyiydi onunla bayağı sanırım bumdan sonra onunlayken oldugum kadar rahatolamayacağım zira başçavusun teki var kompleksin önde gideni, dişini geçirmeye çalısacaktır
gelişmeleri yazarım
Arkadaşlar 315 Kısa dönemlerin çıkış zamanı nedir bilen varmı 1 gün yol alındığında hangi gün çıkacağız farklı farklı şafak sayanlar var ;)
kanka keyifler güzel anladığım kadarıyla bu arada benim kide ii ya nato askeri olduk gitti şafak ta 64 ayıptır sölemesi sık sık görüşemiyoruz bu arada sana takılıyorum herkesin şafağı kendine
onur abi benim bildiğim kadarıyla 17 eylül 1 günde yol veriyolar bana,,,,,,,,,, bu arada nasıl gidiyo askerlik
Kardeşim askerlik süper gidiyor gayet rahatladım alıştım zamanda az kaldıya keyifler on numara :) seninkide iyidir umarım :)
ŞAFAK 62 AZALTTIK BE ARKADASLAR YEDIK ASKERLIGI BITECEK YAKINDA BURDAN TANISTIGIM ELEMANLAR VAR ADAMLA HEM ACEMILIKTE HEMDE GITTIGIMIZ YERDE AYNI YERDEN ASKERLIK YAPIYORUZ ANKARA EDOKTAN HERKESE SELAMLAR AZ KALDI ARKADASLAR DAYALIM HURGENERALLIGA AZ KALDI
Evveeeet kaldı 61. Dayanın arkadaslar :) 7/2 ler geldi 6/2 ler gidiyo,az kaldı 317 ler celbe girer, sınavları olur agustosun basında. Zaman durmuyo istesekte durmuyo, 2/3 si gitti nerdeyse. Kendinize iyi bakın, ileride gülerek anlatacagımız hatıralarımız olur inşallah. Son iki ay. Derince Deniz Eğitim Merkez Komutanlığı.. Saygılar efem..
arkadaşlar şafak 57 der biteyor heralde yavaş yavaş ne dersiniz :)
valla günler geçiyor geçiyor da ılerı bakmak hoş degıl be agalar.
Bugün Vatanda 58 BATANDA....
birde bakmayın siz nıcktekı onbaşı yazısına herkes gibi bende çavuş oldum :P
arkadaslar 55 kaldı safak yolun yarısına geldık bıtıyo be arkadaslar az kaldı
ne 55 i ya adammı öldürdünüz 54 kaldı. şafak demiş comolokko. şu torunlar bi gelse. 4 gözle bekliyoruz bakalım.
MERHABA ARKADAŞLAR
Hakkari İl jandarmadan selamlar..
artık çok az kaldı, biz burda çıkışımızın 15 eylül olacağını varsayarak bugün ŞAFAK 51 diyoruz..
Hele şu 317.dönem arkadaşlarımızda gelsin de... Buraya düşen arkadaşlara yardımcı olmaya hazırırm.
Tüm devrelerime hayırlı teskereler diliyorum.
mugla il jandarmadan da selamlar..56 dedik bugun.. muğlaya düşen arkadaşllar rahat eder haberleri olsun..ama ilçeler yoğun ve yorucu geçer.. bodrum marmaris fethiye diye sakın sevinmeyin..şimdiden herkeze hayırlı teskereler.......